Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nandu nandu nandu

depilacja okolicy bikini - które włosy i jak golicie? ważne kwestie depilacyjne

Polecane posty

Gość nandu nandu nandu

jak często golicie okolice bikini? a może depilujecie się tam w inny sposób? czy jak czujecie że jest tam szorstko to pozwalacie aby parter was tam dotykał? nie krępuje was owłosienie? czy macie włoski delikatne w okolicy odbytu? nie wiem czy to normalne? czy golicie je ta i czym, bo nie wyobrażam sobie żyletką. czy wstydzicie sie tego

Gość ja pani wasza
krepuje mnie owlosienie nie lubie miec tam szorstko wiec gole codziennie na lyso wszystko ,jednorazowa maszynka

Gość nandu nandu nandu
ja mam bardzo podrażnione bikini po goleniu, pojawiają mi się krostki i bolesne wrastające włoski któe długo się utrzymują i robi się tam stan zapalny, cała cebulka jest w ropie, dlatego zastanawiam się nad innymi formami depilacji. A ten laser raz na zawsze, ktoś miał?

Gość amyyyyyyyy
golę okolice, a resztę zostawiam króciutko dlaczego zadbane owłosienie ma krępować? mój zresztą nie lubi na łyso

Gość nandu nandu nandu
nie że na łyso ale ile to znaczy "okolice" tzn jak szeroko owłosienie zostawiasz i strzyżesz je. I czy masz włoski w okolicy odbytu?

Gość amyyyyyyyy
no tak, że nie wystają z majtek, czasami trochę głębiej, tak, że zostaje "kształcik" na szerokość 5 cm, w okolicach pupy mam takie, że raczej nic nie trzeba robić

Gość amyyyyyyyy
no tak, że nie wystają z majtek, czasami trochę głębiej, tak, że zostaje "kształcik" na szerokość 5 cm, w okolicach pupy mam takie, że raczej nic nie trzeba robić