Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0294fuziak

jestem pod wrażeniem "kultury" mam na kafeterii

Polecane posty

anika__Grodzisk Weszłam, bo zainteresował mnie temat, kobiety popierały autorkę... Ale jak sobie poczytałam że niejaka Jordan oburza się a sama ma słownictwo rynsztokowe to mi ręce opadły. Echh, ale tak to już jest, im mniejszy człowieczek, bardziej zakompleksiony tym bardziej wulgarny, bezczelny. Małe pieski zawsze głośniej szczekają ŻALLLL tak sobie tłumacz, a rzeczywistość jest inna.. ale skąd ty możesz to wiedzieć ewo z grodziska..

Gość Mamalesia
Wiem,wiem Jordan,że to była ironia-ale chciałam podkreślić,że należę do klasy robotniczej i się tego nie wstydzę :D a 5 tysięcy swoją drogą-hmmm,nie pogardziłabym taką pensją...

Gość Mamalesia
He he-no to przywitaj się ze mną,bo też mogę być starsza-bo ja jestem z jednego roku z sadystic-tylko ona z lutego a ja z czerwca ;) Jesteś młodsza rocznikowo-czy miesiącami?

Gość zatroskanaa mamama
jordan ile masz lat i ty wyzej ze piszesz ze tyle samo co sadistic

Gość Mamalesia
Jordan-uważaj trochę-mam rodzinę w Grodzisku Wielkopolskim! Także proszę mi tu tego pięknego miasta nie obrażać!

ja jestem od niej młodsza rocznikowo o 1 roczek ale juz muszę spadac do domku i na zakupy, trzymajcie sie laski bez kłótni do poniedziałku

zatroskanaa mamama jordan ile masz lat i ty wyzej ze piszesz ze tyle samo co sadistic statystykę prowadzisz?

Gość Mamalesia
Ach czyli jak Ty jesteś stara,to ja już całkiem nadaję się do domu spokojnej starości :) miłego weekendu.

Gość Mamalesia
Asiamt-sto lat, sto lat niech żyje,żyje nam :) i ciesz się,że to czytasz,a nie słyszysz,bo by nie było tak miło...

Gość Mamalesia
Zatroskana mama-dużo zdaniem wielu osób tutaj ten rocznik nie nadaje się już do eksploatacji,tylko na złom...

Gość w obronie jordan
Ej no sory, ale jak by mi ktos zyczyl chorego dziecka, to tez bym zwyzywala. 3maj sie jordan i nie daj sie :P

Gość co znów robię źle?
No fakt kultura to tutaj kwitnie :classic_cool: ale i tak o niebo lepiej jak na ogólnym-tam to dopiero szambo. Kilka razy wchodząc z głównej strony jak widziałam ciekawy temat to tam trafiłam. ale bleee okropność na potęgę!

Gość ruuda wiewióra
Pewnie już uciekłaś asiamt,ale i tak wszystkiego naj=>urodziłyśmy się jednego dnia... a kultura,to w muzeum,a nie na forum, niestety.

Gość i na topiku o kulturze
kafeteryjne mamuski sie wyzywaja :D:D Ubaw z wami po pachy. Na tamtym topiku, o rzucaniu palenia to jordan pierwszym postem zaczela klotnie....zebralo sie kilka przekupek malomiasteczkowych, z jordan na czele i sie poklocily - jak to wsrod takich bab bywa :D

ruda wiewióra sto lat Tobie również w dniu dzisiejszym, w te 18 urodzinki dzięki dziewczyny pozdrówki

Gość 0294fuziak
patrzę nieźle się temat rozwinął przez te pare dni;p wiecie dziewczyny (mówię do tych kulturalnych), proponuję przenieść się na inne forum (wizaż.pl na przykład). Tam można pisać tylko po zalogowaniu się, więc możecie być pewne, że tam dziewczyny was potraktują z szacunkiem, szkoda tracić czas i nerwy na kafeterie!