Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujfjyrtyju

Będąc dzieckiem myślałem/am, że...

Polecane posty

Gość ujfjyrtyju

?

Że w wieku 20 lat będę mężatką i będę miała własny dom, dzieci, będę pracować i tak dalej :)

Ze podpaski nosi się pod pachami i że dzieci biorą się z tego jak para młoda tańczy na weselu...

Gość uogotuj sobie dango
ze bez tamponow nie mozna plywac :D

Gość KŁAMLIWY BAJERANCIK
ŻE KOBIETY DOOPĄ RODZĄ!

Że pod łóżkiem jest diabeł i jak będę mieć nogi na wierzchu to mnie wciągnie(tak mówili rodzice). Do dziś nie mogę spać z odkrytymi stopami:(

Gość ze osoba 20 letnia
to stara dupa juz i jeszcze pare lat jej do smierci zostalo :P Teraz mam 35 i uwazam sie za mloda :D

Gość emilyyyy
Mikołaj naprawdę istnieje,że jak sie dostaje okres to jest sie w ciązy,ze w telewizorze i radiu żyją ludzie,pamiętam równiez,ze jak była burza to ja myslałam,ze sie robi wojna :P

Gość ja myslalam, ze
naprawde pod lozkiem zyje potwor..ze naprawde mnie przyniosl bocian, ze naprawde istnieje swiat jak w alicji z krainy czarow :-)

Gość ja pani wasza
o tych podpaskach tez tak myslalam

Mój tatko mnie kiedyś wkręcił, że wciągnął wąsy do nosa i naprawdę przez dłuuugi czas mu wierzyłam.

Gość ja myslalam, ze
a i mi sie przypomnialo :D (to bylo juz pare lat pozniej chyba w podstawowce) myslalam, ze jak usiade blisko jakiegos chlopaka to bede w ciazy :D :D :D

Gość niemogłam pojąć po co jest
pogoda w telewizji bo myślałam że wszędzie w Polsce jest taka sama pogoda hehehehe :)

... "zagranica" to jakieś konkretny kraj do którego wszyscy jeżdżą ;)

Gość to ja bylam jakims bardziej
rozgarnietym dzieckiem. Bo nie mialam takich mysli ;) Tylko w Mikolaja wierzylam. Ale to dlatego, ze mi rodzice w tym pomagali. I moze i dobrze. Od kiedy przestalam wierzyc to nie lubie prezentow ;)

Gość to ja bylam jakims bardziej
Bedac dzieckiem uwazalam Boga za najwiekszego okrutnika. Mama mi czytala taka Biblie dla dzieci. Mialam wrazenie, ze tam co opowiadanie to mordowali baranki :O

Gość ja sobie obcielam nie tylko
grzywke ;) Caly bok sobie w szczecinke wycielam prawie ;)

Gość beeetty boop
prąd, woda, wszelkie zakupy, są za darmo. Że ludzie żyją w swoistej symbiozie ze sobą.

Sądziłam że gołąbki na obiad robi się z gołębi :-O byłam przerazona:D

Gość nie ja ale mój brat
obcią sobie nożyczkami do paznokci całą grzywkę przed spotkaniem rodzinnym hhheheh ;)

Gość ja pani wasza
no ja tez sama sobie grzywke robilam a efekt ...o matko

że jak się zrobi komuś zdjęcie, to ten ktoś zostanie wciągnięty do aparatu; że języki obce to tak naprawdę słowa w języku polskim tylko że z poprzestawianymi literkami :D jak byłam mała i ucięłyśmy sobie z mamą poobiednią drzemkę, ja obudziłam się wcześniej i powycinałam sobie nożyczkami dziury w spódniczce :D strasznie bałam się kosmitów i wampirów, ale to chyba przez namiętne oglądanie "Z archiwum X" i panicznego strachu przed "Nie do wiary" :D

Gość fhdtrhyryxjr
U mnie w domu z oddali było widać las a za lasem światła miasta nie wiem czemu ,ale zawsze myślałam ,ze to jest cmentarz a światła to zapalone znicze :O:O:O Że rak to mały stwór,który zjada od środka dosłownie jakiś stwór :O

Gość ja w sumie nie pamiętam
ale mój M przez sporą część dzieciństwa myślał, że ludzie w filmach giną naprawdę. Długo zastanawiał się kto więc chce grać jeśli ma się dać zabić i wykoncypował sobie, że to pewnie więźniowie, którzy i tak skazani byli na karę śmierci :)

Sądziłam ,że kiedyś wszystko bylo czarno-białe, ludzie, rośliny, miasta...wszystko:D Skakałam z parasolem z nadzieją, że pofrunę;) i że jak zjem pestkę to wyrośnie mi drzewo w brzuchu...

Gość fuuuu nie dosyć że
ja chciałam pozbyć się grzywki i mieć całe włosy takiej samej długości i wymyśliłam ze obetnę grzywkę na łyso to będzie dobrze:O całe szczęście zostałam powstrzymana w ostatniej chwili:P

Chantalka a też wierzyłaś, że jak połkniesz gumę do żucia to ona ci poskleja wszystkie wnętrzności w środku? ja byłam tym przerażona :D