Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

oceńcie wiersz ,napsiany na szybko(5 min) wasze opinie?;)

Polecane posty

Przyszedłeś wieczorem byłeś aż do rana cieszyła się ma dusza dana, moja dana Teraz patrzę w lustro ziewam jak nadęta moja gęba wcale nie jest uśmiechnięta Odszedłeś ! Dlaczego tak mnie ukrzywdziłeś ? Dlaczego mi sobą życie obrzydziłeś ? Kocham Cię miernoto i tęsknię lecz daruj nie odezwę się więcej w d... się pocałuj ! Tak, to i ja potrafię pisać w jedną minutę :P

Gość vbbnmm,
i jeden i drugi jest straszny, boże ludzie co wy wiecie o poezji, tak to można pisać w szkole podstawowej do poduszki...

Udowodniłam swoim "talentem" poetyckim :D, że w ciągu jednej minuty, można stworzyć coś podobnego do "utworu" :D autorki, ale jednak z większym smaczkiem. :D Duma mnie rozpiera :D 🖐️

ja pitole ,chwalicie sie a nie umiecie wstawic czegos lepszego zalosne widowisko zegnam ;D

Gość vbbnmm,
oreore to ma chociaż jakieś zadatki :D:D::D:D:D:D:D:D

Gość sdjjsdjhsdd
no żegnam, zegnam! żegnasz się już od drugiego wpisu i coś nie możesz odejść :-D a jedyną osobą która tutaj próbuje się czymkolwiek chwalić jestes Ty :-D :-O

Gość vbbnmm,
ja nie wiem o co ludziom chodzi, tyle jest portali poświęconych poezji... poza tym taka rada, zanim zaczniesz pisać dużo czytaj... może to Ci pozwoli ocenić jakość własnej twórczości ;-)

Gość Marlonikadadadą
A mój drugi wiersz wam się podoba kochani moi mili? Aż 2min poswięciłam nad tym jakże pięknym utworem

Gość sdjjsdjhsdd
Piekny jest :-D 2 minuty wow! jestes autorytetem dla Autorki ;-)

Gość Marlonikadadadą
Dziękowa. Chyba jestem poetką :D

Gość larysssa
Autorko - a co to za dziwne podejście "to pokażcie swoje wiersze"? Czyli Twoim zdaniem nieprzychylną opinię mogą wystawić tylko ludzie którzy piszą wiersze? A ci którzy nie piszą, nie mogą oceniać czy im się wiersz podoba? Czyli gdy np. oceniasz czy jakaś piosenkarka dobrze śpiewa, to znaczy że Ty sama też śpiewasz i tworzysz muzykę?

Gość krothana
Szłam do przeczkola ugrysła mnie pszczoła szlam po jabłuszka ugrysła mnie muszka szłam po towar ugrysl mnie komar ty mnie też grysiesz jak owad więc się odwal odczep no się! i wytrzyj się po nosie bo masz brudny...

Gość krothana
jesteś piękny jak baba z targowiska jesteś mądry jak elf na drzewie jesteś sympatyczny jak duży palec u nogi odczep się bo psami poszczuję wynocha z mojego życia won jajniku Ten wiersz napisałam po rozstaniu z moim chłopakiem.

Gość krothana
nazywam kogoś jajnikiem gdy jestem na niego obrażona

Gość Dagmarkakat.19..
KROTHANA ty płaska decho idź założ push upa ha ha ha ha ha

Gość Elo niunie elo dziunie daje op
A psy szczekają a ja idę dalej bo wojowniczki duszę mam aha.. Oł jea ..

Rozumiem, a on do Ciebie jak jest obrażony - won moszno !

Gość krothana
nie, nigdy tak do mnie nie mówił. A ty tam wyżej odczep się. Zazdrościsz dojna krowo, że mam młodzieńczą sylwetkę.

Gość Elo niunie elo dziunie daje op
Nie płaska suko też mam małe cycki ale Ty nie masz wcale ha ha

Gość Jadzkkkka
ten wiersz jest straszny, kij wie o co w nim chodzi, pierwsze słyszę żeby pisać wiersze o miłości wirtualnej (jeśli o to chodzi) o ile pierwsze wersy w miarę przypadły mi do gustu o tyle chęć zaistnienia nie umiejętnością łączenia zdań przyćmiła wszystko... Opiewam swoje miesiące w ramionach Twych werbalnych myśli tysiące miliony marzeń czarnych. co miałaś na myśli w tej zwrotce??