Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mala24

pierwszy raz u gina faceta i problem

Polecane posty

do tego ustawa wymaga aby taka odmowa byla zlozona na PISMIE!!! tak i co z tego? Lekarz odmawia i pacjent jak chce to sie czepi a lekarz zlozy odmowe wiec...? Klocisz sie o cos o czym chyba pojecia nie masz

Gość haskiiiddder
odpowiedz na pytanie-po co twoj maz chce patrzec na badanie ginekologiczne swojej corki? po co chce ogladac jak lekarz wsadza jej palce, wziernik, czy pobiera cytologie? odpowiedz!

Gość 17 lat po slubie
po co męzowi to potrzebne ? nie męzowi, tylkop córce , poczuje że nie jest sama

Gość do autorki poostu
przeciez sie o nic nie kloce tylko nie wprowadzaj ludzi w blad, ze lekarz moze sobie ot tak odmowic i tyle.

Gość haskiiiddder
a skad wiesz, co poczuje? nie odpowiedzialas na pytanie.

Moze odmowic- nie ot tak sobie, ale za podaniem powodu. Tez sie nie kloce daleka zawsze od tego jestem:)

Gość haskiiiddder
z tego co piszesz wnioskuje, ze juz masz z mezem ta rozmowe przeprowadzona. wy juz wiecie, czego wasza corka potrzebuje,oczekuje i ze bedzie chciala rozkraczac nogi w gabinecie lekarza przed wlansym tata! to jest PATOLOGIA. ja sie dziwie,ze twoj maz, ojciec twojej corki, chce ogladac,jak pan doktor bada ja.

Gość 17 lat po slubie
jako matka ? ale dlaczego mamy wytyczać który rodzic jest ważniejszy i tylko jeden moze być przy tak waznej chwili dla dziewczyny jak pierwsze badanie gin. ? jesteśmy oboje jej rodzicami i oboje tak samo ją kochamy , wiec dlaczego mialabym by tylko ja?

Gość do autorki poostu
tylko ktory lekarz bedzie na tyle odwazny zeby napisac w podaniu powodu: 'bo nie' hehe oni wszyscy sa odwazni gdy sa sam na sam z pacjentka.

Gość 17 lat po slubie
akurat o tym bezposrednio nie rozmawialiśmy , ale ogólnie na wiele innych tematów tak . Ona jest otwarta , dzieki naszemu wychowaniu pozbyła się wstydu i jest szczęsliwą osobą . Wątpię że bedzie miala coś przeciw że z mężem bedziemy ogladać badanie gin.

Gość haskiiiddder
dlatego, ze nastolatek nie powinien ogladac nago ojciec. dojdzie do tego,ze nikogo nie bedzie sie wstydzila i bedzie sie walila na prawo i lewo, bo taki wzor miala w domu. przestanie sie wtydzic innych chlopakow i pojdzie na zywiol!

Gość Parasollka
Ależ tu sie chamstwo szerzy. Kobita pisze, że 2 kreski sie pojawiły, więc chcieli - ona i jej chłop - razem zobaczyc, jak sprawa wygląda. Ja ze swojej strony powiem, ze ciażę potwierdził u mnie lekarz w 9 tygodniu i ten widok bijącego serca i już człowiekopodobnej formy wpalił mi sie w pamieć jak jasna cholera, a żadna późniejsza wizyta nie wywołała na mnie takiego wrazenia jak ta. Podejrzewam, że jakby mój maż wiedział, jakie to zajebiaszcze uczucie, to też by to chciał tego dnia zobaczyć. Ale nawet mniejsza z tym. Nie ma usprawiedliwienia dla chamstwa tego lekarza. Po pierwsze - niech sie wypowiada w liczbie pojedynczej, a nie jakieś pluralis majestaticum albo może wypowiadanie sie również w imieniu autorki. Co to ma być? Po drugie, jak kobita z jakiegos powodu chce miec kogoś ze sobą przy badaniu, to z jakiego powodu lekarz ma z tym problem? No z jakiego? Bo co, bo ni bedzie mógł walic chamskich tekstów? Moze sobie pomyśleć, że jest pierdolnieta, proszę bardzo, ale normalna, uprzejma, dobrze wychowana osoba po prostu by zacisnęła zęby i przeprowadziła to cholerne badanie w obecnosci męża pacjentki. W koćnu jest to jej partner, a nie jakis mechanik czy taksówkarz Chamstwo jest chamstwem i to, czy mądre jest przychodzenie z facetem do gonekologa/dentysty/okulisty/weterynarza nie ma tu nic do rzeczy

17 lat po slubie Zapewniam, ze twoja corcia bedzie miala niezle zryta psyche... Moze nawet popelni samobojstwo. Gdyby moj stary mi sie patrzyl miedzy nogi, to czulabym sie gorzej jak zgwalcona. Nie oszukuj sie, ze inne dziewczyny maja inaczej. Nie po to czlowiek odczuwa cos takiego jak wstyd, zeby rozwalac girska nawet przed rodzicami 🖐️

Gość haskiiiddder
wez trzymaj ta patole dla siebie. dziwne jazdy macie. ojciec oglada wagine corki,a corka sie z tego powodu cieszy:D dla mnie to co piszesz, jest karalne i mam nadzieje,ze ktos w koncu zwroci uwage na to,co dzieje sie w waszym domu. moze ejszcze twoj maz myje waszej corce srom i plecy? nic mnie juz nie zdziwi. o jakich ty wartosciach mowisz? hahaha Boze widzisz,a nie grzmisz

do autorki poostu- ma prawo odmowic bo lekarz przyjmujacy prywatnie ( a o takim chyba piszemy) wykonuje swoja prace i moze powiedziec nie, dziekuje. Jego praktyka, jego gacinet. Ma prawo i tyle. Moze nawet cie nie przyjac bo jestes ruda a on rudych nie lubi;) Na tym polega wladza prowadzenia wlasnego biznesu. Tak samo jak kosmetyczka cie nie przyjmie na tipsy bo masz w fatalnym stanie paznokcie- to tylko przyklad, ale jak ma sie swoja dzialanosc to mozna wiele

Gość Jednym słowem uwazamy cie
do osoby po 17/ uwazam ze pownniscie zaprasic takiego przebieranca-ginekologa do siebie prywatnie i macac sie chociazby w trojkacie. ALE OD WLASNEGO DZIECKA WARA BO TO SMIERDZI ZBOCZENIEM.

Gość 17 lat po slubie
czloweik odczuwa wstyd - zgadzam się , ale nie jest to sprawa naturalna! jako malutkie dziecko nie wtydzilas sie ! dopiero wychowanie, to że rodzice kazali ci zasłaniac . to ze UBIERALI NA CIEBIE CIUCHY , zyłaś w przekonaniu że myszka czy ptaszek to coś wstydliwego i trzeba to chowac .... jesteś ignorantką jeśli sądzisz ze wstyd to cecha naturalna , bo tak NIE JEST ! a małemu dziecku mozna wmówić wszystko , nawet ten wstyd ! gdyby wychowywano cię inaczej, czułabyś sie inaczej i nie znałabyś wstydu

Poza tym wstyd uczy szacunku. jesli ktos maha vagina i cycami na prawo i lewo, to sex nie bedzie zadna wielka sprawa, a co dopiero obnazanie sie. Jestes chora i zycze ci zeby jakis dramat otworzyl twoj zryty leb. Nawet nie chcesz wiedziec ile razy twoj mezulek trzebal sobie fujare majac we wspomnianiach jedrne cycki i vagine waszej corki. Dalas ja zgwalcic mentalnie i mam nadzieje zaplacisz za to 🖐️

kazdy ginekolog zglosi to jesli z 16 latka przyjdzie tato na wizyte i zazyczy sobie ogladania badania i patrzenia na jej srom;) Powodzenia wiec debilko

Gość haskiiiddder
mnie to juz pzrerazac zaczelo... dziewczyny,mysle,ze w tym domu dzieje sie cos zlego. ojciec lubi patrzec na gola corke, a corka nie ma nic przeciwko... i teraz bez zartow, naparwde mysle,ze to psize jakas chora osoba. pamietaj,ze w necie nie ejstes anionimowa i mam nadzieje,ze ktos skontroluje twoja rodzine!!!!

Gość 17 lat po slubie
nie widze zupelnie nic dziwnego w tym ze corka sama wyrazi zgode , cytowaliscie nawet sami ze przy badaniu moze byc bvliska osoba , a corka z punktu widzenia prawa jest osobą dorosłą a nie dzieckiem, a pewnie do ginekologsa nie pojdzie wczesniej niza za 2 lata . Jak pisalam - są całe rodziny które jeźdża na plaże nudystów, tam ojcowie też widzą sromy swoich corek, a matki widzą penisy swoich synow - to tez dla was jest zboczone ?? macie obsesje seksu...

Gość haskiiiddder
obsesje seksu? tylko dlatego,ze moje dziecko nosi stroj kapielowy, a twoje chodzi gole przed ojcem? powtorze-mam nadzieje,ze zajmie sie ktos wami, bo mysle,ze w waszym domu dzieja sie zle rzeczy!

na plazy nudystow nikt nie rozkracza sie jak na fotelu ginekologicznym i nikt tam wziernika nie wklada wiec co ty porownujesz plaze gdzie chodzi sie nago do rozkraczonej corki, ktorej ojcec w cipke zaglada?

Gość haskiiiddder
ewelina tez jestem ciekawa co odpisze:)