Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia_21

Problem po odstawieniu DIANE 35

Polecane posty

Gość Asia_21

Witam ! bralam przez 2 lata Diane 35 i 2miesiace temu przestalam je brac i nie moge dostac okresu mam bole glowy i nudnosci...test ciazowy jest negatywny a niemam dostepu do ginekologa...co radzicie ?? tez mialyscie po tych tabletkach problemy ? jak tak to powiedzcie jakie...

Gość najgprszy syf te tabletki
mi gin wcisnął je na zbicie testosteronu miałam brać 3 miesiące. Po tych 3 miesiącach faktycznie zbiłam testosteron ale i reszte hormonów też w efekcie leczenie przez rok by uragulowac gospodarkę hormonalną, włosy wyłaziły mi garściami od połowy opakowania, wysypało mi twarz, pdekolt, plecy ramiona, przytyłam 5 kg, i musiałam mieć wywoływany okres luteiną. Nigdy więcej takiego swinstwa

Gość efwef
Hmmm... Ja brałam dwa lata i wszystko było idealnie. Czułam się nomalnie. Ale zdaje się że zanim dostałam okres po tabletkach, to minęło z półtora miesiąca, potem też czasem miałam dłuższe przerwy aż w końcu zaczęłam mieć okres jak w zegarku i to chyba zawdzięczam Diane-35 bo przed jej braniem miałam np okres w odstępach półrocznych.

Gość Asia_21
ah bo mnie czesto glowa boli i mam nudnosci (czasem) i okresu niema ponad miesiac a ostatni mialam tylko plamienia... az sie boje co to jest a slyszalam wlasnie ze niewolno ich brac dluzej nic 6miesiecy... a ja bralam az 2 lata... ajaja.. co my sie laski nacierpimy :(