Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

No moi mili możecie mi pogratulować

Polecane posty

Gość czy.wypada...
Dobra spierdalaj nudziaro

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy
ja pogratulowałem już :classic_cool:

bezdomna osoba Ty jestes kobietą :D gdzixe niby pogratulowałeś? jakie pejsy? mój żyd nie miał pejsó .

ej od kiedy używasz kula? :O czuje sie dziwnie :O p.s próbujesz sie podszywac pod owce?! omg. to chyba najtrudniejsza postac na kafe:classic_cool:

na temacie o wymaganiach ? widzialam widziałam i sie nawet ustosunkowałam :classic_cool: znaczek zażenowania to ten? - > :O : O

ej a wiesz jaki miałam dziwny sen ostatnio tzn zjawisko - że byłam na basenie odkryłam nową zjezdzalnie, bylam bardzo podekscytowana, i gdy przyszła moja kolej, usidałam i nagle slysze "jedenasta" ! Mama mnie obudziła......normalnie pierwszy raz w życiu mi sie tak nałożyło

tak bedac pijana czyli odmiennie trzezwa dopiero uswiadomiłam sobie,że może niegrzecznościa jest mówić Ci na "Ty" i powinnam na Pan?

Gość ja piję drugie piwo
ale pijana już jestem od połowy pierwszego:classic_cool:🖐️

a filozogie po niemiecku? bo ostatnio znalazłam u mnie w biblio taką ksiazke i zastanawiałam sie czy mozeby nie poczytac.... wcale bym sie nie zdziwiła jakby sie okazało,że jestes... policjantem

Gość Szyderra
Może: Filofanem?

Ich? Ja znaczy? :classic_cool: fajny film. raz ogladałam i postanowiłam że drugi nie bede. ale jak niechcący wpadłam na polsat to już zostałam. no jeśli Cie smiesza rzeczy typu; laska chce zapoznac swojego typa z rodzicami, a jej rodzice to murzyn i hinduska ;D (a laska blada i ruda) kolesia matka z kolei włozyla na powitanie głowe synowej miedzy swoje piersi i wytarmosiła :D ot niewyszukane żarty,a jednak mnie bawią jak mauo tzo

niestety to nie żadne pytanie osobiste: czy jeśli otrzymałam mejla w sprawie rozmowy rekr. to powinnam odpisac? :classic_cool: dodam że otrzymalam go ok. tydzien temu :D

Lays znamy sie? :classic_cool: pachniesz całkiem zachęcająco, chociaz Fromage pachnie jeszcze lepiej 😭 jak mozecie mi pisac o piwie i chipsach przed snem! 😭

16 minut szybko poszło Ci ptaku nielocie, ja w tym czasie zdązyłam ledwie mrugnąc okiem i przełaczyc dwie karty )te internetowe strony znaczy

czemnu nielocie ? czemu powiedz czemu świat Tfuj milczy cały blady od wsróźeń niczym pohfa blednaca bez skazy czekajontza na hfile extaaaazy 😭

no cóż, napisali, że zapraszają i podali wszelkie dane, ale to było takie ogólne,że mogli to do 200-400osob wysłać :D