Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijkaa

SOCZEWKI

Polecane posty

Soczewki miesieczne noszone w trybie ciaglym, czyli noc i dzien przez 30 dni bez koniecznosci ich wyjmowania, to soczewki np. Air optix nigt and day. Jesli ktos chce praktycznie zapomniec o wadzie wzroku, lub nie radzi sobie z zakladaniem i zdejmowaniem, to owszem. Ale najzdrowiej dla oka jest co pare dni zdjac, wyczyscic, dac oku odpoczac. Takie soczewki sa drozsze o okolo 20 zl na parze. Wg mnie z informacji, kotre Kolezanka podala najlepszym rozwiazaniem dla Niej beda Air Optixy Aqua- miesieczne, zdejmowane na noc, para na internecie 20 zl. Co do plynu: wieksze wychodza ekonomiczniej i nic sie z nich nie ulatnia, spokojnie:)

Jak dbac o soczewki, jak czyscic, przechowywac, zdejmowac i zakladac nauczy sie wlasnie na tej 1 wizycie aplikacyjnej.

Gość united colours of sky
płyn po otwarciu traci na swojej wartości, dlatego lepiej kupić mniejszy i go częściej zmieniać ;) tak jak soczewki ;)

Gość Lilijkaa
Jestem ze Śląska - dokładniej to Żory.

Gość hgg
ja tam zbieram na operację ;)

Nie traci, jesli by tracil zaden Producent by sie nie podjal produkowania w wiekszym opakowaniu.

Gość united colours of sky
taaaaaaaaaaak, oni na pewno tym się przejmują :D dla nich liczy się tylko zysk ;)

http://www.cylex.pl/%C5%BCory/optyk.html Tu masz salony optyczne w Zorach. Zadzwon sobie jutro do kazdego z nich i porownaj ceny: zaznasz ze to ma byc 1 wizyta aplikacyjna pod soczewki kontaktowe.

soczewki 60 zł na 3 miesiace. - 3 pary soczewek miesiecznych air optix płyn, 2 opakowania min. na 3-4 miesiace = 2*20 (air optix) + 20 (przesyłka) 60+40+20=120 40 zł na miesiąc max chodzę w soczewkach. Nieznosiłam kiedyś okularów. Po roku, mam wybór, okulary - soczewki. Okulary nie są teraz dla mnie żadnym przymusem, gdy chcę i mam na nie ochotę zakładam je. Teraz mogą być ozdobą anie przymusem - możliwość wyboru daje nam duuużo.

Gość Adriana 7855
Dziewczyny,zależy jeszcze gdzie kupujecie,ja znalazłam bardzo fajny sklep optyczny http://www.mroptic.pl/index.php zamawiałam u nich soczewki i wszystko było w porządku,są solidni i godni zaufania.

Gość gość
Zdecydowanie bardziej wolę soczewki niż okulary. W dobrych soczewkach można robić wszystko. Okulary często ograniczają. Ja zaopatruje się w soczewki u www.optyk-debica.pl Mają w swojej ofercie soczewki dobrych firm.