Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zauważyliście, że prostacy nadają dzieciom egzotyczne imiona?

Polecane posty

Gość zadziwiona
Weszłam na to forum po raz pierwszy i od razu się rozczarowałam. Ludzie id kiedy imię świadczy o poziomie rodziców. Moja córcia ma na imię Angelika , mamy z mężem wyższe wykształcenie , własną firmę i nie jesteśmy patologią . Takie imię wybraliśmy bo nam się podobało i nic nikomu do tego. Tak sobie myślę czy tu są same dzieci ? Bo forum jest podobno do mądrych kobiet adresowane , a tu mądrości nie ma za grosz.

Gość nie tu sa same matki polki
zdziada pradziada. I zazdroszcza ze oni maja "zwykle" polskie imie a inni maja swiatowe

Gość a luzer pewnie ma na imie
lukasz marcin czy tam piotr. imiona ktore sa tak badziewne ze az zal je wymawiac

Gość zadziwiona
Ale tu nie chodzi czy zwykłe czy światowe po prostu to nie jest temat do oceniania ludzi

Gość mentaI cut
Może nie koniecznie patologia ale też prości ludzie. Moi sąsiedzi mają córeczkę Wiktorię i chcieli dać Nikolę, (Wiki und Niki :D) ale na szczęście się opanowali i dali Ania.

Gość i kolejna ania jedna 3 miliono
polek beczka smiechu :D

Gość były prawiczek
Bo to taki trochę stereotyp jest. Panny lekkich obyczajów nadają sobie takie pseudonimy ,żeby dodać egzotyki i pikanterii i stąd skojarzenie . Imię myślę ,że powinno prze wszystkim pasować w pewien sposób do nazwiska i do samego dziecka.

Gość swiatowe imie , buhahahaha
ja pier.....:-D Kacperek ,a lekcje juz odrobiles ? Siedzisz na tym forum z badziewnym imieniem i odpisujesz kazdemu komu sie nie podobaja wiesniackie zagraniczne imiona . Kacper to imie dla dziecka , ale doroslemu facetowi niekoniecznie pasuje.

Gość anianianiani
nie obrażajcie się wy nie patologiczni, którzy takie imiona nadaliście, bo są wyjątki, ale... 90 procent dziewczynek z osiedla niedaleko mnie to Nikole i Vanessy (osiedle dla przesiedlonych gdzie prochami handlują w biały dzień na klatkach a pracujących tam nie za dużo) to samo na placah zabaw, mówię o Warszawie.. a chłopcy z tej grupy społecznej to Alanki, taka moda u patologicznych i chęć by dziecko było oryginalne i lepsze.. a efekt jest taki, że co druga to nikolka i vanessa, to samo u cyganów- sąsiadów z dzielnicy... a to nie kwestia tego czy to ładne imię, bo może i ładnie brzmi..

Gość fajne historyjki a teraz
zabki umyc i spac

zgada sie. Oczywiscie wszedzie zdarzaja sie wyjatki, ale...ja akurat w tym temacie jeszcze takiego wyjatku nie spotkalam i wszystkie znane mi dzieci o imieniu: - Andzelika - Samanta - Nicola - Jessica ...pochodza z rodzin osob slabo wyksztalconych ( tak oglednie to nazwimy..)

Gość sdcrfvgbhjn
kasia czy jakas inna madzia Smiesza mnie niemilosiernie te prehistoryczne imiona Prehistoryczna to jest twoja głupota :P Sprawdź znaczenie tego słowa.

Gość ginbohjn
masz pospolite imie typu aga ania kasia basia a wstyd takie posiadac jak 20% polek Ja mam Kacper i ch*j ci kasiuniu twój brat Melchior a drugi Baltazar? :D :D :D i ch*j ci kacperku-kuperku :P

Gość Buhahahahaha
"oni maja" - ci matki polki prymitywie?

Gość cxmvbnuio
lukasz marcin czy tam piotr. imiona ktore sa tak badziewne ze az zal je wymawiac Znacznie mniejszy żal Kevin Brajan Alan

Gość Pełna kultura
to Dżesika Nikola Andżelika Brajan Kewin Alan - dokładnie tak pisane. Sub-kultura plebsu. Masakra.