Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca o droge

pytanie o o trase dworzec zach. do szpitala na Banacha w Wawie

Polecane posty

Gość pytajaca o droge

witam, wybieram sie busem do Warszawy, wysiasc mam na dworcu zachodnim, domniemam ze pks, no i stamtad mam sie dostac do szpitalaa na Banacha, jesli ktos moze mi pomoc to bede wdzieczna, jaka jest odleglosc od dworca do szpitala, i czym najlepiej sie dostac, moze pieszo ?? mysle tez o taxowce, ile by mnie to wynioslo

Gość pytajaca o droge
czy ktos moze mi doradzic? moze jest ktos z wawy lub ktos kto to wie

Gość pytajaca o droge
?

Gość pytajaca o droge
tez mysle o taxowce najprosciej do celu, ile dam za taxowke , tak ogolnie pytam jakie stawki, wybaczcie moze glupie pytania ale jestem klebkiem nerwow ost a jaka dluga jest ta trasa, chyba niedaleko, moze na nogach da sie przejsc, kurcze, moge byc zamotana jade odwiedzic mame po bardzo ciezkiej operacji, a w ogole to do wawy mam ponad 400 km

Gość pytajaca o droge
dzieki za odpowiedzi :) na prawde , nie chce od razu zabladzic, tymbardziej ze bede w wawie dosc wczenie i jeszcze w ten sam dzien musze wyjechac

Gość pytajaca o droge
podglaadacz czyli odleglosc to tak na oko z 2 km ? czy jakos tak

spacerkiem, to jak wiosna i cieplej, a teraz na łby kapie, jak kurwa z kranu, więc daruj sobie spacerki. Nie wiem ile zapłacisz. Dzwoń pod 19666 mają 1,60zł za km, więc zapłacisz grosze, może 15 zł.

Gość pytajaca o droge
2 bilety ? tzn w obydwie strony czy jak? nie mowilam ze u nas jest inaczej, kurcze pewnie jednak sie zblaznie na dzien dobry

Gość pytajaca o droge
to pewnie pojade tym autobusem lub taxowka, pewnie jest tam postoj prawda? i potem pod szpitalem tez stoja? kurcze pytam sie pewnie o oczywistosci, az mi wstyd, ale wiecie, jak sie jest pierwszy raz gdzies samemu, to i w malym miasteczki mozna sie zamotac,

Gość pytajaca o droge
moze dam rade , tak wlasnie wywnioskowalam z mapy warszawy :) zawsze mozna sie spytac o droge, nie sadze ze bym zabladzila :) dziekuje,

Gość pytajaca o droge
ale napisalam * nie sadze ze zabladze

2 km masz prosta droga na tyle że trafisz. Autobusem najlepiej jak się boisz zabłądzic