Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesniak burak skapiec kutwa

koleś który od 3 lat próbował sie ze mną umówić, nie zapłacił za mnie na randce

Polecane posty

co za burak!!! dałam mu w końcu szanse, a on coś takiego tzn. zapłacił niby ale jak mu podałam banknot to przyjał :O a spodziewałam sie odmowy :O teraz ciagle do mnie pisze i dzwoni i pyta czyz nie było świetnie :O i że takie odniosl wrazenie i kiedy znowu sie spotkamy :o :O co za dziad :O

Gość 78483
olac i zapomniec

Gość anikijujt
to są polscy faceci, ja miałam takiego, poszłam na randkę, był czarujący, hojny, wyszłam do wc a on mi wyciągnął całą kasę z portfela

Gość takie tam duperele nic więcej
a po chooja mu ten banknot dawałaś? czy wy dziewuchy się nie nauczycie, że to facet ma płacić za was a nie odwrotnie?????a potem macie pretensje!

Po trzech latach to też bym nie zapłacił, tak długi termin dostawy obliguje do transakcji bez opłaty :classic_cool:

nic mi nie miał do zaoferowania, więc czekałam 3 lata, w miedzyczasie miałam lepszych, przystojnych, kulturalnych i z klasą...a ten nie dość że nie jakiś mister to w dodatku pazerny skurwiel

ale mu wykrece numer! umowie sie drugi raz i teraz pojdziemy do drogiej knajpki, zamówie cos mega drogiego i ulotnie sie :D myslicie że to przejdzie? kelnerka nie każe mi wrócic do stolika i płacic?

w dodatku kutasa mu łykłam w WC jak czekalismy na pizze:(

Nie miał nic do zaoferowania... co Ty sponsora szukasz? A gdzie miejsce na miłość na uczucia na namiętność

i jak mu to wypomnialam to powiedzial ze ten lód to na przystawke był , ale cham:(

Zamówie kaszanke na cebuli z chlebkiem na smalczyku, co wy na to?? a na przystawke pasztet wiejski

Gość Gutek NaIewka
ja nie dość, że za kobiety płacic nie muszę, to jeszcze ona płacą za mnie. Panie 120 kg + z Wielkiej Brytanii o twarzy zarżnietej świnki pigi. Damy i arystokratki.

Gość Gutek NaIewka
Nienawidzę kobiet, bo żadna dotąd mnie nie chciała. Nawet za dopłatą.

Z tego opisu wyglada jakbys sie tylko szla nazrec za darmo, a nie na randke i to niby on jest pazerny...

Gość heliom
Pierwsza randka to sonda. Po niej mniej więcej wiadomo z kim/ czym ma się doczynienia :)

fakt na koszt tych szmat sie wielokrotnie najadlem szczegolnie tam gdzie jest kelnerska obsluga a wyjscia z sali nie widac. hahahahaha

w Polsce chlopcy chetnie pozwalaja kobieta placic(to tak z doswiadczenia mowie) szkoda, tzn dla mnie to zaden problem, ale lubie facetow ktorzy maja gest i klase. Kobieta sie wtedy czuje wyjatkowa dla niego w Angli poznalam wielu facetow(ogolnie sa kompletnie inni od Polakow, bezposredni, usmiechnieci, pewni siebie, lubia prawic komplementy i nie boja sie okazywac uczuc, czynic gestow), i tylko 2 z nich pozwolilo zaplacic(za piwo ktore bralam dla nas do domu) w restauracji oni placili. To strasznie fajne jak facet sie oburza i uwaza pokrycie rachunku za jego kwestie. ale jak znam kogos i wiem, ze ma krucho z kasa to moge nawet ja zaplacic. Ale musze wiedziec ze facet jest spoko, a nie jakis zryty ktory liczy kazdy grosz z wyplaty

Gość mruffkavmala
i tak masz szczęście. Znam przypadek, że przy płaceniu gość bez skrępowania powiedział aby dziewczyna zapłaciła, bo on portfela "zapomniał"....Taki "piękniś" wypakowany za siłce pajac...

Gość wiesniak burak skapiec kutwaaa
zablkowali mi nick przez te durne podszywy :O faceci polscy wy niedojrzałe szuje zniewieściałe śmierdzące, nie dość że jestescie chamami to sie panoszycie na damskim forum!!! won z mojego topiku. rozmawiam tu z kobietami ewentualnie jak jakiś gentleman chce coś powiedzieć to ok.

Gość wiesniak burak skapiec kutwaaa
jak bum cyk cyk - a ja własnie słyszalam że brytyjczycy są skąpi...ale to pewnie mit wymyślony przez polskich idiotów dusigroszy... pewnie każdy jest bardziej hojny niż Polak, bo ja rozumiem,że to ja bym go zmusiła do spotkania, ale to on mi od 3 lat nie dawał żyć, prosił, łasił sie, był na kazde moje zawołanie

GENTELMENI TO BYLI ONEGDAJ GDY JESZCZE BYLY DAMY. TERAZ TO SZMATY SA NAWET TE KTORE WE WLASNYM MNIEMANIU PREDESTYNUJA DO BYCIA NIMI.

Gość tak ci powiem nnnnn
hehe ja tez byłam z takim co pierdolił ile ma kasy, a jak wyciągnęłam banknot do zapłaty za siebie to bez mrugnięcia brał. potem wyszlo szydło z worka jak jechalismy moim autem z krakowa do torunia i on wczesniej dwa dni jeżdził moim autem a zostawiłam mu cały bak pełny to wyjeżdził prawie cały (ja byłam na szkoleniu w innym miescie z pracy). no i jak juz jechalismy do tego torunia to za chwilę trzeba było zatankowac auto znowu. więc ja tankowałam a on poszedł na stację ze niby do toalety. jak tankowałam to pomyslałam ze jak wyjdzie z wc to od razu stanie w kolejce i zapłaci jak zobaczy ze sknczyłam. patrze i widze ze stoi w kolejce. ja skonczyłam to idę do niego, patrze a on zaczyna kartę wyjmowac a na kasie rachunek 11 zł za fajki, to ja do niego ze hej hej jeszcze za paliwo na cały głos, to on durnia udał ze nie wiedział czy nie widział whatever. skąpiec pieprzony. chciał mnie wychujac zebym sama stanęła od poczatku w tej kolejce i zapłaciła z własnej kieszeni, nie dość ze i wczesniej paliwo wyjeżdził to jeszcze chciał za darmochę wycieczkę miec.

poznalam jednego brytyjczyka - absolutnie nie byl skapy, przeciwnie :P tak to, jeden Bulgar, rosjanin, chyba z 5 afrykanczykow, 1 amerykanin, 1 szwed to sa rozne narodowosci, ale ci facecio mieszkaja tu od 10, albo kilkunastu lat. Polacy tutaj, faceci ktorych poznalam sa bardziej rozgarnieci niz ci z ktorymi mialam przyjemnosc w Polsce. Moze to tez kwestia tego, ze tu sie wiecej niezaleznych ludzi przewija...nie wiem a moze zwyczajnie tutaj mam farta do fajnych gosci. No ale bez kitu, ile mozna dobrze trafiac ? Nie chce uogolniac, ale na prawde Polscy mezczyzni sa jacys inni :P

to co prostytutka jestes? poruchal cie towarzysko przyjemnosc zrobil i ma jeszcze cie sponsorowac?paliwo i wszystko ci fundowac?pazernosc twa nie zna granic

Gość na zachodzie są postępowi
Nawet kobiety w drzwiach nie przepuszczają, nie przypuszczam by płacicili za kobiety bo to seksizm jest :D

Gość Fjjhdufjj
Po co dawalas mu ten banknot? On ma czytac w twoich myslach czy jak? Mogl powiedziec "nie trzeba, ja place" ale nie musial skoro ty sie wyrywasz z placeniem za siebie. Niektore dziewczyny lubie placic swoja czesc.