Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o pomocc

szczepionka na żółtaczke dla 6tyg.dziecka

Polecane posty

Gość blagam o pomocc

czy to prawda,ze jak dziecko ma kaszel i katar to można zaszczepic przeciwko zółtaczce???lekarka powiedziala ze mozna, a ja mam naprawde wątpliwości, co sądzicie

Gość dorota765
niby obecnie uwaza się, ze to nie są przeciwwskazania do szczepień, ale osobiście swojego dziecka bym nie zaszczepiła gdyby nie było w 100% zdrowe; a lekarz lekarzowi nie jest równy, zresztą o swoim dziecku decyduję ja, a nie lekarz

Gość w życiu więcej nie zrobiię
ja moje dziecko zaszczepiłam ale już nie pamiętam na co dokładnie to było... przedostatnie szczepienie przed pół roczkiem ale potem żałowałam dlaczego ? bo się najadłam potem dużo stresu i nerwów z dzieckiem wszystko wporzątku było wgl nie miała żadnych obiawów poszczepiennych ale po prostu sie strasznie o nią bałam... i nie spałam całą noc... i w życiu bym już po raz 2 tego nie zrobiła nawet mimo tego że z córką było wszystko ok :) więc i tobię radzę tego nie robić poczekaj

Gość bvgn
niby można, ale ja bym poczekała

Gość hmm*hmm
moja siostra zaszczepila jak mala miala lekki katar i pozniej strasznie caly czas plakala i sie okazalo ze trzeba bedzie powtorzyc szczepienie jakąś bezpieczna szczepionka i teraz juz lekarka nawet przy lekkim katarku nie pozwala zaszczepic,tylko jak jest calkiem zdrowa.

dziecko do szczepienia musi być bezwzględnie zdrowe a kaszel i katar to jak nic infekcja lekarka chyba pomyliła zawód mój syn był zaszczepiony podczas zaczynającej sie infekcji, czego efektem była 2 miesięczna małopłytkowosć - poczytaj sobie na ten temat