Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

opiekunka na noc..

Polecane posty

Witam, jestem rozwodka i mam 6 letnie dziecko. Wprowadzilam sie do miasta meza i po rozwodzie w nim nadal mieszkam. Chciala bym zaczac wychodzic gdzies wieczorami, chociaz do 1. mama chetnie by popilnowala ale wozenie 100 km dziecka to tak za bardzo m nie pasuje. Mam opiekunke do dziecka na kilka godz w tygodniu jakos glupio mi ja zapytac czy by przychodzila np na dwie soboty w miesiacu mial kos podobnie?

Gość wiem ze
a maz nie moze zostac z dzieckiem ???

Gość kalgon
a dlaczego Ci głupio? w tych czasach to już chyba normalne, że rodzice też czasami mają ochotę wyjść z domu bez dziecka. zna babkę, która wychodzi z domu więcej niż 2 soboty w miesiącu. ma 2 dzieci, po rozwodzie i normalnie opiekunka przychodzi do dzieci wieczorem :)

Gość wiem ze
ok. kumam :P zapytaj !!! co ci szkodzi. wg mnie powinnas zaplasic extra i zapytac czy ktos po nią przyjedzie. powrot do domu o 1 w nocy to troche ryzykowne .

Gość Eeerrr...
Ale dlaczego glupio Ci zapytac opiekunki czy nie przychodzilaby na 2 soboty w miesiacu??? W najgorszym wypadku powie, ze nie...

wlaciwie racja, dzieki dziewczyny:) Wlasciwie za duzo pracy by nie miala dziecko spi w nocy i nie budzi sie. Dziekuje. moze przez to mi jakos glupio, ze to starsza kobieta a moja babcie mi zawsze "mawiala" ze jak kobieta ma dziecko to nie wypada jej chodzic ppo nocach hihi

Gość wiem ze
idz i baw sie dobrze ;)

Gość Eeerrr...
Babcia zyla w innych czasach, a opiekunka moze byc calkiem zadowolona, ze dodatkowy grosz jej wpadnie:)