Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alram

Blagam pomozcie- ciaza

Polecane posty

Gość alram

WItajcie dziewczyny. Pisze tutaj bo sama juz nie wiem co mam robic. Moze zacznimy od tego ze ostatni raz kochalam sie z moim bylym chlopakiem 5 stycznia wg moich obliczen byly to dni nieplodne na dodatek zabezpieczylismy sie prezerwatywa. Po tym czasie 9 stycznia dostalam normalnego okresu, pozniej 6 lutego. Pisze do was z prosba o pomoc bo moze wy obiektywnie ocenicie moja sytuacje. Ciagle wydaje mi sie ze jestem w ciazy ;/ wyczytalam na innych forach ze nawet bedac w ciazy mozna miec normalny okres. teraz czekam na kolejny okres piersi bolaly mnie przez caly tydzien dzis juz prawie wcale jedynie lekko po bokach, na dodatek od wczoraj jest mi ciagle niedobrze i wydaje mi sie ze mi piersi urosly. nie wiem czy to tylko moja psychika tak dziala bo ciagle doszukuje sie u siebie oznak ciazy a nie jestem na to gotowa ;( pewnie zaraz mi napiszecie ze nie jestescie lekarzami i zebym zrobila test ale prosze was ocencie czy ja sobie moge to tylko wmawiac w obawie przed ta ciaza?

Gość moik
nie wiem bo i skąd? od tego są właśnie testy. masz wątpliwości to robisz test -proste. Inaczej i tak sobie nie przestaniesz wmawiać. Choćby i sto osób ci napisało że nie jesteś. :O