Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszny Chłopak

19 lat czwórka dzieci, chłopak

Polecane posty

Gość Śmieszny Chłopak

Witam ma 19 lat jestem facetem, chcę mieć czwórkę dzieci, co wy dziewczyny o tym sądzicie?

Gość Śmieszny Chłopak
jeszcze jakieś opinie oprócz głupiej powyższej?

Gość emila*
czemu akurat 4?

czytaj między słowami głuptasie :classic_cool: pomijając fakt, że powinieneś co najmniej podziękować 😴

Gość Potentatka
Kiedyś mialbyś u mnie szanse ;)

No to fajnie, skoro chcesz to miej :D Inaczej ten naród wyginie, dzieci muszą się rodzić. A co do nazywania kobiety "krową rozpłodową " ... :o Pewnie, że łatwiej i przyjemniej jest pić, ćpać i dawać fagasom na imprezach :D :o niż wychowywać 4 dzieci.

Gość ss999
Hahaha, babeczka z czwórką dzieci to krówka rozpłodówka? Żałosne porównanie. ;)

jako jedyną alternatywę według Ciebie dla wychowywania dzieci jest 'picie, ćpanie i dawanie fagasom na imprezach'? współczuję bardzo ograniczenia :) 🖐️

Gość Potentatka
A po co krowy.. Wystarczy pijana królica :P

Gość Potentatka
Mioty bywają liczne :D

Gość rozmnazajmy sie - a co
ja tez chce miec mnostwo dzieci

Gość Potentatka
Zacietrzewione wścieki macicy :P

Gość ss999
Pudło. :P

Gość Śmieszny Chłopak
Dla mnie to po prostu piękna rzecz, sam jestem jedynakiem, ale bywam u moich znajomych którzy mają wile rodzeństwa i podoba mi się to :D

Gość Potentatka
Powiedz: stare bezpłodne pudło.. :D

Gość lkl;jioj
Moj byly tez mi kiedys powiedzial, ze chce 4 dzieci. Dlatego po tym co sie od niego dowiedzialam szybko stal sie moim BYLYM.

kjiójicku czy jak Ci tam infantylny nicku :D Moja ironia jest tylko malutkim przytykiem w stronę Twojego ograniczenia umysłowego, i to całkiem potężnych rozmiarów :o gdyż to Ty pierwsza nazwałaś matkę 4 dzieci "krową rozpłodową". Masz dzieci ?? Masz choć jedno dziecko ?? Że sie w taki sposób wypowiadasz o kobietach ? Nie ? To nie pierdol i pisz swoje farmazony na innych topikach.

Gość ss999
Potentatka hahahahaha. :D Stare bezpłodne pudło. :P Frankie_Stein dobrze pisze, polać jej. :classic_cool:

Gość Śmieszny Chłopak
Poza tym czuję taki naturalną potrzebę zapładniania, jednak coś ze zwierzęcia w człowieku siedzi :)

Gość emila*
skąd ty jesteś??

jeszcze lepiej: pudło wypełniane ambicjami :classic_cool: Frankie_Stein tak agresywna matka? oj, oj. 🖐️ po drugie ironia? daruj sobie marne usprawiedliwienia jeszcze marniejszych słów kierowanych w moją stronę, niech zgadnę że ten infantylny nick nie brał udziału w 'ciętej ripoście' ? :classic_cool: ale.. czego innego mogę się spodziewać 😴 :classic_cool:

Gość ss999
Poza tym czuję taki naturalną potrzebę zapładniania, jednak coś ze zwierzęcia w człowieku siedzi. Hahahahaha jeśli to nie podszyw...;)

Gość milka1990mila
Słuchaj króliku, myślałam że jesteś mądrzejsza,mając 23 lata powinnaś być bardziej dojrzalsza,mieć poukładane w główce,najwyraźniej w Twoim przypadku jest na odwrót,jak mniemam jesteś jedynaczką bądz masz brata lub siostre?Jeśli nie obraziłaś także własną matke.I jeszcze coś,wychowanie 4-5 dzieci na porządnych ludzi,okazanie im ciepła,miłości,poczucia bezpieczeństwa to nielada wyczyn,ale co Ty możesz o tym wiedzieć laluniu;-)

Gość Śmieszny Chłopak
Nie to nie podszyw :D wiem że to śmieszne ale tak troche jest jeśli jesteś facetem to zrozumiesz o co chodzi

Gość ss999
Jak widać nie tylko ambicjami, ale też chamstwem i brakiem kultury osobistej oraz chęcią obrażania innych. :P I czegoż tu można zazdrościć, ajajjj.:o

Gość ss999
Nie, nie jestem facetem. Mnie to nie śmieszy, raczej trochę dziwi, ale w pozytywnym sensie. ;)

Gość milka1990mila
I jeśli nie masz niczego,co nie wnosi w ten temat chamstwa,niedojrzałości emocjonalnej i infantylności a także braku wychowania do napisania po prostu się zamknij,nie sądze by matka była dumna z córki,która inne matki mające więcej dzieci nazywa "krowami rozpłodowymi",współczuję Twojej matce.