Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

No moi mili możecie mi pogratulować

Polecane posty

bardzo smieszne (z ttym amway itp) za kogo Ty mnie masz?! :O :O 😭 to praca moich marzeń :) (ale o tym ciiii...niech nikt nie wie:D)

ale jak mówiłam odpowiedź dostalam prawie tydzien temu, a odebralam ja jakies 2 dni temu :O to jak teraz odpisze to ma to sens? :O

narobiłeś więcej bydła niż kawboje z brokebackmountain wystrzelali plemnikuf podczas gorących nocy pod namiotem :classic_cool: to ona jest męzatką?!?!! :O a z Ciebie niezły detektyw :classic_cool: no ale tak kraków... hmm tam sami detektywi...pewnie jesteś Maćkiem Friedkiem...

tak, ale niestety nie mogłam powiększyć, gdyż konta nie posiadam jak i kąta... i kota no o tej porze mam im pisac? ale po co? ja sie w ogole strasnzie boje...wydaje mi sie że zapraszają mnie na takie rozmowy tylko po to by mnie wyśmiac 😭

NIgdy nie pokazuje mądrości, ale ostatnio nauczyłam się nawet okazywać głupotę :) np ide potykam sie, upuszczam coś, albo pytam o coś i od razu odpowiadam sama sobie nie dopuszczając drugiej osoby do głosu :D o dziwo budzi to wiecej sympatii niż jak zachowuje sie normalnie :D zrobie z siebie ciamajde to moze mnie z litosci przyjmą :classic_cool:

Gość czarnulka1061
Noweźże.. uhylże.. rombka... co to za robota? I pamiętaj - robota to gópota. Picie, to jest rzycie.......... :)

a co pijesz? no przeciez dobrze wiesz o czym pisałam,że to byłaby moja praca marzen nawet wierszyk ułożyłeś ;) z miastem na S (miasto z Ałstralii) dobra lece bo musze Ciasnego Vitka wydrukowac jeszcze umyc sie i wyspac na jutro:( :O

do ałstralii nie ma lotów, zreszta ałst. i tak sie nie odzywa wiec nie mam tam biznesu ale i tak bym chciała pofruwac dokadkolwiek, no nic zobaczymy jak bedzie. nie robię sobie nadziei :D ale przynajmniej STARAŁAM SIĘ. dobranoc młodociany detektywie niech Ci sie wyśni pływanie w piwie :) Paczka W Ka

Gość laokakak
a daj pan spokoj z cyfra +, wypowiadam umowe i wy mozecie zrobic to samo do 15 marca