Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujfjyrtyju

Będąc dzieckiem myślałem/am, że...

Polecane posty

Rozmowa dzieci w przedszkolu...Prosę pani ,a ja z tatusiem robię kotlety,a drugi chłopczyk pyta...A co mamusia Ci umarła?

Gość lonely heart
a ja zawsze chcialam sie dokopac do Chin

Gość Clodija
ludzie w tv graja na zywo i mowilam mamie- o zobacz u nich jest noc a u nas dzien.

Gość nie napisze pod czarnym nikiem
ale nie wierzylam na pewno w drzewa w brzuchu, nie obcinalam sobie grzywek. Wierzylam jako naprawde male dziecko ze w tv ludzie zyja, ze to sie zyje naprawde. Ale ja sie wychowalam w latach gdzie telewizja byla czsrno biala i w sumie lecialy same wiadomosci, przemowienia i jak juz dali film dla doroslych (dzieci pewnie nie pamietaja, ale kiedys o 22 byl taki fajny napis na czarnym ekranie "Film dla doroslych") to myslalam, ze to naprawde. Dodam,z e filmy dla doroslych to zwykle fabularne filmy byly badz sensacyjne- nie erotyka:P Wierzylam, ze zbawki przedmioty czuja. I teraz najlepsze:D Wierze w to do dzisz:O wiem to chore, ale mam maskotke, z ktora spie od dziecka i wiem, ze ona czuje i ma swoje zycie, mowie do niej, rozmawiam itd:O Moze i jestem psychiczna wedlug wielu, ale to taki moj prywatny swiat;)

Gość only she
bardzo ciekawe :D ja w sumie od malego wszystko wiedzialam, ze nie urosnie mi drzewo od pestki ani ze rak nie jest rakiem, wiekszosc dziecinstwa przezylam na kopaniu w pilke z kolegami i kolezankami z osiedla, potem czas mlodosci- dyskoteki, milosci.. ah, to dojrzewanie wspominam lepiej niz dziecinstwo.

Gość nose itu
ja grałem w warcaby, remika, lub tysiąca z babką lub rodzicami, rozwiązywałem też z ojcem krzyżówki

Gość jateztakchce
Boże ..a ja niczego nie pamiętam:(

Gość jateztakchce
Zapiszę sobie ten temat i będę cała noc myślała ,może coś mi się przypomni :P