Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fizyka Kwantowaa

Mam strasznie splatane włosy, czy ktoś mnie ociotował?

Polecane posty

Gość Fizyka Kwantowaa

nigdy nie wierzyłam w takie bzdury, ale odkąd rzuciłam faceta pół roku temu wszystko się wali (łącznie ze zdrowiem). Teraz zauwazyłam jeszcze, że mam straszne kołtuny na włosach, które mimo rozczesania zaraz powracają.

Gość Fizyka Kwantowaa
ktoś miał może taką sytuację, lub wie dokąd się z tym udać.

Gość Fizyka Kwantowaa
sory przypomnialam sobie koltuny mam bo sperma mi zaschla od bylego partnera a dlugo sie nie kapalam wiec...

Gość Fizyka Kwantowaa
tam nie mam włosów, także to niemożliwe podszywie :O

obetnij się na łyso jak Demi Moore czy Natalie Portman i po problemie

Gość Fizyka Kwantowaa
nie mam tak ładnej twarzy, by nosić krótkie włosy a co dopiero na łyso. Pytałam poważnie, bo nie dosyć, że w moim zyciu pietrzą się problemy, co jeden rozwiążę napotykam następny, to jeszcze te wlosy, aż głupio gdzieś iść bo to przecież z tyłu głowy widać. włosy już skróciłam trochę za ramiona, ale nie pomogło.

Gość sssami
Jest wiele portali na których można przeczytać, że ludzie różne rzeczy kombinuja - czarna magia,klątwy uroki. Może dla kogoś wydać się to śmieszne - że Średniowiecze itp itd a mamy 21 wiek. Ale powtórzę za Ferdkiem Kiepskim - są na tym świecie rzeczy o których fizjologom się nie śniło ;). Szkoda tylko że w Kościele nie ma księży którzy nie tylko zajmują się egzorcyzmami ale także pomagają ludziom których spotykają niewytłumaczalne rzeczy. To wcale nie jest śmieszne, ciekawe jakbyście sie czuli gdyby np Wasz dom był nawiedzony. Albo gdyby ktoś Wam w twarz wykrzyczał, żeby Was to czy tamto spotkało i potem wasze życie zamienia się w jeden ciąg nieszczęść.

Gość Kafeteryjanka Z Pianką
moze mamuska bylego cie przeklea? matka mojego eks jak sie na mnie gapila to mnie zaraz bolala glowa, jak wiedziala ze mam jakies plany to nic mi sie nie udawalo i ona sie wtedy smiala, juz nie jestesmy razem - szkoda ze dzis nie ma polowan na czarownice ;)

Gość aha hakuna matata
jedni radza sciac wlosy inni nie bo podobno czlowiek umrze ;)

Gość tryubgf
polecam odzywkę z dove (ochrona przed stylizacją), jak ją używam to mogę dosłownie włosy palcami przeczesywać, bardzo zmiękcza włosy, błyszczą się zdrowo.

Gość do Pancernej Koldory
To nie jest takie proste: - obciełam krócej , nie pomogło - stosuję odżywki z wyższej półki, apteczne wcierki - olejuję włosy, stosuję jedwab - kupiłam szczotkę tangle a kołtun wraca uporczywie w tym samym miejscu od jakiegoś czasu jak to wytłumaczysz ? i pisząc kołtun nie mówię o małym kłaczku ale o włosach zlepionych jakby były natapirowane :( i taki zlepek mam ok 15 cm srednicy , wiem ze to smieszne ale tak mi sie stalo jak jakas laska zaczela mi zachwalac wlosy

Gość ej laski wy chyba nie kumacie
tematu - tutaj nie pomagaja kosmetyki ani zabiegi fryzjerskie i nie jest to stan trwajacy od zawsze bo ktos ma wlosy podatne na platanie więc dajcie sobie siana z odzywkami dove, jedwabiem i drewnianym grzebieniem o szeroko rozstawionych zebach ;) ;) ;) pewnie zaraz powroci watek o ostrozeniu warzywnym

Gość aha hakuna matata
spooky......aż mam ciary ;) ;) ;)

Gość sssami
a najlepsze jest to , że przed tym się nie obronimy nawet jak będziemy mega dobrzy to ktoś kto nas nie lubi lub nam czegoś zazdrości zacznie nam grzebać w aurzee

Gość ja miałam taki kołtun
i mimo obcinania włosów nic nie pomogło dalej jest :(

Gość Fizyka Kwantowaaa
dzięki za podniesienie tematu, powiem Wam tylko tyle, że jest coraz gorzej w moim zyciu, straciłam też pracę a włosy to jeden wielki kołtun i do tego strasznie wypadają :( Teraz nie mam czasu o tym pisac, moze wpadne poźniej.

Gość sssami
Fizyko trzymaj się dzielnie. Może jak się tutaj razem wyżalimy to nam będzie lżej na serduchu.

Gość do fizyki kwantowej
też jestem bez pracy i dzieje sie coraz gorzej no a koltun - masakra ........

Gość jesteś brzydki
zrób oczyszczanie jajkiem- poczytaj w necie. działa.

Gość annkh
Kup sobie w sklepie zielarskim ziele ostrożenia (potocznie- czarcie żebro), kosztuje jakieś 4 zł, zaparz i wlej to sobie do wanny. Kiedy pojawią się ''farfocle'' to znaczy, że ktoś rzucił urok. Ponoć pomaga :)

Gość ja się kąpałam w ostrożeniu
i normalnie szok bo za pierwszym razem utworzyło się na powierzchni koło z oczkami tak jakby twarz grubej osoby ( mój eks był dość przy kości ) za drugim razem farfocli było mniej za trzecim woda prawie czysta

Gość do jesteś brzydki
niektórzy też przelewają wosk

Gość do Fizyki Kwantowej
moze moje pytanie uznasz za dziwne ale czy korzystalas wczesniej z pomocy wrozek albo tarota ? czytalam gdzies ze osoby stawiajace tarota moga sprowadzic nieszczescie na zadajacego pytanie ( pisal to w artykule eks tarocista ktory teraz sie nawrocil), ze cale te wrozby pochodza od nieczystych mocy itp. moze cos w tym jest ?

Gość no pewnie sama znam
21 wiek i takie gusła?

Gość do sssami i innych
ja kiedyś nie wierzyłam w takie rzeczy , śmiałam się z tego :( tak czy siak wiele mi się w życiu pierdoli i to od lat , jako dziecko strasznie chorowałam potem nie przeszło, każdy biznes interes mimo starań z mojej strony i dużego wkładu , niespania po nocach z racji dokształcania się diabli wzięli, a do tego ciągłe osłabienie i wypompowanie z energii i dużo by gadać jeszcze , kiedyś się śmiałam i uważałam ,że nie mam po prostu szczęścia w życiu i to mimo stosowania pozytywnego myślenia , modlenia się o nie wiadomo co :( modlitwy pomagały ale na chwilę potem wszystko wracało , ja nie wierzyłam ja się śmiałam z takich rzeczy i wyglądało to tak jakbym ponosiła jakąś karę :( dodam ,że w domu z dzieciństwa moja babcia urządzała seanse spirytystyczne, czy w jeszcze inny sposób duchy wywoływała ( a to jest najlepsze ,że była katoliczką i to bardzo gorliwą w tym czasie ), też w to nie wierzyłam i też się z tego śmiałam i w ogóle z tego ,że duchy istnieją :( zmieniłam zdanie jak przyszło mi nocować w nawiedzonym miejscu ale i tak nie wierzyłam w klątwy i uroki , z upływem czasu mimo starań z mojej strony , wszystko mi się dosłownie pierdoli w życiu i to od 20 lat , jak nie dłużej :( przepraszam za te moje słowa na P ale ostatnio nie daje mi spokoju ,czuję przez skórę ,że coś jest nie tak a wątpie żeby to był jakiś dług karmiczny

Gość znacie kogos kto ściaga uroki
z tymi włosami to sama gdzieś słyszałam , o kołtunie i o ty ,że jak ktoś(zły) weźmie w ręce kitkę /kucyk to się potem włosy zepsują albo będą wypadać garściami, jak były gęste i grube to zrobia się cienkie i łamliwe albo kolor się pogorszy.Jest coś takiego jak złe oko , voo doo, czarna magia :( może jakaś menda rzuciła cos na ciebie albo poprosiła o pomoc , ja się nie smieję nie takie rzeczy widziałam i słyszałam