Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

O BOŻE ale mam straszną obsesje!! boje sie,że kości kręgosłupa przebiją mi skórę

Polecane posty

one są takie ostre a skóra taka cienka....po prostu siedze i płacze wewnetrznie...juz od 3 dni tak....nie wiem w jakiej pozycji siedziec/leżeć by tego nie czuć

Gość uogotuj sobie dango
poloz sie na boku w pozycji embrionalnej

Gość KŁAMLIWY BAJERANCIK
KRĘGOSŁUP WYSIADA! KUP SE KONSOLĘ Z PRZEGLĄDARKĄ INTERNETOWĄ I ROZŁÓŻ SIE NA KANAPIE JAK SZEFOWA!

Gość karteluszek
do psychologa!

o jak sie położe w pozycji embrionalnej to bedzie mega łuk na plecach i najwieksza szansa na pękniecie :( chciałabym umrzeć niż tak żyć 😭

Gość uogotuj sobie dango
to poloz sie na boku z prostymi plecami

ktoś mi powiedział, że pajączek ale pajączek by mi nie pomogł bo to sie dzieje w krzyżu i lędźwiach co za BÓL chyba ktoś na mnie rzucił klątwe

Gość prezes gej typ
aresik calus

Gość roznie to bywa
czasem mnie sie wydaje ze jestes zdrowo pier do l nieta te twoje tematy sa tak chore tysiac raz wole czytac zyeba a wlasciwie lubie go czytac czasem smieszy a ty przyprawiasz mnie o zawrot glowy jak widze twoj nick to juz mi slabo mozg masz podobnej konstrukcji co owieczka boza

Już wiem... i sorry ale podobieństwa nie widzę :D poza tym Meksyk a Hiszpania to inna w sumie nacja :)

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy
mozg masz podobnej konstrukcji co owieczka boza zawsze to wiedziałem. I ceniłem. I takie coś. I tyle szacun Czkawa! 🖐️

możemy się śmiać, ale nie chciałabym jednak mieć takiej schizofrenii! 😭 ja jeszcze kontaktuję ze światem :) o i nawet odpisuje na temat :)

widocznie nie jestem jeszcze na tym etapie by rozumieć ją :D ale kiedys lata świetlne temu nawet wdałam sie z nią w rozmowe jako pomarańcza ale wtedy pisała 80% bardziej z sensem niż teraz.

Gość uogotuj sobie dango
"ale kiedys lata świetlne temu nawet wdałam sie z nią w rozmowe jako pomarańcza ale wtedy pisała 80% bardziej z sensem niż teraz." chciałaś napisać: "wtedy pisałaM 80% bardziej z sensem niż teraz," ? :classic_cool:

Gość Pisze w temacie czkawki o
up

nie Praptaku, akurat taki antyfan mi nie przeszkadza, bywają gorsze :D chociaż i do tego przywyklam. Dzieki ludziom którzy wystawiają moja cierpliwosc na próbe przynajmniej wzrastam a co mi po sztucznych gadkach szmatkach (nie mam na mysli Ciebie!) ja nie lubie miłych słodkich rozmówek...czuje sie wtedy nieswojo :D

to, że jest inteligentna to chyba nawet ja mówiłam :D i to że nauczycielka itp.itd. ale wiekszosc ludzi nie jest na jej poziomie wiec nie wiemy o czym mówi. Pisząc "bez sensu" użyłam skrótu myślowego. ona ma jakies słowo-myślotoki i gdybyśmy wiedzieli co nieco na te tematy to pewnie byloby fajnie

krzyżacy nie krzyże :D zreszstą co za róznica...u niej chyba nic nie ma znaczenia albo nazywa jakieś inne zjawiska tak zastanawia mnie tylko czemu nie wykorzysta swoich zasobow jakos sensowniej niz pisanie na kafe

tamtego co zaczeła pisać i po kilku dniach go porzuciła? no tam pisała bardziej normalnie, głownie o szkole i jakies dziwne rzeczy.mało kontrowersyjne ogólnie