Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany123

jak facet ma się ubierać?

Polecane posty

Gość niezdecydowany123

żeby nie wyglądał jak dzieciak(dresy,skate)no i wyglądał porządnie..

Gość niewyprasowana koszula
dżinsy plus jakaś koszula

od razu radykalnie jego stylu sie nie zmieni:) moj chodzi normalnie ubrany jak kazdy:) jeansy, jakas fajna koszulka;) i do tego jakis sweterek albo bluza jak jest zimno (ale bluza nie jakas rozciągnięta do kolan:) no a jak jest jakas okazja typu jakas 18 czy cos;) to ubiera sie elegancko ale na luzie;) bo to w koncu nie stypa:D i najbardziej mi sie podoba:D jak ubierze ciemne jeansy jakis fajny pasek, biala koszule i sledzika:D i jest taki slodki ze mmmm:D ale to zalezy od typu chlopaka:D kazdemu jest w czym innym fajnie:D:):D i nie kazdemu musi sie to podobac:D

Gość niezdecydowany123
ok,a co na ta koszule?marynarka to już trochę za bardzo.-no i jakie buty do tego?mam 22 lata..

Gość niezdecydowany123
chodzi też o to żeby nie wyglądać zbyt elegancko..

Gość my ding ding dong
na koszulę może być sweterek albo jakaś bardziej sportowa marynarka poza tym dobrze wyglądają ciemne jeansy do tego ładna koszulka albo polówka i bluza (tylko taka ze smakiem bluza a nie jak dresiarz ^^) buty fajnie wyglądają takie pomiędzy eleganckimi a kompletnie sportowymi, najlepiej czarne albo brązowe

no to myślę, że to będzie tak pośrodku, elegancja = garnitur, koszula, buty lakierki

Gość niezdecydowany123
ta pierwsza propozycja mocno do mnie przemawia..aczkolwiek mam kilka nowych koszul i zastanawiam się co do nich zakładać..dzięki za podpowiedzi:)

Gość my ding ding dong
koszule to dobra inwestycja ;) nie wiem czemu tak mało facetów nosi na luzie ładne koszule

Gość niezdecydowany123
dobra,a teraz z innej beczki..jak przemówić do znajomych,chodzi o komentarze,jakieś szepty,wiecie

no moj ubiera taka fajna marynarke;) ALE NIE od garnituru bo to by wygladalo dziwnie;D:) tylko taka nie wiem jak ci to wytlumaczyc, taka noramalna na luzie:D:) a buty zalezy:D bo jak na 18 to mial biale adidaski i wyglalo to swietnie ale jak bylismy na normalnej powaznej uroczystosci ubral normalne eleganckie nbuty:) i tez wygladal ok:D

no ja tam nie wiem;D to jest kwestia gutu:D nie kazdemu musi sie podobac:D grunt ze on sie dobrze w tym czuje:D

Gość niezdecydowany123
ding dong może dlatego że są niedojrzali?wieczne dzieci,najchętniej chodziliby w bluzach z kapturem i w adidasach..

nie podobaja mi sie i to bardzo, chloapki w bluzach i w adidasach i to jescze brudnych jak takie lumpy spod bloku! szukajacy tylko zaczepki:D

no chciał coś pośrodku nie eleganckie nie sportowe, jak masz lepszy pomysł na takie obuwie to daj linka to ocenimy twój gust!