Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenek123

Moj członek za mały?

Polecane posty

wiec jak tu zyc z tak małym ptakiem... naprawde jest to krepujace na jakiejs pływalni jak widze ze dzieciak 14lat ma takiego jak ja ponawiam wczesniejsze pytanie: czy to jest wina genow czy mojego sposobu zycia/odzywiania sie etc. ?

Gość TAKI JEDEN BLIZNIAK
wielkośc pena nie dziedziczy się w genach mój brat blizniak ma 18cm i 14,5 obwodu ja mam 14 i 12 obwodu a nasz młodszy brachol ma jeszcze mniej niż ja

Gość koloroo0waaa
Drogi autorze tematu. Mój facet tez ma małego. ok 8-9 cm a jak śpi to ma jakies 3 cm. ale co najwazniejsze rozkochać kobietę w sobie.

Gość Kolorowa piosenkarka
dobrze prawi mnie wielkość nie obchodzi. Takiego przynajmniej łatwiej do gardła przyjąć.

Gość TAKI JEDEN BLIZNIAK
jak masz 9 cm w obwodzie to coś nie tak to tyle ja mam na luzaku jak nie stoi

Gość TAKI JEDEN BLIZNIAK
trzeba jeszcze dobrze umiec zmierzyc

no wlasnie o to mi chodzi.. Juz nie o sama dlugosc tu chodzi a obwód. Jest strasznie cienki, mam problem nawet z prezerwatywa bo jest strasznie luzno a przeciez tak nie powinno byc... wyczytalem na innym forum ze jezeli to wina "zaburzen hormonalnych" to leczenie farmakoogiczne powinno pomoc a jesli wszystko jest ok to nic nie zrobie, taka uroda :(

Zrobiłem już ujęcie, tylko całości nie uchwyciłem bo nie mogłem zdjąć spodni w pracy :D Sama publikacja to poważna sprawa :D

Gość ulabababaa
a kiedy zaczles sie masturbowac i jak czesto codziennie co dwa trzy dni ? bo ja od wieku 15 lat codziennie i musze przyznac ze w wieku dorastania to chyba wskazane walic konia czesto aby urosnol

Gość mumia23322332
i ogol te wlosy albo przystrzyz

Gość 3cm jak takim sikać
chyba na nocniku :O

zaczolem w wieku 15-16 lat, na poczatku 2 razy w tygodniu a teraz moze raz na 2tyg... nie uzalam sie nad soba, po prostu to nie wyglada dobrze zeby mial tylko 9cm w obwodzie

Gość ulabababaa
To slabiutko powiem ci ze u mnie wygladalo to tak ze jak przestalem walic na 2 - 3 tygodnie to pozniej mialem problemy zeby mi stanol a jak juz stanol to byl taki maly ze bylem w szoku, moja rada walic najczesciej ile mozna w wieku dorastania tak jak kulturysci sa wieksi od cwiczen tak samo penis moze byc wiekszy od cwiczen

Gość yumms
od walenia rosnie penis? :D to juz wiem skad moj luby ma takiego duzego :D

Gość ciemnogród
masturbacja ma zerowy wpływ na wielkość dzieci

Gość zyedz qpe
moj chlopak w spoczynku nie wiem czy ma 5 :O ale jak go troche nakrece to mu rośnie i jest naprawde duży

Gość para fresh
"ciemnogród masturbacja ma zerowy wpływ na wielkość dzieci" Właśnie że ma,tym co walą rodzą się duże dzieci a tym co nie to małe,tak słyszałam.

Gość koleżka pochwal się
bez ściemy, dawaj fote :)

Gość ciemnogród
"słyszałam", "słyszałem" tak rodzi się ciemnogród

jest mały ale czy to aż takie ważne. Językiem nadrabiaj:)

Do tych co mi radza ogolic wlosy. Pytam sie po co skoro nie mam dziewczyny nigdy nie mialem i raczej nie bede mial wiec tego i tak nikt nie widzi jak sie bedzie zapowiadalo na seks to moze ogole. Zalezy od genow i od testosteronu. Widze po sobie ze nie mam go za wiele a pozatym male jadra jakos dziwnie umiejscowione im mnie bolalt w dziecinstwie dosyc czesto to jakas wada wrodzona. Jak bede mial dziewczyne to zrobimy tak ze wezme ja od tylu analnie w reke wezme wibrator i bede ja stymulowal w dwie dziury i nie ma bada zeby nie doszla