Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .,n l/ n

a ja nie bede sprowadzac dzieci na ten podly swiat!:..

Polecane posty

Gość nastepczyni n
obie nie macie wartosciowych argumentow bo prawda jest taka ze mam racje i dobrze wiecie sypiajaca idz na spacer i przemysl, bo masz bledne pojecie poczucia bezpieczenstwa-jego nie wyrabiasz sobie spiac w jednym lozku a ty cyfra kangurzyco potrenuj matematyke z corka:D

Gość 542432esq
moja corka to cioota? hahah!!nawet nie wiesz co pisesz!! bardzo twardo stąpa po ziemi i nie boi sie wyglaszac swoijego zdania, lub gdy ją ktos obraza potrafi ostro zareagowac az w peity pojdzioe.Ciotą by byla gdyby sie za kazdym razem ryzryczala i potulnie ze skuloną glowa odeszla w kącik przepraszając ze zyje.Niee!! nie ejst tak.Trwado i zdecydowanie potrafi oczy w oczy z kims sie zierzyc gdy ktos ją zlosliwie i chamsko obarza nie majac racji i powodu Juz widze jak twoje dziecko na wyzwisko zalewa sie łzami i biegnie do ammusi na skarge, albo skruszony pojdzie pdo sciane daja cise kopac i robiac z siebie worki treningowe.Moja corka opowiada mi ajk takie niemoty i coapy koncza jako kozly ofiarne, są obiektem kpin i drwin kiedy nie umieja sie obronic

Gość 542432esq
jnastepoczyni a tym masz chociaz zawodową skonczona ? :D jestem pewna ze moje dziecko 10krotnie przewyzsza cie swoją inteligencją bo w szkole nie am zadnych problemow w nauce, jak i powalila by cie na łopatki swoim docinkami gdybys zaczela ją wyzywac czy jej ublizac bez powodu..Dziecko by cie pokonalo dorosla ograniczona sfrustrowana babo!!!Z wlasnych dzieci zrobisz smiecie i bedziesz dawalo ludziom je szmacic, no to daleko zajedziecie ahaa , w posredniaku bedziecie widniec latami i to na tylee!!

Gość nastepczyni n
heheh cyfra masz bardzo slaba intuicje wrecz zerowa:) martw sie o swoja corke zeby z tym wyszczekanym jezorem nie skonczyla w mopsie itp bo z tego co opisujesz ma juz dobre zadatki,chyba po mamusi:D

Gość 542432esq
nie opieram sie na intyincji tylko na twoich wpisach i swiatopoglądzie pani wszechstronnie uzdolniona :o Szkoda ze jak bedziesz miala dzieci faktycznie nie przugotujesz ich na brutalnosc tego swiata aby umialy sobie radzic,bo mamusia bedzie dawac pozwolenie obcym osobom aby je wyzywali i bluzgali bez przeciwstawienia sie

Gość nastepczyni n
jestes dziwna kobieta, ktorej nie rozumiem i nie chce juz zrozumiec takze nie ma sensu ta dyskusja i "madrosci" kangurzycy zastanawia mnie tylko skad u ciebie pomysl ze wychowuje/wychowam dziecko tak zeby inni mogli mu ublizac-ale wiesz co nie chce znac twojej odp

Gość 542432esq
Odpowiem tobie bo jestes zbyt tepa aby sie domysleć i abys mi duupy nie truła!!!to poczytaj swoje wpisy i sie dowiesz skąd u mnie ten pomysl.Z twojego wpisuuuuu, popierającego wyzywanie uczniow tylko dlatego ze ktores nie potrafilo roziwazac nowo poznanego rownania

Gość nastepczyni n
nie goraczkuj sie tak, lepiej skup cala swoja uwage i energie na corce tumance bo ja leje na twoje wnioski sikiem prostym:)

Gość 542432esq
widac ze masz jaką traume i juz z osob doroslych na dzieci sie przerzucac wyzywają je, naprawde polecam wizyte u psyychatry i panowania nad gniewem,watpie czy pomoze, a taraz zamilcz sfrutrowana kobieto .Ot pokazalas swoją klase, z klotni z doroslymi ludzmi z braku argumentwo przezucilaś sie na obrazanie dzieci, no super odwaga nie ma co :o lecz sie i koncze w polemike sie z tobą wdawac bo ewidentnie widac z eejstes nieudacznikeim zyciowym , i zadzrosc cie zżera ze ktos ma wiecej odwagi od ciebie i asertywnosci,Tyle