Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liscwparku

DZiewczyny - wasze przyjaznie/znajomosci - jak funkcjonuja?

Polecane posty

Gość liscwparku

No wlasnie, jak to u was jest dziewczyny. Czy macie wiele tzw. przyjaciolek czy raczej sa to tylko kolezanki. Czy jako singielki mozecie zgodzic sie z mamami na caly etat, ktorych glownym tematem sa dzieci i maz? A wy stalyscie sie zapelniaczem luki jak nie ma meza w domu? A poza tym czy tez macie wrazenie, ze wasze kolezanki/przyjaciolki nie sa zbyt szczere i otwarte? Ciagle sie was o cos wypytuja ale same nie powiedza nic, a jezeli juz to same superlatywy na wlasny lub rodziny temat. Jak to jest u was z ta otwartoscia, ile mowicie przyjaciolkom? Dziekuje za wasze kometarze

Gość liscwparku
poprosze o komentarze, za jeden płacę 5 zł

Gość liscwparku
Dalej czekam na komentarze ;-)

Gość liscwparku
nikt nie chce zarobić ? płatne przelewem

Gość liscwparku
Sloneczko jak nie masz co robic to idz poogladac sobie jakas kreskowke, bo to nie temat dla przedszkolakow.

Przyjaźnię się zasadniczo tylko z jedną osobą i jest to facet. Dziewczyny to raczej koleżanki, w związkach albo singielki. Z dzieciatymi nie utrzymuję kontaktów.

Gość liscwparku
Niestety coraz czesciej jestem zdania, ze mezczyzni sa lepszymi przyjaciolmi. I tez nie zgadzam sie z kolezankami majacymi dzieci. Poprostu wydaja mi sie nudne.

Przyjaźń z facetem jest świetna, ale możliwa tylko wtedy, kiedy między przyjaciółmi nie ma najmniejszego pociągu seksualnego. Ja nie mam z tym problemu, bo jestem nieatrakcyjna, więc faceci od razu chcą się ze mną przyjaźnić :)

Gość p. anna karenina ;
mam przyjaciela - faceta kilka koleżanek ale nie są to jakieś super zażyłe kontakty a pracuję z samymi facetami i 2 młodymi dziewczynami więc tematu dzieci nikt nie porusza :D