Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Atrakcyjny facet, atrakcyjna dziewczyna

Polecane posty

" 22:14 [zgłoś do usunięcia] scarletttttttttt słuchajcie,ja go trochę rozumiem. on ma prawo być taki rozgoryczony i depresyjny, rozumiem depresję nieatrakcyjnych i samotnych wy zajęci i piękni ludzie nie zrozumiecie tego, wiec przestancie po nim jechac... sama jestem kobietą i nie mogę powiedzieć o sobie, ze jestem brzydka i nieatrakcyjna, bo mam powodzenie u facetów, oglądaja sie za mną i zaczepiąją i ..no własnie, na tym się kończy żaden facet nie chce nawiaac ze mnądłuższej znajomści, chcą mnie tylko przelecieć, nie poznać, stworzyć związek na flircie i podrywaniu zawsze się kończy, nie wiem dlaczego tak jest. jestem inteligentna, studiuję, mam swoje pasje i zainteresowania, jestem lubiana, ale ... ciągle samotna i w moim przypadk udobrze widać, ze tu nie tylko o wygląd chodzi. wygląd mam może okej, ale nie potrafię utrzymać ich zainteresowania... zazdroszcze dziewczynom, które potrafią rozkochać w sobie faceta. i błagam, facet używaj jakichś znaków interpunkcyjnych, kiedy piszesz!!! " przewaznie facet ktory jest dobry kocha i zabiega zostaje za to ukarany bo kobiety ze swojej natury lgną do drani i krzywdzą dobrych mężczyzn, moge byc wspanialy dla kobiety ale jesli nei mam seksapilu nie ma chemii to nie bede dla niej prawdziwym facetem

21:24 [zgłoś do usunięcia] eerfretrrty45645y657 smutny temat ale twoje zycie w twoich rekach mozesz postanowic zmieniac je ku lepszemu od dzisiaj i krok po kroku za pare lat wyjziesz na prosta, albo nie zrobisz tego nigdy ewentualnie zabierzesz sie za siebie za 10 lat i stwierdzisz, ze straciles 10 lat " ja już straciłem młodość powinienem iść do lekarza jak miałem 13 lat i mnie pierwszy raz zaczęło boleć jądro a póżniej po padłem w coś podobnego do depresji w nic się nie potrafiłem zangażować wszystko wydawało mi się jakieś bezcelowe bezsensowne zamknęłem sięw sobie i zyłę z dnai na dzień próbowałem szukac punktu zaczepienia w wierze a nawet w czyt6ałem myśli filozofów zaplątałem się i nic nei wiem nie wie m po co żyję a chrzescijaństwa poprostu nie rozumiem nie wiem czy warto żyć ja przynajmniej nie mam po co.

Gość sadasdasdasda
Podbijam temat najbrzydszego prawika na kafe :D to powinno uswiadomic wam ze moglo byc znacznie gorzej bo ten facet to nie facet to chodzace gowno szkoda ze fotki usunal :D

Gość sadasdasdasda
Dlaczego chlopie nie skoczysz nie powiesiszz sie albo zyl sobie nie podetniesz? najbrzydszy paszczur w tym kraju nie dotknie czegos tak obrzydliwego jak ty :o kurrwa nie myslales o operacji? fiuta powiekszyc wzrost do tego ryj poprawic no i sterydy brac i pakowac ostro zebys klata i plecami tak urósł zeby ci te biora zrownalo :o

Gość sadasdasdasda
chlopie ciebie to by nawet dziwka nie przyjela bo by sie ciebie dotknac brzydzila jestes gownem smieciem zdychaj

Gość Samotna Sylwusś
Autorze wrzucisz jeszcze raz zdjęcia? Udowodnie ci że nie jest tak źle

Gość sadasdasdasda
tepa suko on ma 11 cm penisa rozumeisz to? ma 170 wzrostu ma biodra duzo wiksze od barkow to nie jest facet

Gość sadasdasdasda
dla przykladu ja 182 cm wzrostu penis 17 cm sylwetka meska (barki szersze od bioder) przy mnie ten koles to chodzace gowno buahahaha

sadsdasdsa przy mnie moze i jestes super ale obiektywnie to jestes po prostu przecietny, normalny