Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkka jeddna

Czy u was też ludzie wstydzą się ,że głosowali na platformę ?

Polecane posty

Gość takkka jeddna

u mnie od jakiegoś czasu obserwuję ,że popieranie partii rządzącej stało się obciachem i wiele osób przyznaje ,że to był błąd i dali się oszukać. jak to wygląda u was ?

Gość qerqrq
ja się wstydzę bo w ogóle nie głosowałem, przez takich jak ja rudy nadal rządzi :classic_cool:

Gość popiarduje sobie cicho
wszystkiemu winien prezes Kaczyński , bo piarnął podczas przemówienia i ludzie zagłosowali na Tuska.

Gość sniadanienastolee
Bardzo się wstydzą.

Gość popiarduje sobie głośno
bo prezes piardnął w mikrofon

Platforma jest do bani, ale inne partie tez.Wiec na kogo glosowac?Najchetniej zaglosowalbym za samym soba, zeby to bylo mozliwe.A poza tym ordynacja wyborcza jest tak pomyslana, ze kogo powpisuja na te listy to i tak wejdzie , nawet jakby na wybory nie poszedl nikt!Tak bylo z aferzysta Stoklosa, przy 6% frekfencji wszedl do senatu bo byl na liscie!

Gość jakby glosowali na kogo innego
to dopiero by sie wstydzili> Bo niby NA KOGO mozna było głosowac? Wszystko gorsze.

Gość jem kisiel reload
Nie. U mnie i moich znajomych poglądy polityczne innych są tolerowane choć dziwimy się sobie. Ja głosowałem na po, żona na upr czy jak to się teraz nazywa (mikke), przyjaciel na pis a dzieci na sld :O w moim otoczeniu w złym gustcie jest obnosić się ze swoimi poglądami politycznymi i tajemnicy się z nich nie robi, należy zajmować się swoim domem i życiem niestety pisiory często nachalni są bardziej od jehowyh a goebelsówka chomików jaką w necie uprawiają leminga żenuje :O do widzenia

w cywilizowanym świecie do dobrego tonu jest mieć GW pod pachą jadąc metrem np. oraz nie zadawanie pytań o to z kim śpisz, w co wierzysz na kogo głosowałeś i ile przytulasz co miesiąc

w październiku na wyborach byłem w komisji, nie znaliśmy się i nikt nie wiedział jakie kto ma sympatie polityczne, po policzeniu głosów w nocy jak już siedzieliśmy i czekaliśmy na transport worków z kartami padło hasło ,,ok, no to teraz się przyznajemy kto za kim" :D i wyszło że każdy za inną partią albo w ogóle apolityczny ale było wesoło i nikt nikogo nie umoralniał i nie nawracał

Gość gość
Wszyscy się wstydzą. Dużo osób zapomniało już, jak to było za czasów, gdy rządziło SLD... Oby te czasy jak najszybciej wróciły....

Gość gość
Ja sie nie wstydze, bo nie ma niestety lepszej partii, w nastepnych wyborach tez bede na po glosowac - tak ja, jak moja rodzina i przycjaciele. Jakby wygral kaczor to chyba wyemigruje ( jak i wiekszosc inteligencji - zostana moherowe babki, księża i najbardziej zapyziale wsie - i wtedy to juz na pewno Polska padnie. Mysle,ze powinni sie najbardziej wstydzic ci, co glosowali na durnia Korwina , ktory kompromituje Polske w cywilizowanym swiecie.