Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejus

Marchewkowe pole ...

Polecane posty

Gość marcelllo
Drogi Doktorze, gdyby nie trójka, było by z nami krucho ... Teraz wszędzie tylko mamy "wyslij SMS za 2,44 z VAT" ... "wielka kopulacja w TEREFERE FM" ... itp, itd, ect ... = pranie mózgów w biały dzień

[zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus najnudniejsze radio świata obecnie tak :P ale za czasu Macka Rocka i wczesniejszych radiowców tam było fajniej niz na kafe :D:D i oczywiscie komercja zażarła wszystko!!!😭

Gość andzelinainaina
Doktor Drejfus Amore prawie się zarumieniłem Tylko prawie ;o(

Gość marcelllo
Radio bez muzyki to jak telewizja bez wizji ...

i widzisz doktor :classic_cool: nawet nie masz pojecia co krytykujesz?:P to było radio :P a jakie tam się poruszało tematy :D:D i prowadzacy tylko podrzucał temat a dyskusja prowadzona nazywo działa się po za anteną ;) Z tej własnie stacji wyłowiono Maćka :P

mam pojęcie co krytykuję, bo dla mnie serio było to najnudniejsze radio świata :) for mła ideał radia to taki, w którym prowadzący mówi "dzień dobry" po czym 3 godziny non stop puszcza super muzę :)

S_M a pamietasz je wczesniej?:) Igora Janke?

Gość marcelllo
Tak, wyłowili Maćka i po chłopie ...

muze doktorku to ja se moge puścić na dwusetkach kolumnach w domu :O az do zarzygania dywanu :D

marzyciel teraz to radio ma zupełnie inną formę :P w tamtym czasie przypominało gadające forum :D:D

doktorku po raz kolejny nie wiesz co krytykujesz:P nie mówie o dzisiejszym informacyjnym TOK FM ;)

V, a o czym może mówić Igor Janke, jak nie o polityce? :D z resztą zdania nie zmienię, gadające radio jest dla mnie be, fe i do doopy

wiesz doktor lubie dyskusje jesi ktoś kontrargumentujący wie o czym mówi :) Dla mnie obecne radia to swoistego raodzaju smietnik wszystkiego :P i zdania nie zmienię. Janke poruszał tematy polityczne ale rozmowę kontynuowali słuchacze ;) czasem ta dyskusja przybierała niesamowity obrót :P

doktorku chyba ci to robi specjalnie :D:D:D

Gość aaaaaaarwena
oj tak bo lady pank to szalenie ambitny i wybitny zespol :D widac jak sie znacie na muzyce rowniez wspolczesnej, o czym my tu mowimy gust jak u gienka spod budki :P

Gość Doktor Drejfus
ale czy ja napisałem, że ambitny czy wybitny? się czytać proszę nauczyć ze zrozumieniem

Gość aaaaaaarwena
potrafie czytac ze zrozumieniem rowniez miedzy wierszami wiec prosze sobie w dupe wsadzic zelazny kafeteryjny argumento czytaniu ze zrozumieniem

Gość Doktor Drejfus
potrafisz też widzieć to, czego nie ma. fajny talent

Gość LP3
Nawet pomimo tego że Lady Pank uważany był w latach 80tych za zespół typowo komercyjny to i tak poziom ich muzyki w porównaniu do dzisiejszych "tworcow" to przepaść.

Gość aaaaaaarwena
jak sie slucha eski czy innego badziewia to moze i przepasc nie wiem jakie tam odpowiedniki eski sa w innych czesxciach kraju wiec pardon 😴

Gość Doktor Drejfus
no i właśnie pokazałaś jak czytasz dokładnie to, co się pisze

Gość LP3
Eski rock owszem słucham - innych esek nawet nie znam. A jakie obecnie zespoły dorównują poziomem Lady Pank?