Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Atrakcyjny facet, atrakcyjna dziewczyna

Polecane posty

"nie wyobraaam sobie jak mozna byc z kims nie majac udanego seksu" ale ty jesteś dziwny człowieku..spotkałem niedawno w lublinie młodego chłopaka. powyżej przeciętnej, taka gorsza wersja JB .. teraz sedno, w wieku 20 lat ma problemy z erekcją. zamiast się nad sobą rozczulać rusz się z krzesła i zrób coś ze sobą. jedyna osoba na forum do której czuję pogardę 🖐️

Gość yttyytyyt
yyughiuh możesz iść na operacje powiększenia kutasa

Gość Malibu.....
Jestes chory psychicznie chlopcze albo jestes projektem. Lecz sie.

Gość yyughiuh.
jem sraczki

Gość Foxi Asso
Chyba jestem jakaś nienormalna bo super przystojni faceci nie robią na mnie wrażenia. Wrażenie robi na mnie charakterystyczny wygląd i sposób bycia. Bez tego.. w ogóle się nie podniecam.

Gość kijwoko!!!
autor, a ile ma cm twoj penisek?

Gość cvdsfsdfs
Ja pierdzielę człowieku wygląd to nie wszystko :O zadbaj o siebie tak jak potrafisz, znajdź sobie pasję, jakieś hobby, nie siedź xałymi godzinami przed kompem wychodź z domu nawet sam, do kina czy do pizzerii. Miłość sama Ciebie znajdzie, jak jej nie bedziesz szukał. Pamiętaj nie ma ludzi idealnych! Ja też szkołę wspominam koszmarnie bo byłam gruba, wszyscy mi dopierdalali miałam myśli samobójcze... ale nie poddałam się, zadbałam o siebie, zaczęłam biegać, rozwijać swoje pasje (maluję i piszę wiersze). Zawalczyłam o siebie! I teraz jestem w szczęśliwym związku już 7 rok, mam inteligentnego, przystojnego narzeczonego. Ja nigdy nie szukałam miłości bo podobnie jak Ty myślałam o sobie jak najgorzej, myślałam że to nie dla mnie i nikt nie pokocha kogoś takiego jak ja. I uwierz mi myliłam się, jak zaczęłam dbać o siebie, rozwijać się i częściej uśmiechać i wychodzić do ludzi wokoło pojawiło się dużo adoratorów. Najważniejsze jak Ty sam siebie postrzegasz, jeśli sam o sobie masz złe zdanie to i tak będą Cię postrzegać ludzie! Trochę wiary i motywacji w sobie człowieku!

Gość znak zapytaniaaaaaaa
no masz siusiaka mini, niestety. na rzeczywistosc sie nie obrazamy. zamiast tak biadolic, to zrob cos dla siebie,zadbaj o siebie. ciezko to pojac? czemu ze studiow zrezygnowales? najglupsza rzecz jaka zrobiles...

@cvdsfsdfs nie ma takiej reguly ze milosc sama przyjdzie albo ze kazdy kogos znajdzie znam wielu ludzi ze swojej okolicy po 50 ktorzy nikogo nie maja i nie mieli @znak zapytaniaaaaaaa bo nie mam wystarczajacych umiejetnosci intelektualnych i spolecznych zeby zdobyc wyzsze wyksztalcenie poprostu to nie jest dla kazdego

człowieku, nie masz kompletnie szacunku do kobiet. jesteś strasnie ordynarny i odpychający. jak możesz używać takich słów... martwisz się, że przeciętna z wyglądu kobieta nie będzie Cie podniecać i marzysz o takiej pięknej. otóż ja też do pięknych nie należę, ale mój mężczyzna mnie bardzo pożąda. nawet po tym jak ostatnio parę kilo przytyłam. on też nie jest najprzystojniejszym facetem pod słońcem ale ujęła mnie w nim jego osobowość po prostu. dlaczego nie pójdziesz do psychologa? bardzo by Ci się przydał. skąd jesteś, jak z wielkopolski mogę Ci podać namiary na świetnego psychologa. tylko tak możesz zmienić swoje życie. pozdrawiam.

po prostu miłość potrafi czynić cuda. w seksie i pożądaniu nie chodzi o sam wygląd. a Ty masz nieprzyjemną osobowość, ordynarną, oczekujesz, że wszystko Ci samo spadnie z nieba. ani odrobinę się nie wysiliłeś o nic i potrafisz tylko narzekać. zmień się, to ostatni dzwonek.

bardzo dobrze ze sie martwie ze taka kobieta na jaka mam szanse nie bedzie mnie podniecac i ze bede slaby w seksie przez mojego malego i ona nie bedzie chciala tego ze mna robic napewno bys nie chciala byc w takiej sytuacji ze nie pociagasz swojego faceta i ze sesks jest tak slaby ze lepiej zabawic sie samemu milosc moze i czyni cuda ale tacy nieatrakcyjni jak ja nie moga liczyc ze ktos sie w nich zakocha

Gość Te autor napisz
Napisz na mail: kulik.ewa@interia.pl To mail mojej znajomej ja nie mam maila. Przekaże mi. Cos ci napisze. Cos tez ci Wysle. Mysle ze ci to pomoże ale wyslij mi zdjęcie twarzy. Ocenie czy sie podobać mozesz kobietom. Jestem bardzo obiektywny i od lat w psychologi siedze amatorsko. Jesli myslisz ze to podstęp to nie pisz. Ale moze cos ci wyjaśnie bo jestes tak skręcony psychicznie ze ciezko ci bedzie bez psychologa po prostu. Nie boisz sie to pisz. Sprobuje troche ci pomoc ale jak masz zamiar jojczyć tylko to sobie daruj.

Gość Te autor napisz
Dziwne to jest że w biedronce że nie mozna placic karta...

Gość WGardełkoUwielbiam!!!
szczerze powiem, że potrzebna ci jest pomoc psychologa, długotrwałą, wieloletnia pomoc. potrzebujesz osoby znającej się na rzeczy, która pomorze ci ujrzeć w sobie pozytywy. to jest trudne zadanie. sam tego nie osiągniesz. zgłoś się do specjalisty psychologa. nic nie stracisz, no może kasę, ale warto, zainwestuj w siebie. idź do dobrego dentysty, zreperuj raz jeden ząb, innym razem wybiel je, kup dużo tubek pasty do zębów i ze trzy rodzaje szczoteczek do zębów i szoruj je po każdym posiłku. jedz, jedz, i jeszcze raz jedz!!! to z niejedzenia nie masz mięśni. spaliłeś je wszystkie. potrzebna ci jest dieta białkowa, wykombinuj tak być jadł codziennie mięsko, jajka i owoce. wyprostuj się, zapomnij o przeszłości, teraz jesteś dorosły, sam decydujesz jakie będzie twoje życie, oprzeszłości nei zmienisz, stało się, ale przyszłość w wielkim stopniu zależy od ciebie. kup ze dwie pary fajnych jeansó i kilka fajnych bluzek, koszul, koszulek, kup przede wszystkim lustro i przeglądając się w nim uśmiechaj się do siebie. uśmiech to podstawa. uśm8iechaj się do siebie i powtarzaj soebie "Ja...(twoje imię)...kocham siebie, jestem wspaniałym człowiekiem, panuję nad swoim życiem, jestem the best men, jestem mądry, miły i czuły, znajdę kobietę z którą spędzę wspólne chwile, bo jestem najlepszy" zapomnij o nażekaniu, o marudzeniu, wiem że to niełatwe, ale to jest wykonalne!!!! wstając rano z łóżka powiedz sobie powyższą litanię, napisz ją flamastrem na wielkim kartonie i powieś sobie na ścianie i czytaj to jak modlitwę, codziennie, kiedy tylko ją zobaczysz będziesz przypominał sobie jaki jesteś wspaniały, każdy człowiek ma w sobie coś interesującego, każdy, nawet ty!!!!! ocknij się póki jesteś jeszcze młody, bo życie przemija i na starość będziesz załował ze nic nie zrobiłeś by było lepiej!!!!!!!!! słyszysz????? weź się za siebie!!!!!!! wierzę, że znajdziesz w sobie siłę i zrobisz wszystko co w twojej mocy, by to naprawić. co do hormonów, są takie leki, które podają facetom na zwiększenie poziomu testosteronu, wtedy i zarost się pojawia, i męski głos, i mięśnie, i nawet sposób myślenia się zmienia, bo widzisz zmianę i to cię kręci. idź do lekarza, nie jednego, do wielu, szukaj pomocy u lekarza od hormonów- endokrynologa. zrób badania przede3 wszystkim, nawet za darmo , na ubezpieczenie ale zrób je. i zacznij wychodzić z domu, małymi kroczkami do celu :) wyjdź nawet by wejść do baru i zamów piwo, usiądź , rozejrzyj się, uśmiechnij się do siebie, zapłać i wyjdź jak pan i władca!!!! i olej wszystkich którzy będą ci się wydawać podejrzani, że się podśmiewają, gwarantuję ci, że dasz radę. wiem, wiem, rozpisałam się, ale skoro ja przeczytałam twoją notkę, to teraz ty przeczytasz moją :) POWODZENIA :) :) :*

dziwne ze chcicalo ci to pisac pozatym zadna kobieta nie zechce ze mna byc bo nawet czegos tak oczywistego jak seks nie moge jej zapewnic a po co kobiecie facet skoro nie bedzie zaspokajal podstawowych jej podtrzeb podczas gdy kazy inny moze cos takiego zapewnic

Gość Mrówek
Na pewno nie zwlekaj z podjęciem jakiś działań "uzdrawiających".

Gość Mrówek
Może to zabrzmi zbyt idealistycznie, ale w to wierzę. Na każdego z nas czeka i pasuje do nas przynajmniej kilkadziesiąt osób płci przeciwnej. Tak po prostu jest i tyle. Po drugiej stronie barykady ktoś czeka na Ciebie - bo nie jesteś "sam taki właśnie jedyny" na tym świecie.

nie ma zadnej takiej reguly ze do kazdego ktos pasuje poprostu wybiera sie najlepszego jaki jest w zasiegu albo milosc wybiera ale on tez sie czyms kieruje pozaswiadomosicia

Gość a mój chłopak ...
w opinii innych jest gruby, brzydki i dziecinny a ja zakochałam sie w nim praktycznie jak go poznałam, ja jestem (podobno, wszyscy mi to mówią -,-) piękna, mogę mieć każdego a wybrałam jego.

kuzynka mojego faceta była mężatką 3 lata gdy zaczęła zdradzać go z taksówkarzem.Zaszła z Nim w ciążę i mąż po tym dowiedział sie o zdradzie. Myslę, że zdrada prędzej czy pózniej wyjdzie na jaw

Gość ja...........................
radzę ci dostosowac sie do wpisu WGardełkoUwielbiam, dobrze mówi, zgadzam sie tez z kolejnym, który mówi bys nie zwlekał i poszukał pomocy.

Gość ja...........................
up

Gość scarletttttttttt
słuchajcie,ja go trochę rozumiem. on ma prawo być taki rozgoryczony i depresyjny, rozumiem depresję nieatrakcyjnych i samotnych :( wy zajęci i piękni ludzie nie zrozumiecie tego, wiec przestancie po nim jechac... sama jestem kobietą i nie mogę powiedzieć o sobie, ze jestem brzydka i nieatrakcyjna, bo mam powodzenie u facetów, oglądaja sie za mną i zaczepiąją i ..no własnie, na tym się kończy :( żaden facet nie chce nawiaac ze mnądłuższej znajomści, chcą mnie tylko przelecieć, nie poznać, stworzyć związek :( na flircie i podrywaniu zawsze się kończy, nie wiem dlaczego tak jest. :( jestem inteligentna, studiuję, mam swoje pasje i zainteresowania, jestem lubiana, ale ... ciągle samotna :( i w moim przypadk udobrze widać, ze tu nie tylko o wygląd chodzi. wygląd mam może okej, ale nie potrafię utrzymać ich zainteresowania... zazdroszcze dziewczynom, które potrafią rozkochać w sobie faceta. i błagam, facet używaj jakichś znaków interpunkcyjnych, kiedy piszesz!!!

Gość looll
idz do endokrynologa:) ten lekaz zbada ci ilośc testosteronu jeżeli masz go za mało to zapewnie zaproponuje ci jakieś leczenie:) byc moze to sprawi ze staniesz się bardziej męski...ja chętnie bym się z toba zamieniła mam 180 wzrostu i wydaje mi się ze przypominam faceta:( gdybym tylko mogłaoddałabym ci te 10 cm. ale wracając do tego lekaza to osoby które zmieniają płeć w tym wypadku kobiety, przyjmują testosteron i stają się męskie, nie ma powodu abyś ty nie spóbował:) trzymam za ciebie kciuki;)

Gość eerfretrrty45645y657
smutny temat ale twoje zycie w twoich rekach mozesz postanowic zmieniac je ku lepszemu od dzisiaj i krok po kroku za pare lat wyjziesz na prosta, albo nie zrobisz tego nigdy ewentualnie zabierzesz sie za siebie za 10 lat i stwierdzisz, ze straciles 10 lat