Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Poznam...

Polecane posty

Gość ło bosh
piekna , ze ho ho ho (jakby to Mikołaj powiedział)

ja nie szukam 29 latki ktora szuka starszego Opiekuna vel pana sponsora :D przykro mi .... pozdrawiam Cieplo wszystkich

tak 80 latek tetryk z drzacymi dlonmi piszacy po klawiaturze z rentka 900 zl 500 zl na komorne 300 na lekarstwa 200 na jedzenie POMYSL DWA RAZY- TO NIC NIE BOLI

no cóz czy "a co mi po twojej pieknej duszy wielkiej inteligencji i calej reszcie jak na koncu okaze sie ze jestes 80 latkiem" kojarzy sie wam tylko ze starością ????

Nie dziwię się pytaniom o wiek, to ważne, bo czy szuka 20 parolatek czy 30 parolatek to różnica a może 40 latek ? ;)

Gość po moim trupie sie zaczernie
Wiesz co jak tak czytam twoje odpowiedzi to przyznam Ci racje z tym wiekiem,jakie to ma znaczenie ile masz lat jak gołym okiem widać ze nie potrafisz inaczej odpowiedzieć jak tylko "atakiem". Wieje agresją na kilometr ,dodatkowo mało chyba wiesz o rencistach bo z tego co ja się orientuje to różne są emerytury, choć nie wiem co tu pieniądze mają do rzeczy.Może Twoja babcia nie wie co to internet i klawiatura ale moja tak i ręce się jej nie trzęsą.Ubogie słownictwo i brak logiki w formułowanych zdaniach pozostawiam bez komentarza.

widzisz jak to mawiają górale, że jest prawda tyż prawda i gówno prawda po kilku sekundach mówisz jaki jestem wiesz co ? zamknij oczy rozpędź sie a gwarantuje ci ze ściana sama sie znajdzie

ściana piszesz?...hm...dzięki za rady nie skorzystam zwłaszcza iż widzę że Tobie nie pomagają

teraz szczotka do ręki i wracaj do pracy

Gość zaskoczona jakością biedronki
Przede wszystkim pisownia - do poprawy. Brak Ci ogłady, za to pewności siebie o wiele za dużo.

hmm to twoj problem ja nie widze w sobie zadnego problemu jedynym problemem jestest tutaj ty nie ja :D moj brak oglady wporzadku podoba mi sie jest ze mna od wielu lat moja pewnosc siebie tez mi sie podoba inne cechy tez mi sie podobaja sa cudowne bledy no coz kazdy je robi nie jestem humanista zdarzają mi sie rozne nie tylko te w j. polskim

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej