Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość enclousure90

Współlokatorka nie do zniesienia!

Polecane posty

Gość enclousure90

Mój chłopak mieszka w mieszkaniu z para. Ja studiuje w innym mieście i czasami przyjeżdzam do niego na weekendu. Ale już chyba przestane, bo to co robi laska z którą mieszka przechodzi ludzkie pojęcie. Do niedawna nie pracowała, siedziała w domu całymi dniami i chyba przez to ześwirowała. Ja przyjeżdzam zazwyczaj w czwartek wieczorem, w piątek mój chłopak idzie do pracy a ja siedzę cicho w jego pokoju i sobie czekam. Jak ona jeszcze nie pracowała to jak była w domu to ja nawet do łazienki na palcach chodziłam. Teraz zaczęła pracować więc myślałam, że będzie lepiej ale nie. Jest coraz gorzej. Raz ugotowałam coś w kuchni, leżała sobie ścierka do rąk więc jak pozywałam to jej użyłam, nie była podpisana, więc powycierałam sobie ręce, a ona z aferą, że korzystałam z jej ścierki. Dzwoni bez przerwy do właściciela mieszkania z pretensjami o wszystko. Ale dziś przeszła samą siebie. Zawsze wychodzi wcześniej do pracy niż mój chłopak. Dziś udała, że zamyka drzwi, my myśleliśmy, że wyszła. Ale nie ona się schowała i czekała, aż mój chłopak wyjdzie i ona sprawdzi, czy ja zostałam czy poszłam z nim. Bo ona ma problem, że ja jestem w mieszkaniu jak jej nie ma. No i wyszła po nim, nawet słyszałam, jak wychodziła i strasznie się zdziwilam. No i zadzwoniła po raz chyba 100 do właściciela, że ja jestem i w ogóle z afera. Właściciel zadzwonił do mojego chłopaka i mówił że ona znowu dzwnoni,że ma jej już dosyć i żeby się jakoś pogodzili. Dziewczyna 26 lat a nie ma nic ciekawszego do roboty niż zawracanie glowy innym. Koszmar! Nie życzę nikomu takiej współlokatorki!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować