Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszny Chłopak

19 lat czwórka dzieci, chłopak

Polecane posty

21 lat po pierwsze. po drugie, jesteście bardzo podatni na prowokację. po trzecie pomyśl, jakie są poglądy na ten temat wśród młodych kobiet, nie mówię o patologicznych środowiskach. a po czwarte kto tu kogo obraża :classic_cool:

byleby partnerka dobrze znosila ciaze... :) i zebyscie mieli za co je wykarmic i wogole. po za tym to super:D Sama mam duzo rodzenstwa, i to naprawde fajna sprawa.

kontynuując: udowodnij w którym miejscu pokazałam swą niedojrzałość. chamstwo? W PORÓWNANIU obrończyń ROZPŁODÓWEK, mój poziom wypowiedzi jest wysoki :)

Gość Śmieszny Chłopak
a ja zamierzam poczekać do 30 z pierwszym dzieckiem, także wtedy już na pewno nie będzie z tym problemu ;D

Gość ss999
Prowokacja bo co? Bo nie każdy ma zamiar mieć jedno, dwoje lub wcale? :o Hmmm... bo wg Ciebie każda kobieta posiadająca kilkoro dzieci jest krową rozpłodową. To chyba nie komplement, prawda? Nooo.

Gość Śmieszny Chłopak
Rozpłodowy to może być co najwyżej byk a nie krowa :D króliczek do książek ;)

Gość ss999
Chamstwo pokazujesz w każdej swojej wypowiedzi, więc...śmieszne.:D

krolik ale Ty pierdolisz za przeproszeniem, a to tylko patologie chca sie rozmnazac? to normlana mloda kobieta juz nie chce miec dzieci wedlug Ciebie? autorze, mam nadzieje ze znajdziesz dziewczyne z ktora bedziesz mogl stworzyc cieply dom z 4ka pieknych i zdrowych dzieci :) sama marze o 4rce ;) ale zobaczymy co los przyniesie :)

prowokacja, w sensie: moją pierwszą wypowiedzią :) lubię jak się bulwersujecie :classic_cool: 🖐️

Gość Śmieszny Chłopak
dajcie spokój kroliczkowi, po ksywce widać, że tylko tak gada, a mnożyłaby się jak... no wiadomo ;P

Gość Potentatka
"jakie są poglądy na ten temat wśród młodych kobiet" No jakie, jakie??? Z niecierpliwości przebieram odnóżami.. :D

a Ty LL. wiem, ze myślenie to nie Twoja mocna strona, ale czy ja napisałam chociaż jedno słowo o kobiecie która w ogóle chce mieć dzieci? :O albo czytaj z zrozumieniem albo nie wtrącaj swoich i tak nic nie wartych trzech groszy 🖐️

Gość ss999
Ja się nie bulwersuję, wesoło mi od czytania Twoich farmazonów. :D:D:D

Gość Potentatka
Toż pisałam, że rozpłodowe to królice.. Vide: Australia :P

Gość Potentatka
Pij.. Będziesz.. łatwiejsza :D

kjójicku----> prowokować to Ty możesz chłopaków na dyskotekach :D nas tu obecnych co najwyżej rozbawiasz :D

Gość Śmieszny Chłopak
Bardzo proszę o wypowiadanie się na temat bo się bałagan robi

Gość milka1990mila
Królik nazwałaś matki "krowami rozpłodowymi",jesteś infantylna,niedojrzała i głupiutka,po prostu,w dodatku chamska i niewychowana;-)

po trzecie pomyśl, jakie są poglądy na ten temat wśród młodych kobiet, nie mówię o patologicznych środowiskach. jak dla mnie widac jednoznacznie co mialas na mysli, wiec

Gość ss999
Hehe a co jeszcze można pisać w sprawie tematu? Wypada życzyć dobrej roboty i tyle, a bałagan się sam zrobił, za sprawą jednej osoby. ;)

Gość milka1990mila
Króliku czyż nie chamstwem było nazwanie kobiet "krowami rozpłodowymi"?Jeśli Twoim zdaniem nie,boje się pomyśleć jak nazywasz własną matke,skoro wydała na świat takie coś jak Ty.

Gość milka1990mila
Jak Cię matka wychowała?Bo z tego co wnioskuję "krowy rozpłodowe" wychowujące 4 dzieci radzą sobie znacznie lepiej,niż Twoja🖐️

Gość Śmieszny Chłopak
Ludzie wy chyba nie macie co tu robić, tylko płakać na tym co powiedział kjóliczek, żałuję, że tu spytałem bo widze, że same jesteście zbyt dziecinne by to olać. Poza tym wiem że to był żart i nie mam żalu

Gość ss999
Hahaha a kto tutaj nad tym płacze? Wyluzuj gościu, wyrażamy swoje zdanie, bo mamy do tego prawo i nie jest to raczej oznaką dziecinności, więc nie przeżywaj tak tego jak mrówka okresu. ;)

Gość gdf
chcieć to jedno, a rzeczywiście mieć to co innego. A czy stać Cię bedzie na ich utrzymanie, a nie tylko na wegetacje? Jeśli odpowiedz jest twierdząca to dochodzi kwestia kobiety, która miałaby je urodzić- nie wszystkie chcą brodzić w pieluchach przez 10 lat. Widać więc, że to nie tylko od ciebie bedzie zalezało. Chyba, że lubisz patrzec na wyczerpane kobiety, które chcą jeszcze cos zrobić zawodowo i padają na pysk.

Gość ss999
Ty nie masz żalu i spoko ale my możemy się wypowiadać, prawda? Nooo.

Gość A JA SIĘ ZGADZAM Z KRÓLIC
KIEM,wszelkie obowiązki związane z dziećmi spoczywają głównie na kobiecie,a tu że gówniarz się spuści i będzie miał satysfakcję?a poza tym ilość dzieci ustala się wspólnie w parze,a nie egoistycznie zakłada bo ja chcę samemu,pewno nawet nie mając kobiety.a w dzisiejszych czasach to droga zabawa,niech lepiej już odkłada kasę bo jej praca raczej nie grozi...28 lat 10 letnia córka.

Gość ss999
Ty nie masz żalu i spoko ale my możemy się wypowiadać, prawda? Nooo.

KIEM,wszelkie obowiązki związane z dziećmi spoczywają głównie na kobiecie,a tu że gówniarz się spuści i będzie miał satysfakcję?a poza tym ilość dzieci ustala się wspólnie w parze,a nie egoistycznie zakłada bo ja chcę samemu,pewno nawet nie mając kobiety.a w dzisiejszych czasach to droga zabawa,niech lepiej już odkłada kasę bo jej praca raczej nie grozi...28 lat 10 letnia córka.

Pozatym myślę że króliczek nie miał na myśli że krowami są wielodzietnie kobiety tylko że autor tak traktuje swą przyszłą kobietę,nie znając jej zdania na ten temat.to szczeniackie :bo mi się to podoba