Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge tak zyc

ja nie moge tak zyc

Polecane posty

napewno cos masz:) pokochaj siebie:) skoro Ty bedziesz sama sie dobrze czula ze soba to inny to odbiora tak samo:) powiedz sobie ze jestes cudowna i wyjatkowa dziewczyna i ludzie wkolo tez to tak odbiora bo zobacza Twoja pewnosc siebie:)

Gość ja nie moge tak zyc
tak, jestem bardzo niepewna siebie, ludzie to widzą, a chce zeby odbierali mnie jak osobe pewna siebie Kaaasia- Verner tez ladnie :D

Gość Vernan
Nie wybaczam! W ramach pokuty proszę otworzyć okno i zaśpiewać hymn Niemiec "na całe gardło" - lecimy - "Deutschland Deutschlan uber alles ..." ;)

No to wiesz co trzeba zrobic:) o jaaa niemiecki?? ja nie znam:) znam wloski, francuski, lznelam troche laciny i rosyjskiego a w poniedzialek rzucilam studia na kierunku amerykanistyka:)

Gość ja nie moge tak zyc
ja liznelam troche niemieckiego :p Kaaaasia, dlaczego, amerykanistyka musiala byc dosc ciekawa?:)

hmm wiesz mialo byc to na zasadzie kulturoznawstwa ale nie bylo:) porownywanie slowek brytyjskich do amerykanskich i np czasow kiedy brytyjczyk chcac cos wyrazic uzywa okreslonego czasu to amerykaniec chcac powiedziec to samo uzyje czasu innego, est tyle niepotrzebnej teorii, jezyk prasy, film amerykanski, historia literatury amerykanskiej (cos jak polski czyli czytanie lektur i omawianie ich) ostatnio np Pocahontas, zero zajec po polsku ale i tak na leb bije wszystko fonetyka gdzie trzeba umiec kazde slowo transkrybowac (tymi durnymi znaczkami zapisac co w slowniku w nawiasie sa) i rozpoznac czy to mocne czy lekkie "a" zamkniete czy otwarte "e" dzwieczne czy bezdzwieczne. porazka:)

Gość Vernan
No to Kasia - rosyjski hymn, "ja nie" - jak Ty masz na imie :) - niemiecki! Czekam na potwierdzenie wykonania zadania! ;)

Gość hjyhuyiku
" W ciągu 4 dni były na mnie 3 zamachy - w tym jeden udany. Wszyscy myślą, że nie żyję. Ja nie mogę tak żyć".

Gość ja nie moge tak zyc
Vernan ja mam na imie Magda :) Kaaaasia to co teraz bedziesz studiowac?

Gość mmLena07
autorko, piszesz, że masz determinację i udowodniłaś już, że jak chcesz czegoś, to potrafisz skutecznie, szybko działać. Wiesz, że na twoje problemy jest rozwiązanie - zabiegi, płatne zabiegi, a Ty nie masz kasy. Potraktuj to jako nowe wyzwanie. Masz determinację w sobie, zrób wszystko, żeby zarobić dość kasy. Zniknij z życia towarzyskiego nawet na długi czas, zaciśnij zęby, skup się na nauce, pracy zawodowej, aby po jakimś czasie powrócić jak ten motyl. Pozwól sobie być niewidzialną od tej chwili do chwili, kiedy będziesz gotowa. Wyjedz nawet gdzieś za granicę, zarób kupę kasy i zainwestuj w siebie. Generalnie jestem przeciwna operacjom plastyczny, ale w takim przypadku, gdy nie da się samemu wiele zdziałać, jestem jak najbardziej za. Powodzenia Ci życzę.

Gość ja nie moge tak zyc
hotelarstwo to przyszłosć :) to nie takie proste, studiuje, a to naprawde duze pieniadze, mowimy o naprawde duzej kwocie, nie musze siebie jeszcze sama utrzymywac ale zeby zarobic takie pieniadze musialabym pracowac min 2 lata i odkladac wszystko (nie mam jeszcze wyksztalcenia, wiec mowimy o jakiejs pracy typu kelnerka itd)

Gość ja nie moge tak zyc
przeraza mnie ten ogrom pracy, czuje ze zuzylam juz wszystkie sily, ze nie rusze dalej z miejsca, ze niemozliwe jest to do osiagniecia

Gość Vernan
2 lata oszczedzania to 50 000zl! Kosztowna zabawa ;)

przestan myslec o zabiegach:) bo to ostatecznosc a Ty mozesz wiele sama zdzialac:) yh no zobaczymy co z tym hotelarstwem w nastepny weekend pierwsze zajecia:)

Gość ja nie moge tak zyc
Vernan, nie, no taka suma to nie jest, ale tak naprawdę to jest to ok 10 000 zl :( zresztą ja nie umiem oszczędzać :) Kaaaasia, gratuluję odwagi :) najwazniejsze, ze nie bedziesz sie juz meczyc na kierunku który Ci nie odpowiada :)

Gość ja nie moge tak zyc
tak, nowe życie :) trzeba zapomnieć o porażce (już jestem parę kg do przodu przez to załamanie), powyrzucać lustra (żeby nie dołować się codziennie) i działać :)