Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfdsag

jak skurczyc żoładek?

Polecane posty

Gość pfdsag

tylko nie na kopenhaskiej ile razy jesc dziennie ile kalorii na cały dzień i co jesc prosze o odpowiedzi i dziękuje

Gość pfdsag
?

Gość pfdsag
bo to że mniej to wiadomo

Gość pfdsag
bo to że mniej jeść to wiadomo

Poczytaj i pomysł o diecie optymalnej. Na początku jest trochę trudno, ale zasady na ktoorych się opiera powodują, że je się mało, za to na długo ma się uczucie sytosci. Mnie wystarczyły 2 tyg (jem ok 1400-1600kcal/dzień) żeby obiad mmieszczacy się w 300-500ml miseczce mi wystarczył. Jem dwa takie posiłki dziennie plus czasem trzeci rano, zaraz po wstaniu albo późnym popołudniem jeżeli porcja przewidziana na obiad wychodzi za duża - rozbijam ja wtedy na dwa posiłki. W tym momencie (po ok 6 tyg) jem zwykle obiad ok 17 i już nic potem do 10 rano do śniadania, (tylko pije ) potem na śniadanie zjadam np 2 jajka z garścia warzyw i jest ok do obiadu. W ciągu 6 tyg ubyło mi w talii 12cm, czyli coś tam zmalało:D

Gość kjaka
a ta znowu swoje ,gdzie nie wejde to albo anusiadanusia albo p.. ze swoja optymalna, mniej jedz lekkostrawne posilki

Poczytaj i pomyśl* miało być :D To jeszcze dodam przy okazji, że jak dla mnie osobiście rewelacyjnym działaniem tego sposobu odżywiania jest to, że niweluje skoki insuliny, a to spadek insuliny we krwi jest odpowiedzialny za uczucie głodu najbardziej. ;)

Gość pfdsag
tylko ja nie chcę konkretnej diety a oczekuje odpowiedzi na moje pytania ale dzieki za odzew

No tak recepta "mniej jedz" jest błyskotliwa. Z. Pewnością autorka by sama na to nie wpadła :D Oczywiście, że polecam tę dietę bo jestem przykładem na to, że działa :D a co mam polecac? "zacznij się glodzic na diecie 800kcal, objadaj sałatą i beztluszczowym jogurtem - na pewno nie będziesz glodna i miała mnóstwo energii" ? :D

Gość pfdsag
ponoc ta dieta jest niezdrowa, bo sam tluszcz w niej oplywa

Zywienie optymalne to nie jestdieta odchudzajaca. To jej efekt dodatkowy, jeżeli ktoś tego oczekuje. To sposób odżywiania, który można stosować przez całe życie.

No nie wiem co wg ciebie oznacza "pływa" :D ja jem ok 90g tłuszczu dziennie, a bez diety będę ok 150. Twój wybór, mój żołądek już jest mały :D

Gość pfdsag
ale ja tez przy okazji chce schudnac a piszesz ze ta dieta nie jest odchudzająca, wiec odpada

Omg, grubi na niej chudna, wychudzeni nabierają wagi. Chcesz - jest dużo stron poświęconych tej diecie - możesz poszukać i się dowiedzieć jak działa. Ja ja stosuje mimo, że opiera się na miesię, a mięsa nie jadam :D Dla chcącego nic trudnego - jeżeli będziesz opierać się tylko na tym, co słyszałas na jej temat, to faktycznie dieta nie dla ciebie. Wymaga na początku skrupulatnego liczenia proporcji zjadanych produktów. :) miłego dnia

Gość pfdsag
fakt- nie dla mnie:)

Gość pfdsag
a ty ile dzis zjadłas kamieni? dwa? czy całe wykopalisko, a wc juz byłas? bo chyba sie nie w.... haha

Gość kjaka
i co jak?