Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemonowacytryna z kiwi

Co lepsze:Therm Line forte czy Linea??

Polecane posty

prosze pomóżcie !! mam tłusą duupe i brzuch i uda .Co lepsze do jade do apteki

Gość maturks4
Ja biorę Linea. Może się niespecjalnie chudnie, ale nie czuje się ciężkości po jedzeniu

ja kiedyś stosowałam linee i żadnej rewelacji nie bylo .A teraz widze ze jest jej duzo rodzaji i nie wiem co

nikt nie stosuje tego

podnosze

Gość CiekawskaMartusszka
brałam tl forte ale jakies 4 lata temu -12kg w 2 miechy ;] bez diety

Gość A ja sobie zakupiłam ostatnio
Asystor slim i muszę przyznać że jest dobry.Są to tabletki dwufazowe.Na dzień i na noc.

Gość A ja sobie zakupiłam ostatnio
Aha linea kilka lat temu nie dała efektów.

a jaki jest drogi ten asystor?

Gość zlośliwa??
linea jest do niczego

ah znalalam 40 zł no i jestem w kropce bo teraz rozwazam miecdzy asystor a terma

Gość sedrfffffffffffffffffffffff
mnie tez to interesuje

Gość yoshinoka
Ja powiem tak: Brałam Thermline i jest dobry, gdy sie uprawia jakis sport, bo baaardzo przyspiesza spalanie tłuszczów. Redukcja tkanki tłuszczowej jest na pewno nieco przyspieszona. Linea jest o tyle dobra, że na prawdę hamuje apetyt, ale czy odchudza? Raczej nie.. Asystor na mnie nie działał w ogóle.

Gość gość
Jesli macie problem z porownaniem dwoch suplementow to zawsze warto rzucic okiem na skład w obu produktach i na poszczegolne składniki pod katem ich wspopagania w odchudzaniu: Therm Line forte - skład: opatentowany ekstrakt owoców cytrusowych (Citrus sinensis L. Osbeck, Citrus grandis, Citrus aurantium var. dulcis), L-tyrozyna, ekstrakt gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium L.), ekstrakt zielonej herbaty (Camellia sinensis L.), ekstrakt guarany (Paullinia cupana L), kofeina bezwodna, ekstrakt zielonej kawy, ekstrakt imbiru (Zingiber officinale L.), L-winian L-karnityny, ekstrakt pieprzu kajeńskiego (Capsicum annuum L.), ekstrakt pieprzu czarnego (Piper nigrum L), chlorek chromu (III) źródło: http://www.biotrendy.pl/produkt/therm-line-forte-redukcja-tkanki-tluszczowej/ Linea 30+ - skład: sorbitole, chlorella wyciąg z Garcinia cambogia, wyciag z zielonej herbaty, wyciag z liści pokrzywy, wyciąg z alg brunatnych i pestek winogron źródło:http://www.biotrendy.pl/produkt/linea-30-tabletki-na-odchudzanie/ Patrzac pod wzgledem składu to mozna powiedziec, ze wyraznie Therm Line forte jest tutaj lepsze, ale nie wiem jak z samym wpływem jego na odchudzanie, moze ktos tutaj jeszcze sie wypowie na ten temat, hmm?