Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyytyuyytyu66

Nie jestem pewny,chce sie z nią ożenić?

Polecane posty

Gość yyytyuyytyu66

Kocham ja na zabój od pierwszego wejrzenia i na chwilę obecną żenił bym się w ciemno,ale zastanawiam się co bedzie jak uczucie wygaśnie w przyszłości a dlaczego? Ona jest wredna wględem mnie, kiedy jej wygodnie to się obrazi np gdy nie ma ochoty na sex i ogólnie też, wieczne pretensje i fochy za sprawa tego,że poznaliśmy się w nieciekawych okolicznościach,ale starałem się jak nie wiem i cis z tego wyszło i tak już 2 lata.dodatkowy problem strasznie dużo pije no właśnie co bedzie jak uroda przeminie uczucie przeminie na razie jest super godzę się na wszystko bo ja kocham. Wymyśliła sobie ślub,podejrzewam,że jest w ciąży,czywiście ona sobie to tłumaczy tak,że chce wypasiony pierścionek oczywiście z brylantem w bialym złocie i że zawsze można się rozwieść,a jesli ja kocham co mi szkodzi i żebym jej to udowodnił Oczywiście uśmiałem się na ta propozycje i pokłóciliśmy się jak zwykle i jak zwykle nie chce mnie znać,przyzwyczaiłem się już Co z tym slubme?

Gość mpaksu
Szczerze, nie wróży Wam to dobrze;(

Gość yyytyuyytyu66
To chyba oczywiste ,że ona nic do mnie nie czuje,dlatego ten związek jest patologiczno-toksyczny

nie zen sie z nia ! zrobisz najgorszy krok... ona idzie na twoja kase... a jak powiesz jej ze nie bedzie pierscionka to co nie wyjdxzie za Ciebie? zalosna laska

Gość zawiedziony1410
ożeń się, tylko nie zapomnij o intercyzie, żeby ta lekcja mniej Cię kosztowala

Gość yyytyuyytyu66
Właśnie podejrzewam,że jest w ciąży, ona nigdy nie powie nic wprost, jak twierdzi lubi jak wysilam myśenie

ale czego ty nie wiesz? lecisz an łądna dupę ona na twoja kasę, miłosci tu nie am i nei bedzie, ale jak chcesz to kup jej pierscionek i ozen sie, bedziecie mieli to co chcecie 🖐️

"lubi jak wysilam myśenie" :D :D :D no nie wiem, nie wiem, ale smierdzi mi tu niedopasowaniem.

Gość marchweka123
owinęła sobie Ciebie wokół palca..

"dodatkowy problem strasznie dużo pije " - jakie to urocze :D Żeń się i przystosuj do niej bo niczego w życiu tak nie pragniesz jak opiekunki. Problem tylko , czy ona na to pójdzie ? :D 🖐️