Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

oceńcie wiersz ,napsiany na szybko(5 min) wasze opinie?;)

Polecane posty

Byłeś wieczorem gdy sen męczył oczy ledwo napisałam już ranek mnie zaskoczył. Rozgniewana jestem bo Cię pokochałam to tylko internet i tego nie chciałam. W domu naiwności w czarnym pyle widzę tylko podłości chcąc złapać srebrne motyle. Opiewam swoje miesiące w ramionach Twych werbalnych myśli tysiące miliony marzeń czarnych. W wierszach piszą o miłości wielkiej tego świata zapomina się o tej jednak zaszłości gdzie struna serca po kalwiszach lata. Życie mnie puka w głowe nie rozumiem jego miałam pożywkę ze słowa lwa pod nickiem ukrytego. Koniec początku lecz łzy jeszcze mokre zleciało z tegoż wątku milczenie stokrotne. W pamięci sylaby komputer w szwach pęka zajrzałam na ten portal dla zabawy a zawitała do mnie udręka. na szybko napisany wiec mzoe nie jest to cudo ale co sadzicie?

Gość sdjjsdjhsdd
po co pisać wiersz na szybko???? :-O

Gość sdjjsdjhsdd
lepiej poświęc więcej czasu, bo to jakiś koszmar jest :-O ktoś cię goni, ze nie masz czasu przyłożyć się do twórczości? lepiej nic nie stworzyć niż byle szybko i byle co

Gość sdjjsdjhsdd
w ramionach twych werbalnych???? :-O zlituj się :-D

taak mowisz? to napisz cos lepszego szybciej niz ja i porozmawiamy;) wrzucilam go tu z ciekawosci, po prostu a napisalam bo tego potrzebowalam i tyle ;) nie zamierzam sie tluamczyc z tego na co poswiecam czas i ile ;) pisac wolno kazdemu ,nie trzebab yc wielce zdolnym;)

Gość sdjjsdjhsdd
pewnie pisz ile wlezie, a poćwicz jeszcze moze ułożysz kolejną szmirę tym razem w 1 minutę, to byłby czad :-D

Gość vbbnmm,
o boże, to czysta grafomania....

Gość piku piku
A to wiersz o nieszczesliwej miłosci wirtualnej ?

hmm akurat ten wiersz znajduje sie na stronie o poezji i dostal bardzo pozytywne opinie, wiec to chyab z wami cos nie tak ;) miłego dnia ;D

Gość Częstochowa pewnie byłaby
dumna z tych wypocin:O

Gość sdjjsdjhsdd
nie ma jak marny artysta przekonany o swoim geniuszu :-D

Gość buhaha111
Ach czemuz ci wszyscy slynni poeci z taka litoscia ze zdjec patrza na mnie jakby mi kazdy z nich chcial powiedziec Ty sie lepiej zajmij czyms latwiejszym skarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vbbnmm,
wiesz co ja się zajmuję tym na poważnie, i powiem Ci, ze nie wiem kto Ci wystawił te pozytywne komentarze... jaki to portal?

piku piku , moze ale nieistotne ..:) grafomanka zyczy wszysktim milej niedzieli , w takim razie;) abyście sie spelnili lepiej w waszych zawodach niz ja w pisaniu ;-)

Gość Częstochowa pewnie byłaby
Aaa, no jak na stronie o poezji się znajduje i dostał pozytywne opinie to na pewno z nami cos nie tak:O

Gość efwgrw
jakieś gówno miłosne.. sram na takie szmatławce

Gość Marlonikadadadą
Bo oni się nie znają na poezji.. Nie każdy się zna ja osobiście się znam i Twój wiersz jest świetny pełen emocji. Oto mój wiersz napisałam tydz temu też bardzo szybko. Zawsze chciałam być z tobą gdy poraz pierwszy Cię ujżałam zrozumiałam że to miłość niczym nie zmącona ekstaza która ogarnia mnie za każdym razem kiedy Cię widzę. Gdy Cię nie ma gasne, usycham jak kwiat bez wody, gdy jesteś płonę niczym wulkan. To miłość nie kochanie, zrozum ty i ja to my ja i ty to my. Ty to nie ty ja to nie ja. Zrozum to jest miłość nie kochanie.

Gość Marlonikadadadą
Trochę chaotycznie tu napisałam ale to tak na szybkiego:)

Sądzę, że to częstochowskie rymy i nie ważne czy pisane szybko czy też nie. Żałosne :D

Gość sdjjsdjhsdd
ludzie którzy mają prawdziwy talent nie potrzebują wystawiać się publicznie i żądać populistycznych zachwyceń, bo ich twórczośc się sama obroni i ich wyniesie na świecznik

no na pewno nie pochwal takiej niziny spolecznej bez wyzszej wyobrazni ;)

Gość Marlonikadadadą
MEDZIA77 a co myślisz o moim wierszu?

jeśli na szybko to mozesz tworzyc fajne rzeczy;) a ten temat juz zamykam... do widzenia;)

Gość sdjjsdjhsdd
niestety kobieto, Ty nawet nie znasz dobrze podstawowego języka polskiego :-D wyższa wyobraźnia :-D twoja górnolotna poezja naprawde mnie urzekła :-)