Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejus

Marchewkowe pole ...

Polecane posty

właśnie Niedźwiedź zagrał w trójce ten kawałek i doszedłem po raz kolejny do wniosku, że polska muzyka tak naprawdę skończyła się te kilkanaście lat temu ... potem to już tylko Doda i Ich Troje :O

Panie Bogdanie, policja zatrzymała dziewięciu.

Gość królewna na ziarnku fasoli
Disco polo rządzi hehe;-)

Gość marcelllo
To nie muzyka, lecz polskie rozgłośnie radiowe skończyły się kilkanaście lat temu.

a czemu mnie się to kojarzy z PiSem?😭

Gość andzelinainaina
Marchew na marchewkowym polu??? Hmmm ........

Gość andzelinainaina
@ v34 Z powodu uprzedzeń politycznych ???

jeśli za muzykę uznać stękanie przygłupów z bloków o tym jak to im źle na tym świecie, albo jęki plastikowych koorevek to rzeczywiście rozwija się pięknie :O

Gość królewna na ziarnku fasoli
to byly buraki a on myslal ze to marchew hehe

Gość Keeper of Secrets123
a polska muzyka zawsze byla dodupy

andzelinainaina @ v34 Z powodu uprzedzeń politycznych ??? nie mam uprzedzeń, mam preferencje :P

Gość andzelinainaina
@ v34 Różne drogi mogą prowadzić do jednego celu ... ;)

Radio jak kazda inna instytucja usługowa rządzi sie rachunkiem ekonomicznym :classic_cool: Jesli ktoś jest koneserem jakies wyjątkowo mało komercyjnej muzyki, moze wybrac się na koncert lub serwować ją z nośników :P Moja matka tez swego czasu na :"Lady Pank" mówiła skaczące małpy :D:D

Gość Marchewkowe pole kojarzy
mi się tylko z masturbacją. Ile różnej wielkości marchewek by było do umoczenia w ci*ce jakbym miała takie pole.

ale V, bądźmy szczerzy, czy za 20 lat ktoś będzie znał którykolwiek z tych popierdujących zespolików, które dziś "królują"? a takich, które były 20 lat temu na topie i są znane doskonale do dziś jest jednak sporo.

Gość marcelllo
W Polsce mamy naprawdę wielu bardzo dobrych muzyków i ciekawych zespołów. Niestety są "za mało komercyjni", aby przebić się w czołowych stacjach radiowych. Co prawda, trzeba się trochę wysilić, żeby coś znaleźć, ale naprawdę jest czego słuchać.

[zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus ale V, bądźmy szczerzy, czy za 20 lat ktoś będzie znał którykolwiek z tych popierdujących zespolików, które dziś "królują"? a takich, które były 20 lat temu na topie i są znane doskonale do dziś jest jednak sporo. tego nie wiem ;) ale dziś wiekszośc małolatów nie zna tycjh co grali 20 lat temu :D:D:D Jedno sobie obiecałam :P że nie bede nigdy zrzędzić jak moja matka :D:D:D

Gość andzelinainaina
Doktore Amore. Jakie 20 lat?? Wystarczą 2 lata i 99% obecnych wykonawców odejdzie w niebyt zapomnienia.

Gość ---rolnik---
zbita z tropu:P ..ale ta marchew to jakiej odmiany?..i ta zwykła czy pastewna?.. Z pewnością "Bejo Zaden" ... Teraz wszyscy to sieja.

v, ja tam w młode pokolenie wierzę, mój Młody ostatnio siedział ze mną jak robiłem coś na kompie i skakałem sobie po różnych stacjach, kazał się zatrzymać na tej, która dobrego, starego rocka grała :classic_cool: Marcello, trójka bryluje w takich, którzy komercyjni nie są, dlatego jej słucham.

a ja nie wierze w prawdziwe radio w tym kraju 😭 Ja chce stare TOK FM !!!😭 tam muzy nie było :P