Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak zdobyć serce mężczyzny?

Polecane posty

zatem tlumanie twoje stwierdzenei: "jednak zdania nie zmienie kobiety to idiotki - jestes w jego typie = koles do ciebie zarywa. A nie gadacie sobie o dupie marynie i nic z tego nie wynika" jest neispójne i przczy twoim doswiadczeniom zyciowym

Gość jezu ale ty jestes tlumanem
Kumpla znam od prawie malego szkraba , a w ogole pierwsze slysze ze zwiazek buduje sie na kolezenstwie widac na innym swiecie zyje. Albo wpadlas mu w oko i sie z toba umawia albo gadacie ze soba o bzdurkach. Z ta roznica ze ona ma w przeciwienstwie do twoich kolezanek penisa.

tlumanie, sam piszesz ze kumpla zansz od malego i te jego siostre poznales zanim ja poderwales, tak to czesto jest, malo kto wyrywa w ciemno obca osobe

''a w ogole pierwsze slysze ze zwiazek buduje sie na kolezenstwie widac na innym swiecie zyje'' Dokładnie, związek powinien zaczynać się od dupczenia a kończyć na przyjaźni.

girl - ja zawsze tryzmam facetów na dystans i oni rezygnują, chcialabym mu dac do zrozumienai ze go lubię :)

Ona jest jeszcze dziewicą w tak późnym wieku, więc dziwnego że ma laska parcie na seks.

Nie siostre kumpla w bardzo krotki czasie zdobylem moze to byl miesiac moze krocej dawno to bylo. "Dokładnie, związek powinien zaczynać się od dupczenia a kończyć na przyjaźni." Mialem na mysli ze luzne znajomosci nie powinny trwac latami. Po czym uswiadamiasz sobie "lece na nia".Jesli starasz sie robic za pajaca to sie nie wysilaj juz jednego takiego mamy na kafe.

Ale tak to sie skonczy , ty nie robisz pierwszego kroku bo nie wypada/ jestes niesmiala/ to facet powinien. A on nie robi bo jest niezainteresowany/ traktuje cie jak kolejna kolezanke etc.

Owszem prowadzisz i to bardzo nieudolnie. Szczyt hipokryzji-niby trzymasz facetów na dystans, a tu skomlesz jak... I ja myślę, że jeśli ci faceci nie są głupi, to rozszyfrowują Cię bardzo szybko.

Gość czyli posiadasz mase
kompleksow nawet nie zaprzeczaj udowodnione to zostalo naukowo

girl - to chyab anturalne ż ektoś mi sie podoba ale od razu nei rzucam mu sie na szyję? chce wpierw tę osobę poznać naprawdę

Hipokryzją jest to naburmuszona panienką, ze przed facetami grasz niedostępną, a pozniej na kafe zachowujesz się suczka z cieczką. Zdecyduj się w końcu którą rolę grasz, bo jesteś niekonsekwentna.

girl powtarzam ci, nie gram, po prostu nie ejstem osobą wylewną, któa słodko szczebioce i od razu rzuca sie w ramiona i gdzie tu hipokryzja wobec pragneinia milosci i bliskosci faceta?

To zachowuj się naturalnie. Przecież królowa śniegu to poza, którą wszystkie Twoje topiki bezlitośnie obnażyły. A jeśli masz problem to naprawdę idź do psychologa, bo kafe Ci w niczym nie pomoże. Sorry, jeśli byłam ostra, ale nie mogę tych bzdur czytać. Otrząśnij się w końcu, bo chyba żyjesz w jakimś urojonym świecie.

Gość Na prawdę jesteś upośledzona
:(

Fiku Miku to tak naprawdę NUDZIARA. Nawet ja posiadam więcej zainteresowań od niej i da się ze mną ciekawie pogadać. Co facetowi po babie której jedyne hobby to zakładanie tematów na forum na poziomie kałuży i czytanie Cosmo?