Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żoneczka taka jak ja

Mąż nie widział mnie nago - moja sytuacja.

Polecane posty

Gość mireczkaa
no ale 6lat nie mieć orgazmu z własnym męzem, zgadzać się na beznadziejny seks...Dla mnie to dziwne... Ale Ty udawałaś orgazmy czy jak? Maż nic nie zauważył? Nie wiem czy z tą karą to dobry pomysł, uważam, ze seks to nie jest dobre narzędzie do "wychowywania" faceta. Ja bym mu powiedziała, że nie masz ochoty bo nic nie robi, żebyś ją miała. Że chcesz romantycznych wieczoró, długich pieszczot i mega orgazmów. Zawsze to lepiej zabrzmi :)

Więc tak - na początku nie miałam orgazmów ale myślałam,że to się zmieni - przecież dopiero zaczynałam współżycie.JEdnak okzało się sie nie miałam i nie mam.Nie udaję.Zawsze mówię,że nie miałam orgazmu.Mąż tylko na to "nie zadowalam cię" odwraca się i śpi.Ewentualnie mnie przytula ale nie robi nic bym ten orgazm miała.czasami gdy po stosunku wychodzi do łazienki sama się zaspokajam żeby nie być rozdrażniona. Wiesz mireczka można wierzyc że seks bedzie udany po roku no dwóch ale po 6 latach to ja nie mam zludzeń.

Gość Doktor Drejfus
ja bym skoczył :classic_cool:

Mysle ze macie wielki problem ! On przedwczesny orgazm, egoistycznie nastawiony na siebie i ty nierozbudzona przez niego. Uwazam ze masz prawo zadac od niego pojscia do seksuologa bo to wasze piekielko wymaga terapii u dwojga .Takiej dlugotrwalej. Na dzien dobry moge ci doradzic abys z tej ostatniej rozmowy nie wyciagala zadnych wnioskow. Raczej zachecam cie do odbycia powaznej rozmowy z mezem i zaproszenie go do seksuologa ,razem z toba bo oboje musicie sie leczyc jesli chcecie miec oboje satysfakcje z seksu. NIc innego ci nie moge doradzic bompo 6 latach to juz tragedia ze nie potraficie sie odnalezc.Polecilbym ci doswiadczonego kochanka jako lekarstwo ale ponoc to "grzech":)

Gość Lanya
Mialam podobnie w poprzednim zwiazku - 3 minuty, i konczylo sie jak tylko on skonczyl. Teraz mam fantastycznego faceta i seks jest zawsze zabawa - czasem przy przyciemnionym swietle, ale nie zawsze, bo moj mezczyzna uwielbia na mnie patrzec w trakcie :) dlatego jezeli sytuacja wyglada tak jak opisujesz, to chociaz decyzja bylaby ciezka, to ja bym radzila Ci poszukac czego lepszego, bo wyglada na to, ze Twoj maz jest z Toba tylko z wygody :/

No niestety/stety jestem wierząca więc ani zdrada ani rozwód nie wchodzi w grę. poza tym zdrada to też kwestia zupełnie innego kalibru.Przysięgałam mężowi wiernośc i jej dotrzymam - nie rzucam słów na wiatr;) Do seksuologa mąż za skarby swiata nie pojdzie juz to mi oznajmił - bo jak się wyraził - on problemu z orgazmem nie ma.

Pomijająx kwestię łóżka mój mąż to facet idealny.to nie jest tak,że to kompletna porażka:)

"Do seksuologa mąż za skarby swiata nie pojdzie juz to mi oznajmił - bo jak się wyraził - on problemu z orgazmem nie ma." Nie no super. Czyli jest pieprzonym egoistą, jak wszyscy piszą.

Gość errwerwerwerwerweewwr
odpowiem na Twoje pytanie... nagość nie jest podniecająca dlatego niechce cie ogladac nago.

No to macie zgzryt nawet mega zgzrzyt! POgadaj z nim i powiedz mu ze jego szybkie konczenie oznacza dyskomfort dla ciebie a przeciez slubowal ci ze bedzie dbal o twe zdrowie i zadowolenie w malzenstwie .Przypomnij mu to jesli i on wierzcay.Popros ksiedza o slowa roty przysiegi slubnej i bedziesz go miala w reku.On ma tej sferze dac ci satysfakcje!! Mozesz poczytac o terapii na przedwczesny wytrysk w necie .Poszukaj bo pisac mi sie nie chce,ale ty jako zona mozesz go ztego wyleczyc ale on musi sie poddac tej terapii. Innym wyjsciem jest abys mu nie pozwolila wejsc w pochwe az sama pieszczac sie dojdziesz do granicy orgazmu. Kup sobie na Allegro krem nawilzajacy Elektra + i przed stosunkiem posmaruj sobie wejscie do pochwy i lechtaczke .Moze to cie rozbudzi ?uczyni bardziej wrazliwa na podniety ? Uwazam ze seksuolog to jest jedyne wyjscie z waszego problemu !

Gość Wiekowy
Zgadzam się w 100% że naga kobieta nie jest podniecająca.Musi na sobie mieć chociaż zegarek!

a ponczoszki to marzenie !:)szczegolnie jak sie porusza ;) Ja w ogole mysle ze on ma jakies religijne blokady bo normalny facet to uwielbia patrzyc na naga kobiete . Mysle ze podagaj z nim i draz temat ale bez oskarzen ! i wytykania "bo ty...""bo sie wycofa i nic sie nie dowiesz

Gość AptekawBiedronce
moze cos go blokuje, a nawet to ze wie iz ty nie masz z nim orgazmu. po prostu pokaz mu co ma z toba robic jak nie bedzie chcial to jest problem. moze jest niesmialy.

Mamy syna. To nie jest tak,że mąż jest beznadziejnym człowiekiem - jest beznadziejny w łóżku! Poza nim to zaradny,mądry człowiek.dba o mnie,syna dom.Ma wspaniałe poczucie humoru,ciekawe zainteresowania.JEst opanowany,kulturalny. To trochę tak jakby w nocy budził się zupełnie inny człowiek.Chcoaiz po seksie zazwyczaj się do mnie przytula,mówi,ze mu przyjemnie było,że jajestem wspaniała.Ale to wszystko.

Jestescie ewidentnie niedopasowani seksualnie i brak woli z jego strony aby cie uszczesliwic to zwykly meski egoizm i brak empatii.To ze jest na codzien OK wcale nie oznacza ze nie jest egoista.Jest egoista w sparwach seksu.Jemu jest Ok to znaczu w ogole jest OK. La[piesz?! Podejrzewam ze brak otwarcia na sprawy twojego seksu oznacza ze ma jakies blokady i ma w nosie twoje szczescie. Czy on przypadkiem nie przejmuje sie naukami Kosciola ze seks ma sluzyc tylko prokreacji ? a seks obecnie wlasnie tak traktuje ?To by wyjasnialo wiele.! Mysle ze bezwarunkowo powiunnas mu mowic o swoich odczuciach cielesnych .Szczerze!!!! bo on jest zamkniety na ciebie ! Kropla drazy skale :) moze w koncu zajarzy ;)

Gość grazynka z kominka
no to zerznij go porzadnie,rzuc sie na niego zedrzyj ubranie wez penisa do ust i obciagaj musi sie rozbudzic jak nic.

Mysle ze to nic nie da! bo jego nagosc jej nie rusza! to znaczy ze oral go moze odrzucic od niej.Ewidentnie ma zaburzenia w sferze psychiczno -seksualnej Cos widac w nim jest takiego ze impulsy wzokowe nie wywoluja w nim podniecenia naturalnego dla kazdego innego faceta .No i poza tym ten przedwczesny wytrysk u faceta po 30tce i 6 lat pozycia ! Sa takie tabletki opozniajace wytrysk ale to seksuolog zapisuje .Mysle ze to koze tez miec zwiazek z ich osobistymi relacjami tj pomiedzy nia a nim . Moze ma syndrom Madonny i Ladacznicy ? W takim razie musi i tak pomoc im seksuolog Tak na forum tosie nie da doradzic czegos radykalnego oprocz kochanka na boku:)

ale widac mniej od autorki postu!;) Madra jestes kobieta ! zyje sie raz i bez sensu jest sie torturowac i cierpiec . Umartwianie jest zalecane przez kaplanow ale tylko jesli dotyczy wiernych .Sami zas maja w nosie rezimy kaplanskie bo odpuszczenie maja zapewnione.:) Nurt franciszkanski niewielu mial zwolennikow od zawsze w Kosciele :)

Do " żoneczka taka jak ja". Myślę, że po tylu latach poczułaś w końcu ulgę. Zrobiłaś pierwszy krok wygadałaś się komuś-nam na forum ale to dopiero pierwszy krok. Myślę, że powinnaś o Twojej sytuacji porozmawiać ze specjalistą. To naprawdę nie wstyd iść do psychologa. On bardziej pomoże niż wypowiedzi na forum. W swoim imieniu mogę tylko rzec,że chciałbym Ciebie przytulić. Sądząc po wpisach bardzo kochasz swojego męża i to jest ważne. Lecz tę sprawę musisz rozwiązać, zrobić to tylko dla siebie. Osobiście nie wyobrażam sobie nie móc widzieć kobiety nago!!! Powodzenia