Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ps20000

przypadkowe oświadczyny.

Polecane posty

Gość ps20000
i co? I mam chodzić do niej do domu i udawać narzeczonego? Może jeszcze mówić do jej ojca "tato"? Nie dziękuję.

Gość my ding ding dong
i czemu piszesz z takim fochem? czego się spodziewałeś? żadna kobieta nie wybaczy takiego żartu :O

Gość bezkdnij
słuchaj a mozesz mi tak z ciekawosci ile wydales na ten pierscionek i jak mniej wiecej wyglada? swoja droga stac cie na drogie zarty - doslownie i w przenosni...

Gość ja podobnie
powiedz jej prawdę, że to był trochę taki nieprzemyślany krok, że w przyszłości chciałbyś się z nią ożenić ale jeszcze nie teraz, powiedz jej też że ją kochasz i dobrze ci z nią, i żeby zatrzymała pierścionek jako dowód twoich uczuć, w najlepszym razie to może strzeli tylko focha na kilka dni, w najgorszym śmiertelnie się obrazi i odejdzie

Gość ps20000
O rany, normalny pierścionek, żadne brylanty. Nie jestem krezusem, ona też nie, ale głodny nie chodzę. A pierścionek zawsze oznacza oświadczyny? Chyba nie!

Gość Zuzanna Amelia & 1
ja podobnie - bardzo dobra opcja

Gość ifhwboqh
chcesz z nią być? to udawaj narzeczonego. trudna, Twoja wina, więc cierp. a jak jesteś pewien, że do ślubu nigdy nie dojdzie i nie chcesz mieć ją za żonę, powiedz prawdę. zrobiłeś głupotę, więc teraz stań na wysokości zadania i albo wóz albo przewóz.

Jedyne co mozesz zrobic, to kupic jej kwiaty i powiedziec "Chcialem Cie przeprosic, bo z powodu mojej glupoty zart zaszedl za daleko. Zalezy mi na Tobie i chce z Toba byc, ale pierscionek byl prezentem na Walentynki, na zareczyny jeszcze za wczesnie. Chce byc na ten krok gotowy. Myslalem, ze oboje zdajemy sobie sprawe, ze to zart, a teraz zart zaszed za daleko i nie wiem jak sie wykrecic." Przy czym licz sie z tym, ze ona raczej nie powie "super rozumiem", a 1) albo walnie duzego focha, poboczy sie z miesiac i jej przejdzie, ale pewien zal pozostanie 2) albo Cie uzna za nieodpowiedzialnego idiote i rzuci. Z tego co napisales ona jest juz gotowa na zareczyny a Ty mogles wyjasnic wszystko DWA!!! tygodnie wczesniej

Gość my ding ding dong
pierścionek nie zawsze oznacza oświadczyny trzeba jej było go na palec nie wkładać tylko dać pudełko a zapytany powinieneś był powiedzieć prawdę a nie przytakiwać, że to zaręczynowy lepiej dla niej jeśli cię rzuci :O

Gość bezkdnij
no to ile wydales 100 , 200 zł Skoro tak to dziewczyna mogla pomyslec ze to zareczynowy - szczegolnie jesli jestecie mlodzi i tak jak piszesz nie jestescie obrzydliwie bogaci

Gość stan narzeczeństwa moze trwać
żal mi tej dziewczyny, wszystko na nią zwalasz a ty zawaliłeś, do cholery przecież narzeczeństwo to nie ślub, chyba ci się kierunki pomyliły, no niestety przedobrzyłeś, chciałeś sprawić dziewczynie przyjemnosć, ta poczuła się aż za dobrze i bach jesteście zaręczeni, naważyłeś piwa wypij je sam

Tak, jesli kobieta zapyta czy to zareczynowy a Ty potwierdzisz, zawsze oznacza to zareczyny :P Mogles go zapakowac w pudelko z napisem "milych walentynek" !

Gość ps20000
ja podobnie Chyba zrobię tak jak mi radzisz. Nie chcę jej zranić, bo jest super dziewczyną, ale na ślub to trochę za wcześnie.

Gość bezkdnij
Z ciekawosci ile macie lat?

Gość my ding ding dong
swoją drogą od walentynek minęło już tyle czasu, że żadne wytłumaczenia nie przejdą :D

Gość ps20000
Pierścionek kosztował trochę ponad 300 zł., nie jestem krezusem ale lubię robić prezenty, pieniądze nie są dla mnie tak ważne.

Gość ps20000
Chciałem wyjaśnić wcześniej, ale zupełnie nie wiem jak. A teraz nie chcę czekać, żeby rodziny w to nie mieszać :-(.

Gość bezkdnij
Powiem ci tak - jakby mi chlopak kupil na walentynki pierscionek wart okolo 300 zł i "oswiadczyl sie" tak jak ty to zrobiles to mysle ze potraktowalabym to bardzo powaznie - niestety dla ciebie ogolnie dziewczyna moze sie czuc teraz oszukana jak dowie sie prawdy

Gość bezkdnij
na marginesie - ja mam pierscionek zareczynowy warty 7 lat temu - jakies 200 zł :)

Gość ifhwboqh
a ile lat macie? i w ogole jak u waas z dojrzałością? bo to w sumie przy wyjaśnieniach też ważne.

Gość bezkdnij
no wlasnie - wiek to tez odgrywa duza role

Gość ps20000
Ja mam 22, ona 21.

Gość ifhwboqh
to jej powiedz, że nie zamierzasz się żenić do 25 czy 30 roku życia i masz parę latek spokoju. a teraz udawaj.

Gość ps20000
Ale ja nie chcę udawać przed jej rodziną narzeczonego! W ogóle nie myślę teraz o ślubie. Nawet za kilka lat.

Gość ja podobnie
to nie kwestia wartości pierścionka tylko sytuacji do jakiej doprowadził autor można się zaręczyć takim za 200 stówy i takim za 20 tysięcy nie zwalajcie winy na nią, że głupia, że sama sobie winna jeśli widziała ze pierścionek tani a ona to potraktowała jako zaręczyny każda by to tak odebrała wszak to były zaręczyny:) musisz sie zebrać na odwagę i jej powiedzieć zmykam po synka do przedszkola

Gość stan narzeczeństwa moze trwać
to dla jej dobra odejdź od niej

Gość bezkdnij
wiesz co - skopiuj rego posta , wydrukuj i daj dziewczynie do przeczytania Niby dorosły chłop 22 lata - oswiadcza sie - ale nie chce sie zenic - nawet za kilka lat Ba! moze wogole nie chce sie zenic z nikimi! rece opadaja normalnie Za duzo sie głupawych amerykanskich filmow naogladales stary i ci sie udzieliło