Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem za młody

Jestem za młody na małżeństwo i dzieci! Rodzice tego nie rozumieją!

Polecane posty

Gość jestem za młody

Jestem kawalerem. Przystojaniak ze mnie, posiadający własną działalnosc(dobrze prosperuje), lubie życ w spokoju. Mam przyjaciółke z którą łączy mnie tylko czysty seks bez zobowiązań i jedno jest pewne ta kobieta napewno nigdy nie zajdzie w ciąże bo jest bezpłodna a rodzice pytają kiedy się ustatkuje, kiedy będą miec wnuki a ja powiedziałem wprost że nigdy bo jestem człowiekiem który nie chce spełniac żadnych zobowiązań wobec kogokolwiek. Jestem za młody na małżeństwo, mam dopiero 25 lat.

Gość jestem za młody
Jestem ich jedynym synem i mają ode mnie zbyt duże wymagania. Nie rozumieją jednego ja jestem mężczyzną i nie lubie dzieci, moim marzeniem nie jest takie jak mają wiejskie wieśniaki ze wsi przedłużyc ród a to by mój interes prosperował coraz lepiej, by miec spokój a nie walke z żoną o pieniądze i utrzymywac małe dziecko.

Gość bbbnnnxx
Przyjaciolka na seks? A co to jest? Chyba darmowa dupodajka, bo przyjazn polega na czyms innym !

To kobieta nowoczesna ktora mysli tak samo jak ja. Potrzebuje przyjaciela z ktorym moze porozmawiac o swoich problemach, itp. Nie chce miec stalego faceta i sama wyznala mi o tym ze nie moze miec dzieci ale i tak gdy sie kochamy uzywam prezerwatywy. Moi rodzice naciskają. Ja im powiedziałem że mam kobiete ale ona nie chce dzieci to od razu wystawili oczy że zamierzam życ z kimś bez ślubu a jak jeszcze usłyszeli że wnuków nie będzie to było im przykro.

A ja znam takich panów co mają po 50 lat, nie mają dzieci i są szczęśliwi. Powiem jedno ożenie to się może za jakieś 5, 10 lat jak dokonam zabiegu wazektomii :)

Gość graff iti
Nie zepsuj sobie przez to relacji z rodzicami. Pewnie, że jest im przykro, bo czekali na rozpieszczanie wnuków, a tu nic z tego. Zwykła rozmowa, rzeczowe przedstawienie swojego zdania na ten temat - bez wdawania się w dyskusję, na koniec prośba o zaakceptowanie decyzji. Powinno wystarczyć.

Gość miły telefon
ja także nie chce mieć dzieci, tracić na nie większość życia i pieniędzy i tak czas szybko płynie a jak masz dziecko tym bardziej, nagle się obudzisz dziecko 18-stka a Ty staruch i nici z życia. Jestem od 5 lat żonaty i zastanawiam się czy jej się kiedyś dziecka zachce na razie niby nie zobaczymy może i ja dojrzeje do takiej decyzji ale nie sądzę.

Ale raczej powinni cieszyc sie z tego ze jestem odpowiedzialny a nie wymagac ode mnie potomstwa? Oni chcieli tylko jedno dziecko a ja nie chce wogole dzieci :)

Gość moidr56
wyprowadz sie i zyj po swojemu po co sie tlumaczyc ...............................zaradny jestes to soie z nimi nie mecz..w wieku 25lat sie czlowiek, bawi, bzyka i tanczy co wieczor z inna:) a nie w jakis koszmar jakim jest malzenstwo i dzieciory kozystajz zycia i sie nie tlumacz.. za 15lat ci sie zmieni masz czas...zepsuc sobie zycie jescze.

Gość bbbnnnxx
Przyjacilka na seks=kobieta wyzwolona ? :D:D:D:D nie rozsmieszaj mnie. Kobiety dlugo nie wytrzymuja takich relacji, zakochuja sie, choc moze nie chca sie przyznac i ciagna takie seks-zwiazki w nadziei, ze ich fagasik zapala wielkim uczuciem do nich. Zreszta skad wiesz, ze jest bezplodna? niezle sie urzadziles, znalezlas laske na seks, do tego powiedzmy bezplodna-wpadki nie bedzie :P

Gość moidr56
nie mow wogole bo czlowiek w wieku 25lat jest jescze sorki ale kretynem...wiec nie mow nigdy bo to glupio brzmi, ty nawet nie wiesz co ty chcesz a czego nie w tym wieku wiec skup sie na czyms innym.

Gość bbbnnnxx
Dzieciory?-nie zapominaj, ze sam kiedys dzieciorem byles, ale gdyby nie Twoi rodzice, to Ciebie na swiecie by nie bylo ! Kazdy ma swoj plan na zycie-nie potepiam-ale jak ktos sie wyraza w taki sposob jak ty, to juz przegiecie.

A wy mysli sie ze ja sie spotykam z nia codziennie? nie, po prostu raz w miesiacu zdarzy nam sie ze soba przespac, jest ode mnie starsza o 10 lat :D ale trzeba przyznac ze atrakcyjna z niej babka nastawiona glownie na kariere. Ale i tak stosuje prezerwatywy. Ja zblizam sie do mysli o wazektomii a z rodzicami juz dawno nie mieszkam to raczej oni mnie ciagle odwiedzaja.

No dobrze ze sie zabezpieczasz - różne cuda sie zdarzają ;) powaznie. Tylko nie pisz że jak sie kochacie bo troche glupio brzmi skoro milosci w tym nie ma ani to nie zwiazek. Po imieniu sprawe - uprawiacie sex :)

Gość miły telefon
czepiacie się tej jego laski jak nie wiem co, to nie średniowiecze, są laski które tylko chcą sie spotykać na seks tak samo jak są tacy faceci w końcu z kimś się spotykają.

jestem za młody Niestety młody i głupi:( Gdybyś miał trochę rozsądku to nie pisałbyś w ten sposób: Nie rozumieją jednego ja jestem mężczyzną i nie lubie dzieci, moim marzeniem nie jest takie jak mają wiejskie wieśniaki ze wsi przedłużyc ród a to by mój interes prosperował coraz lepiej, by miec spokój a nie walke z żoną o pieniądze i utrzymywac małe dziecko. Ty jesteś mężczyzną? Sorki, jeszcze ci daleeeeko:P My mieszkamy w mieście i też przedłużamy ród:D Dziś ludzie nie myślą o przedłużaniu RODÓW tylko chcą mieć potomstwo,dzieci,rodzinę. A szanowny PAN to jakim herbem się pieczętuje?