Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Poznam...

Polecane posty

Normalna Miła sympatyczna uśmiechniętą ( nie głupią smiejaca sie do sera :D) Dziewczyne ... kogos komu zalezy na dobrym poznaniu sie a nie na sexie ...

Gość wiązać się nie należy
co to znaczy - "miła" , "sympatyczna" ?

Gość ulaaaaaaaaaaaaa
tu takich nie ma

mam lat na tyle ile wyglądam :D zlosliwych nie chce nie trawie takich ludzi won z topika :D złośliwce jedne przebrzydle poczwary tzn ze bez makijazu ma byc itp :D naturalna

Gość nopeople
ile masz lat? xd

fiku mikku nie znam sie zastanow sie dobrze zanim cos napiszesz :D pozdrawiam milego dnia zycze :D nie zyj za duzo kafeteria

Gość wiek jest jednak wazny wiec
go w koncu zdradz, masz 50 lat czy co?

Gość wiązać się nie należy
nie chcę poznawać frajerów, którzy uważają, że pomarańcze nie mają swojego zdania. kim ty jesteś człowieku, skoro nie potrafisz nawet odpowiedzieć na zadane ci pytania bez żadnej złośliwości, jaką widzisz wokół ?

Gość to ja stokrotna stokrotka
szkoda , że na pomarancze nie odpowiadasz :( jakby co-------mam 29 lat i szukam starszego od siebie mężczyzny.

pomaranoczy wyzej :D sluchaj no kim kolwiek jestes nie napisalem ze ktos pomaranoczy nie ma swojego zdania to po 1 po 2 nie jestem frajerem po 3 no coz widze ze cos ci nie pasuje trudno po 4 mam dosc pytan rodem z piaskownicy ej ile masz lat ej skad jestes ej itp itp czy jest tu ktoś normalny kto nie generalizuje przykłada uwagę do innych wartości po 5 gratuluje ci skoro potrafisz stwierdzic jaki jestem juz po 5 sekundach :P chyba dzisaj siku nie robilas/les albo cos takim pisaniem chcesz sobie ulżyć czy co ??

na takie pytania kazdy potrafi odpowiedzieć a ja szukam kogos kto mnie urzeknie swoja osoba :D proste jak budowa cepa

no kurde to ze sie ludzie pytaja ile masz lat to nie swiadczy o szczeniactwie czy o czyms. chyba możesz odpowiedziec bo kurwa nie wiadomo nawet o czym z toba pisać . logiczne chyba ze jaja se robisz tylko to looz

Gość po moim trupie sie zaczernie
a co mi po twojej pieknej duszy wielkiej inteligencji i calej reszcie jak na koncu okaze sie ze masz 80 lat i chodzisz o lasce ?

jak to co? ja np. pisalam z duchem kafe i rozmowa byla stokroc lepsza niz z facetami z mojej kategorii wiekowej

wtedy przezyje rozczarowanie i nostalgie co w rezultacie da taki efekt ze odechce mi sie raz na zawsze odpisywac na tak cymbalowate posty po co mi to? :)

fiku miku w grudniu pisal ze szuka zony teraz chce sie poznawac , a moze juz znalazl te zone znudzila mu sie i szuka wrazen?

Gość ło bosh
fiku to damascenka