Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

PIJEMY?

Polecane posty

miałam na myśli słodkie wódki ;-) choć warki od czasu do czasu się napiję ;-)

Gość kobietka jakich mało
czasami wino słodkie:)

od warki zaczęło się moje pijaństwo :O a jedyne co słodkie kosztuję to wino... a raczej "napój winopodobny "

Gość to i ja z wami
ja pije wszystko,slodkie,gorzkie,kwasne...niewazne byle sie na tyle zakrecilo w glowie by zasnac i tak od pol roku kiedys mi minie zanim bede patologia mam nadzieje

To i ja, mamy podobnie tylko, że ja piję jak jestem zła albo w pracy coś nie tak idzie.

pamiętam jak kiedys piłam kawaliera z kartonika:D albo fino wino musujące było!!!! Choć niepowinno być!!!Ahhhh fajne to były czasy

ja piłam przez pół roku.. gdzieś w czrwcu się zaczęło.. a wcześniej z przerwami.. w każdym razie przestałam od stycznia.. i tak do 25 lutego.. i już tydzień fazę ciągnę.

kobietko ja też miałam fazę na tez cavaliery.. a jaki smak lubiłaś ?:D

Gość to i ja z wami
hehehe same pijaczki widze:) ja pije przez faceta oczywiscie a jakze!wczesniej nie moglam bo bylam w ciazy,potem maly byl za maly,teraz grzecznie spi to i ja sie usypiam by nie myslec o tym jak dalam sie zrobic w h.. komus kogo przez 15 lat uwazalam za mojego ukochanego meza tfuu...masakra! same widzicie tylko sie schlac i spac

to i ja z wami.. samo Ci nie minie..to Ty musisz przestać pić. a pamiętam jeszcze jak zajomy w maju opowiadał jak to pił pół roku dzień w dzień.. a ja się nadziwić nie mogłam.

Gość to i ja z wami
a wy czemu pijecie?

to i ja z wami, łączę się w bólu choć nie mam męża i dziecka ;-)

co ten facet takiego Ci zrobił "to i ja z wami" ?

vodka tylko wiśniowy ale był dobry słodki jak na tą cene wyśmienity

to i ja z wami.. zbyt długa i wstydliwa historia..

vodka wiśniowy ale był dobry jak na tą cene wyśmienity:)

kobietko ja też lubię wiśniowego, ale najlepszy wg mnie był smak porzeczkowy.. a ile się mięty z jabłkiem naszukałam.. na próżno..

Gość to i ja z wami
ja tylko w weekendy pije,w tygodniu z pracy wracam po 22,jeszcze dziecko od opiekunki odebrac i padam na pysk bez picia,tylko weekendy samotne sa jak gwozdz do trumny potrzebowalam tego bardzo,niewiecie jak przez rok czasu marzylam by sie tak napic by jeden dzien zapomniec o tym gnoju teraz zapominam co weekend

Ja dzisiaj pije po kłótni z mężem. Oboje dużo pracujemy- takie zawody. A kłótnia o jego matkę,która chce nam życie układać. Ogólnie pije rzadko,bo zawsze mogą zadzwonić z pracy ale dzisiaj już nie wytrzymałam.

to i ja z wami, mimo że ja też teraz pociągam, wiesz że alkohol nie rozwiązuje problemu? ;-)

Gość to i ja z wami
zostawil mnie w ciazy z dwojka starszych dzieci,teraz jestem sama z trojka a najglupsze jest to,ze on tez sam teraz bo tamta sie juz nabawila,a dzieci ojca nie maja

Gość to i ja z wami
vodka pisz dlaczego ja mam czas i duzo piwa:)

to i ja z wami w weekendy to i tak nie jest najgorzej. dobrze, ze masz obowiązki na głowie typu praca i dziecko, bo inaczej byłoby kiepsko. pewnie piłabyś też w środku tygodnia. ja piłam mimo, ze do roboty musiałam na 6 wstać.

to i ja z wami, możesz zaczernić nicka? bo historia brzmi tak dramatycznie że już nie wiem co jest prawdą.....

Gość to i ja z wami
shyshka,wiem,wiem,ja pije bo chce troche odpoczac od tysiaca wspomnien...choc na troche juz jest lepiej,boli jak cholera,ale rzadziej mam czas by o tym myslec a ty czemu dzis pijesz?

Hejka wszystkim :) Hej Vodka :) Dziewczyno co się dzieje?

piję, bo dziś mogę ;-) nikt nie stoi koło mnie i mi nie kłapie nad uchem...też dłuższa historia ;-)

to i ja z wami współczuję Ci bardzo :( nie wiem jak zachowałabym sie na Twoim miejscu, czy w ogóle byłabym w stanie wychować dwójke czy trójke dzieci sama, dlatego Twoja postawa i tak jest godna podziwu. nie bardzo chcę o tym pisać. mam problemy sama ze sobą.. od bardzo dawna. zaczęłam pić, bo przynosiło mi to ulgę. co chwilę popadam w jakieś nałogi. jestem trochę szalona, ze tak to określę.