Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjcnascnaskl

czy jest tu ktos dobry z angielskiego i moze mi pomoc,proszeeeeeee

Polecane posty

Gość do tabascccoooooooo
tabascccoooooooo ty juz mialas swoje 5 minut i brzydko napisalam w polskim angielskim, idz juz spac mała

Gość tabascccoooooooo
Napisales, ze rozumiesz sporo. Moze moglbys z kumplem byc przy rozmowie. I nie pekaj, bo im chodzi o twoje umiejetnosci manualne, nie jezykowe. Mieszkam za granca kupe lat i tu jest platny bardzo dobrze.

Gość asjcnascnaskl
sa tansze-dzieki ale np,słownik mi tłumaczy ; Unless you want to earn- ile chcesz zarabiac...myslałem ,ze to bedzie inaczej,,how much many you like make? gubie sie w tym angielskim;/

Gość tabascccoooooooo
Nie wymadzraj sie tam jakas do tabascooooo, bo nie jest problem nastukanie tak jak wy nonsensow, gdzie osmieszy sie przed pracodawca, nie znajac nawet poprawnej nazwy swojego zawodu. Wasze mechaniki itd.

Gość asjcnascnaskl
no raczej z tłumaczem nie pojde to nie jest oficjalna rozmowa. gosciu bedzie w tej firmie przez przypadek o tej godz co ja..wiec pewnie luzna gadka.. spawacz-mig,mag +tig, prawdopodobnie wchodzi tez w gre montaz maszyn przemyslowych

Gość tabascccoooooooo
it's salary, nie money

Gość tabascccoooooooo
Zatem drugi zawod to Industrial Maintenance Mechanic

Gość tabascccoooooooo
How much would you like to earn :O Powiem ci, ze zaden pracodawca tak nie formuluje pytania. Chodzi o salary badz wages. Ale, ze skoro ma byc luzna rozmowa, to mozesz mowic o money i zawsze jest how much.

Gość faaaafrefd
moze sie przygotuj, pare zdan I have wife, she will stay in poland i have much experience, i finished mechanical school i am happy to go for work right now

Gość powiedz mu tak:.......
i would like to earn 3000 (aj łud lajk to ern fri tałsend juro) i am good worker and i really want to get this job (ajm gut łoker end aj rili łont tu get dis dźob)

Gość muwisz i masz
I have 5 years experience as a welder and mechanic machines. I'm ready to sign a contract, I can go at any time. I hardly speak English but many understand. I learn quickly.

Gość asjcnascnaskl
jeśli ktos zna zwroty ;przegladanie i diagnozowanie maszyn przemysłowych naprawianie usterek w obrabiarkach do drewna co patrze w slownikach to kit wychodzi

Gość asjcnascnaskl
Wielkie dzieki za pomoc,są jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie;) Jak ma ktos jeszcze jakies pomysly to bede wdzieczny,bardzo mi zalezy na tej pracy...