Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge tak zyc

ja nie moge tak zyc

Polecane posty

Gość Vernan
Widać, że sympatyczna z Ciebie dziewczyna, na pewno będzie dobrze :)

No wlasnie bedzie ok, nie martw sie:) glowka do gory, bananek na buziolka i swiat bedzie piekniejszy:)

Gość ja nie moge tak zyc
Kasiaaaa - dziekuje, postaram sie wyprobowac :* Vernan, dziekuje, ze tak myslisz, bylam kiedys szczesliwa i usmiechnieta, teraz nie mam nawet sily sie usmiecjnac, lubie tylko spac

Gość ja nie moge tak zyc
dziękuję Wam :)

Wiesz co ja bym Ci swoja historie opisala to bys codziennie usmiechnieta chodzila:) ale nie chce tutaj jej opisywac:) dam Ci rade przed zasnieciem pomysl o tym czego pragniesz, przysni Ci sie to czego chcesz i po jakims czasie sie spelni:) tandeta?? byc moze:) u mnie sprawdzilo sie dwukrotnie, chociaz szczesciu pomoglam:) i jestem naprawde happy:D Tobie tez sie uda.

Gość ja nie moge tak zyc
Kaaaaasia moze i tandeta ale chce zeby cos sie w koncu odmienilo, tego tez sprobuje :)

Gość ja nie moge tak zyc
mam nadzieję, że niedlugo cos sie zmieni i będę szczesliwa mimo wszystko :) tego pragne

no widzisz juz buziaki wstawiasz:) i mowisz ze tego pragniesz:) wiec jestes na dobrej drodze:) aaa zapomnialam jakbys ten kremik kupila to on jest taki zloty i jakims karmelem jedzie (troche mdly) i jak posmarujesz sie to postuj chwile:) ja posmarowalam uda i usiadlam na biala posciel to musialam do prania dawac:D

Gość Vernan
A z kim tak bardzo lubisz spać? ;)

Gość ja nie moge tak zyc
wyprobuje go, nie zaszkodzi, mowisz ze szybko widac efekty? :) tylko ze one sa naprawde dosc glebokie i dosc stare...

Gość ja nie moge tak zyc
Vernan spie sama, a fajnie byloby sie do kogos przytulic :)

Gość ja nie moge tak zyc
Kaaaasia widac ze jestes szczesliwa i cieszysz sie zyciem :) Twoja pozytywna energia sie udziela, nawet wirtualnie :)

Gość Vernan
No pewnie, że fajnie, zatem po co ta Twoja mania pomniejszania! - chcesz, żeby ktoś nie miał się do czego przytulać? ;)

Gość Vernan
Kaaasia91 - Ty pewnie z pluszowym misiem? ;)

ja jestem szczesliwa, a wiesz czemu?? obudzilam sie w nocy z soboty na niedziele i co?? sttwierdzialam ze studia na ktorych mecze sie od dwoch lat mnie nie kreca, nienawidze ich:( i co w budze sie zabralam papiery z uczelni i tego samego dnia zaczelam studia gdzie indziej:) ludzie mowili ze jestem durna:) mam 20 lat jestem mloda i to dobry moment by swoje zycie puscic na wlasciwe tory:) teraz juz sie z tym oswoili (minal tydz) i mnie wspieraja:) nawet kiedy ja mam watpliwosci:)

Gość ja nie moge tak zyc
czyli pomoglas jednak swojemu szczesciu?:) wiec ja musze pomoc swojemu, tylko problemem jest to, ze ja uwazam ze z takim cialem nie zasluguje na milosc, na to, by ktos mnie pokochal Vernan teraz liczy sie tylko szczupla sylwetka, nie mow, ze facetom nie podobaja sie tylko szczuple dziewczyny

Gość Vernan
Hurra - wygrałem! Yeah! Yuppie! yyy - ale co wygrałem?

Gość Vernan
ja nie - ale dziwnie to brzmi ;) - lepsza krągła dziewczyna, zadowolona z życia niż wiecznie narzekająca chudzinka. Poza tym ja jestem jakiś chyba dziwny, ale mi to obojętne ile dziewczyna waży, no, może nie tak do końca - chodzi o przesadną nadwagę, ale jeśli jest np. 165cm, 70kg - co to za problem? - ważne, żeby na twarzy był uśmiech :)

Gość ja nie moge tak zyc
ok, tu nie chodzi o nadwage nawet, mozna miec nadwage i ladne cialo, tu sie z Tobą zgadzam, ale o te rozstepy, o ta malo jedrna skore na brzuchu, piersi, to ma znaczenie

Gość ja nie moge tak zyc
kiedyś dużo sie usmiechalam, kiedy mialam jeszcze marzenia i plany

Gość miss koallla
ej, przebadaj sobie krew pod kątem tarczycy i poziomu cukru. Może masz niedoczynność i stąd to tycie.

Gość Vernan
Hmm - Ty wiesz co, zaraz klapsa dostaniesz! - za to wmawianie sobie, to chyba znaczenie ma tylko dla Ciebie :P

Rozstepy to nie koniec i nie wierz w to ze tylko laser pomoze bo gowno prawda:) hehe:) no pomoglam:) wiesz co autorko ja mam 167cm i waze46kg biust malutkie B i co mnie to nie martwi:) bo mam fajny brzuszek i tylek i tym sie szczyce:) a Verner mam oprocz Puchatka pluszowe lozko w panterke;)

Gość ja nie moge tak zyc
tak to wyglada naokolo, wszedzie gole tylki, nienaganne, sam sex, zdrady, idealne, mlode ciala, w TV, Internecie, ja sie chyba nie nadaje do tego swiata :) i wlasnie w tym jest problem - w ubraniu wygladam niezle, ale bez....

Gość ja nie moge tak zyc
no wlasnie Kaaaasia a ja nie mam nic czym moglabym sie szczycic