Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkakaa

ile najwięcej schudłyście w miesiąc???

Polecane posty

???.. please, to dla mnie bardzo ważne, bo nie wiem czy mam sie głodzic przez ten miesiąc żeby schudnąc, czy jest możliwy jakiś inny sposób. Czekam na wasze odpowiedzi..

Gość Jak sie bedziesz glodzic
to na bank bedziesz miala jojo, cudów nie ma. Ja schudłam 5 kg- po prostu sie nie opychałam, troche wiecej sie ruszałam.

4 kg - tyle poszło w 2 tyg;) bo dieta od 2 tyg.. Czyli w miesiąc powinno być koło 5 -6 może ;) i nie polecam więcej, bo się odbije bardzo na zdrowiu.. Nie jem tłuszczu - nic.Cukru - tyle co naturalnie w produktach. W 1 tygodniu wyłączyłam całkowicie węglowodany pod postacią zbóż, ziemniaków, makaronów itp, teraz zjadam miskę owsianki na wodzie z połową banana i kilkoma rodzynkami na śniadanie ;) Jem warzywa, chudy nabiał i mięso, z owoców grapefruita rano i ten banan do owsianki, ryby i pije bardzo dużo zielonej i czerwonej herbaty. Czasem tez idę gdzieś na piechotę, zamiast jechać autem :) I polecam omlety, smażone bez tłuszczu na patelni teflonowej. Ze szpinakiem, kurczakiem, mieszanką warzywną, czy jakimś owocem.. pyszne, sycące, i dietetyczne i zdrowe ;)

I pamiętaj, że ilość zgubionych przez kogoś kg nie jest do końća miarodajna, im więcej masz do zrzucenia (obiektywnie) tym szybciej stracisz na początku kilogramy. Ja nie ważyłam jakoś dużo na początku - 58 kg przy 169 cm, chciałam zrzucić dosłownie parę kilo, z tym jest zawsze najgorzej ;)

a było widac że schudłaś te 5kg?? Mi po prostu zależy na tym żeby założyc spodnie w których sie nie dopne, a te w których chodze były luźniejsze bo masakrycznie mnie opinają, waże 63kg przy wzroście 167cm

U mnie widać bardzo, spodnie mi wiszą :P Muszę kupić nowe, albo wyprać te i liczyć że się skurczą ;)

super! dzieki ci kreska, nie sądziłam że po 4kg są takie efekty:) ja właśnie planowałam żeby przez ten miesiąc wyeliminowac słodycze, tłuszcze zwierzęce oraz mięso no i nie objadac sie, a ostatni posiłek zjesc o 17.

Gość Zalezy ile teraz wazysz
Ja mam 168 wzrostu, w "najgrubszym" momencie zycia wazylam 63,5. Schudlam do 59 i widac, ale nie jakos extremalnie. Planuje schudnac do 54, 55 mniej wiecej.

Wiesz, jak się waży wcześniej 120 kg, to te 4 nie robi różnicy, przy moich 58 na 54 to jest skok.. Z potraw polecam Ci te omlety wcześniej wspomniane - b. szybko się robi, dodawałam czosnku, ziół do jajek, naprawdę pyszne i sycące. A, i po odrobinie otrębów owsianych do każdego posiłku, tylko trzeba pamiętać o płynach przy otrębach.. Kapusta pekińska albo sałata lodowa - i można szaleć :P ja robiłam z tym sałatki z ogórkami kiszonymi, cebulą, chudym twarogiem, tuńczykiem, kurczakkiem, z sosami a'la vinegret (bo bez tłuszczu) albo jogurtowymi z czosnkiem czy chrzanem.. Sałatki z jajek, mięso duszone z waszywami, też z sosem z jogurtu czy kefiru, z ziołami.. A wieczorem jak mnie ciśnie na żołądku, zjadam twarożek ziarnisty (z piątnicy jest pyszny) z otrębami i popijam czymś. Albo chudy twaróg czy kefir. A na uczelnię brałam kefir, a przy całodniowych zajęciach pakowałąm sałątkę do jakiegoś pojemnika :)

A, i ważne, nie chodź głodna.. Jak poczujesz głód - zagryź czymś lekkim, parę łyżek sałątki, pół jajka, kilka warzyw.. Najgorzej jak człowiek siedzi głodny i czeka do posiłku :P

dobrze, będe pamiętac o twoich radach, dziękuję ci bardzo:* muszę sie wziąśc za siebie bo czuje że jest ze mną coraz gorzej, a ty dałaś mi niesamowitą motywację:):):)

wow, niezły wynik, gratuluje! Ale ja niestety nie jestem dobra w tych dietach, nawet sie za nie nie biore bo i tak wiem że nie wytrzymam, wole po prostu zmniejszyc swoje posiłki i wiem że schudne, jeżeli nie będe ulegac słabością

ja jestem teraz 4 dzien na sb znowu ale mam tylko 5 kg do zrzutu , wiec nie mam za bardzo s czego chudnac i nie wiem czy mi tym razem zleci troche ale pruboje wlasciwie to mi chodzi o talie waga by mogła byc jaka jest ale w tali z 10 mniej by sie zdalo :)

podobno aby utrzymac szczupłą talie, należy jeśc nabiał i w twoim przypadku to pewnie cwiczenia by pomogły, tylko regularne

biegam tylko i spacery , szybkie marsze , musze pomylec o czyms na brzuch ( cwiczeniach)

rób codziennie po 30-50 brzuszków nie więcej, nie ma co przesadzac, i bardzo dobre jest rozciąganie brzucha, czyli skłony w bok w przód, wychylaj się też do tyłu - to jest dobre na szczupłą talie

a mam jeszcze takie pytanie, czy jak schudne te 5kg to czy spadnie mi tego tłuszczu z twarzy, bo okropnie na niej przytyłam, jak patrze w lusterko to wyglądam jak dynia:(

To już zależy od Twojego organizmu, tak samo jak jeden tyje w tyłku i nogach, a brzuch ma płaski, inny ma brzuch jak balon a nogi jak patyki ... a oboje mają np 10 kg nadwagi ;) nie ma reguły, że 2 kg w dół, to biodra, a 3 to nogi, a 5 to twarz itp ...

no właśnie chodzi o to że twarz zawsze miałam szczupłą, nadmiar tkanki tłuszczowej miałam i mam "jeszcze więcej" w biodrach i udach

Gość pomaranczkafit

W miesiąc schudłam ponad 5kg dzięki temu że wykupiłam sobie dietę pudełkową. Teraz jem zdrowo, mogę nawet zabrać jedzenie ze sobą na miasto gdy mam zabiegany dzień. Wybrałam diete optimal slim w Optimal Fit- jest bardzo smaczna, nie odczuwam głodu a kilogramu lecą w dół.

Gość Odetta

Zawsze miałam problem z utrzymaniem diety ,nigdy nie starczyło mi silnej woli .Podjadanie było moim największym grzechem,do czasu aż spróbowałam Slimunox.Teraz dietę utrzymuję bez problemu a co za tym idzie waga też się zmienia