Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

SEX ANALNY WPADKI-NIEMIŁE DOŚWIADCZENIA

Polecane posty

Gość MŁŁODA

np zapach,popuszczanie itp. prosze o posty doswiadczonych w tych sprawach. dzieki z gory :)

Gość MŁŁODA
:(:(naprawde nie ma tu nikogo kto mialby cos do powiedzenia w tej sprawie?

Gość volga_jasnowidzaaa
z moim ex..raz puscilam baka.. ja myslalam ze umre ze wsytdu jmu nawet nie opadł potem ....... jak sie spuscil w srodku..a sex był dosc ostry to sperma z tylka mi lekko wycikła z domieszka ..jakby gówna...taki miala kolor sprma:O powiedzialam nigdy wiecej anlu..chociaz bardzo lubie ale zawsze mnie takie kacje wkurzaja

Gość MŁŁODA
a co z zapachem?

Gość volga_jasnowidzaaa
raczej bezwonnie:)) słuchaj jak facet cie szanuje lubi sex..anal go kreci to go to nie przerazi moja kupela miala tak ze jej sraczka z tyłka wypyneła i mimo tego facet nawet słowem nie pisnał;)) luzik;) skoro sie decydujecie na ana to trzeba brac na klate konsekwencje;))) moj zawsze sie smiał..ze jak coś mi sie wymknie to trudn:D

Gość MŁŁODA
tylko ze ja nie chcialabym zniechecic ani siebie ani jego. bo czar prysnie jak np cos pojdzie nie tak i moze faceta mojego obrzydzic

Gość volga_jasnowidzaaa
jak bedzie podniecony to wierz mi ze sie nie przerazi no chyba ze ma z 17 lat dojrzały facet zrozumie:) poza tym nie zapominaj ze dupa sie glownie sra;)) a nic co ludzkie nie jest nam obce:)) ale spokojnie ja tez zawsze mam schizy;;)) wiec anal był rzadko ale bardzo go lubiłam:) przeczytaj o lewatywach;) itd ja zawsze przed szlam do wc wkladam sobie palec w tyłej zeby zobaczyc czy jest czysto iczy nic sie nie zaplatało;)

Gość MŁŁODA
probowalam kiedys i wg mnie bylo czysto ale gdyby glebiej sie zaglebic to cos tam bylo noi penis dosiegnalby napewno pozatym przy parciu naturalnym odruchem jest to ze kal z jelita posuwa sie naprzod wiec "przed" moglo byc czysto a pozniej niemila niespodzianka....lewatywy niechce bo obawiam sie sraczki i tego pieczenia....martwi mnie to bo mojemu facetowi zalezy

Gość jakby sie dowiedziala
Walić anal! Dupa do srania a nie ruchania!

Warto zadbać o higienę "przed" stosunkiem. Wtedy nie ma niespodzianek.

Gość MŁŁODA
ok tylko jak???

Gość MŁŁODA
czym robilas lewatywe i jak?

Gość anusoida
płyn ENEMA jest to butelka z aplikatorem, wciskasz końcówkę delikatnie w zwieracz, nachylasz sie do przodu tak by łatwiej to w siebie wpompować, minum 30 minut przed stosunkiem, ale też nie 2 godziny wcześniej, bo nowa "produkcja jelit" przybędzie ;)

Gość MŁŁODA
nie piecze?i nie ma sraczki pozniej w trakcie?

Gość anusoida
Wspomniałam, że jak lewatywa zadziała, to wyrzucisz z siebie wszystko do czysta, totalne przeczyszczenie, jest to bardzo komfortowe uczucie totalnej pustki w okrężnicy. nic mnie nie piekło.

Gość MŁŁODA
dzieki. macie moze dla mnie jeszcze jakies porady ?naprawde jestem wdzieczna wam wszystkim

Gość goscina
Sranie na pale kolesia to ochyda, to ze nic nie mowimy to tylko dlatego ze chcemy to powtorzc. Bo dupa jest ciasna i fajna. Ale uwierzcie, ze malo ktory kples chce byc osrany, nawet jesli mowi spoko "tak wyszło". Pierdzenie jest spoko fiutek dziala w dupie jak tłoczek. Pompuje wasze d**y jak materace to normalne ze spuszczacie powietrze. Pierdzenie, spoko. Sranie oblesne. Ale i tak wam zaden tego nie powie. Bo zostanie mu do dyspozycji rozjechana c**a