Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam lepszaa

32 lata, nie mam męża, dzieci, mieszkania

Polecane posty

Gość laralara 28
autorko a pracujesz chociaż? może w pracy jakies uczucie sie rozwinie? Co robisz po pracy?

Gość Kangoo
ja mam 25 nie mam dzieci nie mam zony ale mam mieszkanie jak chcesz moge CIe wziac pod skrzydełko jesli chesz , zainteresowana ??

Gość jsnaj
laralala uwielbiam takie jak Ty. "A ja mam wszystko czego nie masz" :P No cudownie wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni.

szukala ksiecia na bialem rumaku i jakos chetnych nie bylo oprocz podymania na romanse i milosci. a tera gdy z pochwy drzazgi sie sypia i zmarszki na lechtaczce to sie po forach zali ze nikt juz nie pragnie nawet podysdac nie wspominajac i romansach

Gość laralara 28
jsnaj - no i teraz jeszcze mam wielbiciela, cudowne uczucie. Jeszcze kochanka mi brakuje do kolekcji. Chociaż M mi stanowczo wystarcza. Ale co autorka robiła przez ostatnich ok 7 latek? Obijała się i teraz tylko żali się jaka ona biedna i nic w życiu nie ma.

Gość byłam lepszaa
oczywiście że pracuję, chcę mieć chociaż emeryturę na starość:-P W pracy niestety ani jednego "jakościowego"

Gość byłam lepszaa
gdzie ten mój książe na białym koniu gdzie??????!!!:-(

Gość Potentatka
Te, nalewka, rodzina ci sie nie zgodziła na ewentualną kandydatkę z odzysku, że żółcią plujesz? :P

Gość byłam lepszaa
Co prawda był już taki "księciunio" w moim zyciu, ale okazało się że to ropucha w przebraniu. Dałam się głupia nabrać!!!

Gość twój książe pewnie
trzyma konia w garści i nim trzepie

Gość Potentatka
Szukałaś nalewko księcia, a dostałaś białego rumaka do podymania? :P

Gość laralara 28
księcia nie szukaj. Kazdy ma wady i zalety - nikt nie jest idealny. Poszukaj kogoś fajnego z "rysą" - wadami, ale niegrożnymi.

Gość byłam lepszaa
larala masz rację, ideały nie istnieją! obudziła się po 32 latach...:-D

Gość Nalewce
z dżonder tera drzazgi sie sypia i zmarszki ma na resztce po kapucynie :P

Czyli śpiąca królewna, ale to jeszcze dobry wiek 32 lata cycki jeszcze nie w kolanach a włosy tylko z rzadka siwe :D

Gość jsnaj
Pewnie straciłaś czas na tego księciunia... Teraz już rynek wtórny został.

Gość autorko
Masz chociaż pracę ja nie mam nic. Jak chcesz utrzymywać księcia to mnie sobie weź ale mogę dac tylko milosc wierność i oddanie. Nic wiecej nie mam. A poważniej .. Ten sam rocznik i Wlasnie jestem na ostrym zakręcie i moj zwiazek sie kończy. Klapa na calego. Zostaje z niczym. Tylko zniszczona psychika. Ciesz sie z pracy i ze choc psychikę masz w nienajgorszym stanie. Zawsze ktos ma gorzej ;)

Gość Kangoo
wiesz o ksiecia na bialym koniu nie trudno sama mozesz takiego sobie zmontowac kup bialego konia na biegunach znajdz jakiegos łosia ubierz w bialy frak rozsyp przed swoimi drzwiami platki roz odpal kilkanasice swiec , naucz kwesti swojego ksiecia np. ukleknie przed Toba i zada pytanie "zostaniesz ze mna na zawsze" i prosze bardzo Ksieciu jest kon jest romantycznie jest i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie :P Happy end :D

Gość byłam lepszaa
męska rzecz wszytsko na swoim miejscu, młodsi sie nawet interesują:-) Tylko jakos się do takiego młodzika przekonać nie mogę. Nie wiem, nie wiem. Ze mnie taka tradycjonalistka jednak.

Gość byłam lepszaa
autorko, miłością i oddaniem dzieci nie wykarmimy, a wspominałam że chcę mieć dwójkę;-) Przykro mi, szukam dalej;-)

Gość byłam lepszaa
Kangoo to co, znaczy się ze w moim wieku tylko konik strugany z drewna i "łosiu" w przebraniu? eeeee...może jeszcze nie jest aż tak źle, co?????

Gość byłam lepszaa
to żeście mnie zdołowali, idę ryczeć w poduszkę...

Gość autorko
Kazdy ma jakieś wady ;) to nie byly oświadczyny tylko taki lekki żarcik, dlugo mi zejdzie nim stanę na nogi niestety. Chodziło mi o to by ci uświadomić ze od dzis mozesz zaczac nowe zycie a niektórzy maja gorzej i nawet tego nie mogą.. Zycze ci powodzenia :) mam nadzieje ze znajdziesz jednak wartościowego faceta. Milosc jest piękna ale .. z odpowiednią połówka, 3maj sie

Gość byłam lepszaa
zawsze bylam pierwsza lepsza ale w wieku 32 lat zapragnelam byc druga a nawet trzecia lepsza

Gość byłam lepszaa
z tą pierwszą lepszą to podszyw

Gość byłam lepszaa
autorko, dziekuję i tobie tez zycze powodzenia:-)