Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogataDusza

NOWE FOTY KATARZYNY W Z WAKACJI :)

Polecane posty

no no prawie jak para Królewska może nam tron w Polsce obejmą i Tusk wyjedzie do Kambodży

Gość Elsa456
Ludzie, dajcie już spokój tej biednej Katarzynie. To wszystko przez media, które niepotrzebnie tak bardzo nagłośniły tę sprawę tak jakby ona była jakąś pospolitą zbrodniarką, a to przecież był wypadek. To, jak się później zachowała świadczy o jej strachu i słabej psychice. Mam już dosyć sprawy tej Katarzyny. O niej się tyle mówi i pisze jak o Bin Ladenie. Tyle jest gorszych od niej osób, tyle przestępców cop z zimną krwią zabijają swe ofiary a tymczasem wspomina się o nich mało albo nawet wcale się tego nie robi. Katarzyna nie powinna sie zachować w ten sposób ale myślę że można by to jakoś zrozumieć ze względu jej stan. Tutaj więcej na jej temat. Ten artykuł ją na szczęście broni, co jest czyms niestety rzadkim:( http://gosc.pl/doc/1079445.Kasiu-jest-nadzieja

Gość rogataDusza
komentarz z innego forum Niedziela godz. 1130 spacerek po Wrocławskiej giełdzie samochodowej,za nimi ogon lub pies pilnujący, oglądają kilka samochodów. kilka osób ogląda się za nimi. Chyba wpadła im świeża kasa na zakup furki?????.Farsa .szok...... ciekawe ża czyje pieniądze?

Elsa fajne gazety czytujesz. Z boku reklama podobnego artykułu "Zabicie noworodka może być dopuszczalne" Nie mam już pytań do ciebie :(