Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska i zmarwiona

owulacja + seks=ciąża?

Polecane posty

witam mam takie pytanie. czy podczas owulacji jak kochałam się z zabezpieczeniem z moim narzeczonym to jest szansa zajścia w ciąże? bo o ile się orientuję to do zapłodnienia dochodzi 2-3 dni po stosunku o ile się nie mylę. a jeżeli mi się owulacja spóźniła z różnych czynników np stres itp to czy mogę zajść w ciąże? i po jakim czasie można pierwsze objawy zauważyć?

no oczywiscie, że owulacja plus seks to moze byc ciąża. zabezpieczasz sie tylko w owulacje, mimo ze nie wiesz czy np mogla sie przesunać ??

jeśli się zabezpieczałaś, to nie ma o co się martwić.

avent nie tylko , poraz ostatni kochaliśmy w owulację a minęło już ponad 8 dni. mam takie dziwne przeczucie od 2 dni cały czas boli mnie brzuch, nie najlepiej się czuję. XliloX a jeżeli pękła nam prezerwatywa pod koniec lub lekko się zsunęła a my nie zauważyliśmy ?

e nie, jesli sie zabezpieczasz to raczej nie ma szans na wpadke zrob test, sa takie ktore po tyg od zapłodnienia pokazuja wynik ( chyba ) ;)

a co do owulacji to dopiero po stosunku zauważyłam na kalendarzyku, że to jest właśnie dzisiaj

ciekawska i zmarwiona >> no to inna rzecz, w takim wypadku w przeciągu trzech dni powinnaś zażyć pigułkę "po" (receptę wypisuje gin) ale żeby uściślić, to faktycznie coś się stało czy tylko sobie wkręcasz jakieś strachy? ;) zacznij brać pigułki, to nie będziesz miała tego typu problemów :) pozdrawiam!