Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mala24

pierwszy raz u gina faceta i problem

Polecane posty

Gość do autorki poostu
Ewelina a ty dalej swoje czemu wprowadzasz ludzi w blad?? Ustawa o zawodzie lekarza z 1997 roku jak i ustawa o prawach pacjenta z 2008 roku nie rozgranicza na lekarzy panstwowych i prywatnych. nie ma czegos takiego, ze inne zasady obowiazuja w sluzbie zdrowia panstwowej i prywatnej. lekarz ponosi konsekwencje swoich dzialan bez wzgledu czy pracuje prywatnie czy panstwowo

to fakt my polacy wstydzimy sie swojego ciala, za granica ludzie potrafia sie rozebrac, isc nago do sauny, koiety zdejmuja gore bikini na plazy. To jest ok, ale to nie ma nic wspolnego z zagladaniem w cipke corki przez swojego ojca

Gość 17 lat po slubie
jestescie zacofani i zamknieci w barierach wstydu i tabu , dlatego nie potraficie otworzyc sie na nowe rzeczy . Czujecie sie uwiezieni a mysl o nagosci napawa was lekiem . My jestesmy wolni od tego , ale jestescie za glupi , by to zrozumiec , to tego wszystko obsesyjnie kojarzy sie wam z seksem i niczym wiecej , dlatego dyskusje uwazam za bezsensowną ... dobranoc !

zrozum debilko ze nagosc jest ok, ale ogladanie cipki corki przez ojca juz nie:O ciezko ci to pojac?

Gość haskiiiddder
jestesmy zacofani, bo moja maz, ojciec naszej corki, nie zaglada jej w cipke? i to jest wedlug ciebie zacofanie?!!!! uwazajcie lepiej, mam nadzieje,ze ten temat przeczyta ktos i sie wami w koncu zajmie. dzieiom pranie mozgow zrobiliscie, pozwalaja sie nago rozkraczone ogladac!!!! i nadal nie odpowiedzialas na pytanie!!! dlaczego twoj maz tak bardzo chce ogladac swoja coreczke z rozlozonymi nogami podczas badania ginekologicznego??? to,ze wedlug ciebie ejstesmy zacofani nie jest odpowiedzia. migasz sie. to widac. a teraz sie przestrasyzlas,ze problemy mozesz miec, bo to podbiega pod pedofilie!!!! i dobrze o tym wiesz!

Gość haskiiiddder
Gnębić tępe kafeteryjne dzidy a gdzie debilko ma ginekolog pace? w uchu, w nosie? tepa kretynko. poraz kolejny powtarzam, ze jak potzreby nie ma, to nie widze sensu ,zeby facet myl kobiete jak jej z tego wszystko leci!!!! ciezko ci jelopie pojac?! ciezko??? niech ci twoj maz du pe podciera, jakbym sily nie miala, moj pewnie tez by to zrobil,ale uwazam,ze mycie ci py i ogladanie corki na fotelu ginekologicznym jest okropne!! a to drugie jest patologiczne!!! debilka

Gnębić tępe kafeteryjne dzidy to chyba ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Poczytaj moje posty i wtedy zacznij mnie wyzywac czy podwazac moje zdanie. Radze wrocic do tego co pisalam, a nie zmieniac nicki i pisac w kolko to samo:O

Gość haskiiiddder
i gowwwno ci do mojego zwiazku tepy osle! martw sie o swojego mezusia,idz mu dobrze zrobic, moze sie wyluzuje chlop, bo meiszkanie z taka laska nie ejst na pewno proste!:D a moje wyksztalcenie jest na pewno wyzsze niz twoje:) jestem tu gdzie jestem pare ladnych lat i dlatego czasem mam problemy z psianiem, czy mi literki ucekna, bo nie mam polkich znakow kretynko. poza tym bujaj sie i idz robic nalesniki!

Gość do autorki poostu
Ewelina a bylas kiedys w osrodku dla naturystow, ze sie wypowiadasz na ten temat?? wierz mi normalnym widokiem jest lezaca corka w rozkroku a obok opalajacy sie ojciec naturysci maja to do siebie ze lubia byc CALI opaleni rowniez w kroczu :)

Gość haskiiiddder
ja stad spadam poki co. za duzo tu patologii i pedofilii. mam nadzieje,ze autorka sie uspokoi i zmieni swoje nastawienie do tego,zeby ojciec ich dziecka przestal je ogladac nago w roznych sytuacjach!!!! ewelina idz spac:) dobranoc!:)

a wiec wychodzi na to ze ktore nie chodza z mezem do ginekologa to sie wstydza wszytskiego a wchorobie chowaja sie w piwnicy byle ich mezus nie zobaczyl:D Zrozum tepa kretynko, ze dupe podetrze maz kazdej jak ja kocha i kazda jemu w chorobie. Tak w chorobie, a nie bez powodu. Ciezko zrozumiec? To do szkoly wroc i niech cie naucza czytania ze zrozumieniem bo mysle ze jestes rocznik 90 w zwyz:P I tak mam na mysli date Twoja urodzenia:P

do autorki poostu- w osrodku nie, na plazy nudystow- tak:) Za granica to norma. Ciezko bylo mi sie przelamac mimo, ze gruba nie jestem, ale my polacy jak pisalam mamy wmowione zahamowania. Wspominam dobrze, ciekawe choc trudne dla mnie doswiadczenie

pozwole jedynie dodac sobie, ze krocza nie opalisz.Wargi sromowe maja naturalny ciemniejszy kolor od naturalnej skory takze tego sie nie opala:P

Gość do autorki poostu
no to moze ty tak masz moje sa jasniutkie i sie opalaja :P i widzisz znowu dochodzimy do tego, ze przekonujesz ze tak jak ty masz to jest dobrze i wszyscy musza tak miec a tu masz watek o kobietach zalamanych ciemnymi wargami sromowymi: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4549858

kochana jak masz wargi sromowe w kolorze swojej skory to jestes ewenementem, bo wyobraz sobie, ze zawsze sa ciut ciemniejsze od naturalnego koloru skory. Taka nasza natura;)

Gość prawdziwa historia
Szczerze mówiąc to nie mogę sobie wyobrazić, że sama chodzę do ginekologa. Nie lubię tych wizyt, dlatego zawsze ktoś mi towarzyszył. Gdy byłam nastolatką - mama. Potem chłopak, potem kolejny chłopak (miał opory, ale zmuszałam go, płaczem, groźbą - naprawdę :) ), w tej chwili mąż. Nie stoją obok doktora, tylko siedzą z boku mnie, czyli mają widok na moje podbrzusze, cześć warg i łechtaczki, ale ja nigdy się tego nie wstydziłam. Mama mnie oglądała przecież od zawsze, a faceci i tak mnie widywali gołą. Czuję się wtedy o wiele lepiej, gdy mąż trzyma mnie za rękę i uspokaja. Raz wycierał mnie nawet po usg, od tego żelu. Nie wybaczyłabym mężowi gdyby nie chciał ze mną chodzić do ginekologa, podejrzewam że byłyby o to wielkie kłótnie, a może nawet i rozstanie. Nienawidzę wizyty u ginekologa, dla mnie to duży stres i musi być ze mną mąż, nie ma innego wyjścia.

i ja zalamana nie jestem:) Mam ladna ze tak powiem cipke, skore jasna, na solarium nigdy nie bylam, ale wargi sa zawsze ciemniejsze od naturalnego koloru skory

Gość orgiuh3w4ol
A mój lekarz również nie życzy sobie panów w gabinecie podczas badania - co rozumiem i popieram. Do dziś ma pamiątkę po jednym takim panu w postaci blizny na czole bo przyszły tatuś stwierdził, że lekarzowi i żonie badanie sprawia niebywałą frajdę...i lekarzowi przyfasolił. Niestety lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy ma do czynienia z normalnymi ludźmi czy nie. Dlatego uważam że słuszne jest to że lekarz nie życzy sobie osób trzecich w gabinecie.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Na prawdę nie możesz przeżyc tego badania bez męża, to aż takie straszne?

Gość prawdziwa historia
no nie mogę

Gość hajdiii klummmm!!!!
o jaaa!! ale temat!!! do tych co ich mezowie ogladaja ich lechtaczki, jak ginekolog je bada- zero prywatnosci, zero!!!!!!!! niczego juz nie zostawilyscie dla siebie!

Gość prawdziwa historia
ale po co mam zostawić coś dla siebie? I tak ogląda moją łechtaczkę wieczorami, więc dlaczego mam się wstydzić u gina?

Gość hajdiii klummmm!!!!
ej ty dzido je bana! jestes tak sam,o patologia jak ta 17lat po slubie! nic dodac nic ujac. pedofilia i mega skrzywiona rodzina!!! popieram inne laski, ktore juz wam napisaly,co o was mysla. takie rzeczy powinny byc karane! i mam nadzieje,ze beda!!! a wy dalej pozwalajacie,zeby tatusiowie ogladali cipki waszym nastoletnim corkom . pozygac sie mozna!

Gość dzony twoj wybawiciel:)
ale jazda!!!!! tresc zoladkowa mi sie wrocilla:? ojciec oglada nastoletnia corke nago? jej ciipe? i co, patrzy czy wlosy lonowe urosly? czy lone dziewicza jeszcze ma? nigdy w zyciu nie bede w ten sposob traktowal wlasnego dziecka. uczyc ja,zeby odslaniala ciipke? ze to normalka? powinno sie was zamknac, stare prochna! zagrzybiale stare lachony, ktore same do lazienki nie pojda! oblesni ludzie, ohydni! i zboczeni!

Gość W życiu nie
przyszłoby mi do głowy, żeby INFORMOWAĆ któregokolwiek z rodziców, że idę do ginekologa! A co dopiero prosić o ich towarzystwo.. A pierwszą wizytę miałam za sobą w wieku 15 lat - z powodu bolesnych miesiączek. Nikt mnie nie pytał o to, czy mama albo tata wiedzą o wizycie, oni też nigdy nie pytali kiedy się do lekarza wybieram. Myślę, że 17 lat po ślubie dość arbitralnie stwierdziła, co zrobi i o co poprosi ich córka, tym bardziej, że zakłada, że za 2 lata ich córka będzie jeszcze dziewicą.. WOW, pozazdrościć wiary we własne dziecko, albo szklanej kuli ;)!

Mialam nic nie pisac, ale do jednej musze, bo mnie rozbawila. Gnębić tępe kafeteryjne dzidy- po sposobie twojego pisania i slownictwie to mozna moja droga wywnioskowac, zes gimnazjum jeszcze nie skonczyla. A jak jestes starsza to powinnas sie wstydzic, ze wypowiadasz sie na poziomie 15 letnie zbuntowanej gowniary. Ale pisz dalej, wyzywaj nie powiem dostarczasz niezlego materialu do posmiania sie:)

Gość Jednym słowem uwazamy cie
Ewelinka Ewa/// masz racje. Ludzie, a własciwe te biedne kobiety zyja w zakłamaniu ... mysla , ze faceci taka integracje z nimi tworzą czy cos ... hahahah a to tylko ich wyrachowana gra, zeby miec kontrole nawet w sferze intymnej ich kobiet, a moze przy okazji dwie pieczenie na ogniu : czyli kontrola i patologiczne zboczenie? Pozdrawiam Marlena z Katowic

Gość czyli, ze jak wizyta u gina
jest jakims intymnym przezyciem zarezerwowanym tylko dla ginekologa i pacjentki?? no nie rozsmieszajcie mnie. nie wstydzicie sie chodzic i rozkraczac sie przed obcym facetem a wstydzilibyscie sie gdyby wtedy w gabinecie byl maz? no ja nie potrafilabym nawet mezowi sensownie wytlumaczyc, ze ma zostac za drzwiami bo to 'taka intymna chwila ze chce byc z lekarzem sama'. jesli juz rozpatrywac sprawe 'przyzwoitosci' takich wizyt to nalezaloby poruszyc sprawe co kieruje 22-latkiem (4 rok studiow) na wybranie wlasnie tej specjalizacji. chyba nie powiecie, ze 22 letni chlopak jest juz dojrzalym i doswiadczonym mezczyzna. faceci stanowia tylko 1/3 populacji studentow medycyny a ginekologia jest najbardziej przez nich obleganym kierunkiem. 80% osob konczacych ginekologie to faceci. nikt mi nie wmowi, ze to czysty przypadek i szansa pracowania z nagimi kobietami nie ma nic do rzeczy. wiem, wiem, zaraz napiszecie, ze musi pracowac tez ze starymi i chorymi kobietami bla bla bla. tak zgadza sie - musi. niestety spoleczenstwo jest juz tak wytresowane przez lobby ginekologiczne, ze zostal stworzony system w ktorym kazda mloda kobieta chcaca sie zabezpieczac musi odwiedzac gina co 3-6 miesiecy czy chce czy nie. zwroccie uwage na reklamy. juz nawet zwykly magnez czy witaminy sa rekomendowane przez 'polskie towarzystwo ginekologiczne' tak jakby kobieta skladala sie tylko z cipy i tylko o nia trzeba dbac.

Gość Gnębić
Ewelina nie ty pierwsza i ostatnia siedzisz i buzujesz na tym forum, nie wiedzac właściwie o co ;) Wiesz czasem trzeba zniżyć się do danego poziomu by odbiorca miał szanse zrozumieć przekaz. Taki najebany gimbus jak haskiiiddder nie rozumie nawet tak prostego przekazu, a weź tu do takiej napisz 'normalnie' ;) Pozatym w dupie mam jakies prowo "17 lat' i cos tam, trzeba być naprawde znudzonym by odpowiadać na coś takiego :o Moje wypowiedzi są tylko w temacie towarzyszenia męża do ginekologa w ciąży- gdzie krew mnie zalewa jak jakieś sfrustrowane i nie dopieszczone życiem i mężem lasencje będa wyzywać inne które tak a nie inaczej mają w swoim związku. I MAJA PRAWO czuć się bezpiecznie przy swoim mężczyźnie. Mają prawo chodzic do ginekologa w ciąży z nim by uczestniczył w tym evencie. MAJĄ PRAWO I TYLE. A jak dla kogoś jest to powód do wulgarnego wydarcia mordy to coś takiego bym tylko wzięła i po pysku trzaskała patrząc czy równo puchnie. Nie wiem jak mozna pozwalać na obecnosc i wypowiedzi takich tworów jak haskiiiddder. Przeciez to jest zgroza, ze to prawdopodobnie jest kobieta- i o litości- może nawet matka :o

Gość Jednym słowem uwazamy cie
gnebic/ jestes idiotka i niewolnica Izaura. Do ginekologa boi sie sama isc- nie wiem czemu ? moze bylas molestowana przez facetow w dziecinstwie i teraz tylko z ochrona czujesz sie bezpiecznie ? kvrwa smiech na sali.